tesekkur ederim yazdiklariniz icin bunlar bile beni cok mutlu ettiilk baslarda evet cok hizli ilermesi rahatsiz etti ama sanirim alistim artik yani belkide ben ole oldugunu saniyorum. beni en cok rahatsiz eden sey napicami bilemez oldum. bole ilk kez yurumeyi ogrenen bebekler gibiyim sanki ilk erkek arkadasim ilk kez sevmisim gibi. kafamin karismasi en cok devamli cidden beni seviyormu , sevse bole yapmazdi ama sevmese bolede yapmazdi diye sorgulamak beni cok yoruyor.
yani ilgisiz davraniyor cogu zaman ama asil isi cikilmaz noktaya getiren ben bunu belirttigimde ki davranisi, anlamak istememesi, hircinligi, konusurken sectigi kelimeler. hep ben demesi. takildigim yerse bir insan gercekten bu kadar bencil olabilir mi sevdigi bir insana karsi.
meg :) devamli ters dustugum ve zor giden bir iliskim var. onu sevdigimi dusunuyorum o da beni sevdigini soyluyor ama iliskimizde onun bazi davranislari bana durust olup olmadigi konusunda beni tereddute dusuruyor. yani sadece iyi bir kizim evlenebilecegi biriyim diyip beni gittigi yere kadar diye yanindami tutuyor yoksa cidden beni seviyorda sadece karakterlerimizmi cakisiyor.gercek olmasa bile dusundugum sey bunu dusunmus olmam bile cok buyuk bir sorun degilmi?
ama ben bole bir iliski heleki bole bir evlilik istemiyorum
üç aşağı beş yukarı aynılar canım evet..
evliliği güzel dediklerin de,senin birlikteykenki gözlemlerin ve sana anlatılanlarla sınırlıdır..
evlerinin içini,özellerini ne kadar bilebilirsin ki..
ve şu anlattıklarında her birimiz kendi yaşantımızdan bişeyler buluyoruz eminim..
bunun anlamı ne sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?