- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
BEnim kocamın evi yok,
( müge anlı daki replik gibi oldu )
kvalide zaten bu lafı son zamanlarda hep söylüyordu
bugün bizdeydiler bugün yine teklif etti beraber oturalim para biriktirirsiniz ev alırsınız dedi
(Kayınpeder emekli maası (1400tl) alıyor)
5 yıllık evlıyız, kaynanamların evi var,bize
"beraber oturalım.,elalem kaynana gelin beraber oturuyor,para biriktiriyor,ev alıyor, siz anneyi kaynanayı istemiyonuz"
Dedi. ben de eşyalar ne olacak dedim?
Sonuçta kv nin buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,koltukları,dolapları vs var.
Ee bizim de esyalarımz var sonuçta.
buzdolabım,ç. Makine, bulaşık makine, kanepelerim, televizyon, napçaz atıcaz mı? Yada o mu atıcak?
Çokkk saçma.
Ben yenı evlenırken bu teklifi sunmadı şimdi sunuyorrrrr
evet ben yeni evlenirken beraber oturalım demedi. yıllardır ayrı yaşıyoruz daha şimdi diyor.
Ayrıca sürekli torunları,kızları, diğer oğlulları geliyor kalmaya , ben kaynanayla oturursam onun misafirlerine hizmet mi edicem,geleni gideni çok oluyor. Kalabalıklar sülale olarak.
Ben valla kalabalık hiç sevmem kafam karışır kalabalıkta,
Hem aynı evde iki kadın olmaz bence.
Kv çok bilmiş kadındır, aslında çok bilgili değildir ama kendii bilgiçlik taslar.
Ben bana özellikle mutfakta karışılmasını hiç sevmem,
Annem veya eşim bile karışsa kızarım
Örneğin Ben acı yemem,o yer, ben tavuk severim alırım pişiririm, o sevmez,
Ben tatlısız yapamam , o hiç sevmez .
Kaçak çay içer ben türk çayı içerim kaçak çay sevmem içmem asla anlaşamayız.
Kısacası zevklerimiz uyuşmaz. Yemekleri lezzetsiz olur. Kokar. Kaldığı ev bile kokar, banyo sık yapmadıgı için olabılır ama teni de kokuyor ya, rahatsız oluyorum
Ben 1 gun bile tahammül edemiyorum. Sürekli yaşamak mı? Asla? İstemem. Allah göstermesin.
Yani bugun kv eşime diyor ki
Ki zaten şunu söyleyeyım hamilelikten önce çalışıyordum
çalıştığım dönemde de eşim destek değil köstek oluyordu ev işlerinde asla yardim etmezdi psikolojik şiddet uygulardi.
GUNCELLEME SAYFA:13

kvalide zaten bu lafı son zamanlarda hep söylüyordu
bugün bizdeydiler bugün yine teklif etti beraber oturalim para biriktirirsiniz ev alırsınız dedi
(Kayınpeder emekli maası (1400tl) alıyor)
5 yıllık evlıyız, kaynanamların evi var,bize
"beraber oturalım.,elalem kaynana gelin beraber oturuyor,para biriktiriyor,ev alıyor, siz anneyi kaynanayı istemiyonuz"
Dedi. ben de eşyalar ne olacak dedim?
Sonuçta kv nin buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,koltukları,dolapları vs var.
Ee bizim de esyalarımz var sonuçta.
buzdolabım,ç. Makine, bulaşık makine, kanepelerim, televizyon, napçaz atıcaz mı? Yada o mu atıcak?
Çokkk saçma.
Ben yenı evlenırken bu teklifi sunmadı şimdi sunuyorrrrr

Ayrıca sürekli torunları,kızları, diğer oğlulları geliyor kalmaya , ben kaynanayla oturursam onun misafirlerine hizmet mi edicem,geleni gideni çok oluyor. Kalabalıklar sülale olarak.
Ben valla kalabalık hiç sevmem kafam karışır kalabalıkta,
Hem aynı evde iki kadın olmaz bence.
Kv çok bilmiş kadındır, aslında çok bilgili değildir ama kendii bilgiçlik taslar.
Ben bana özellikle mutfakta karışılmasını hiç sevmem,
Annem veya eşim bile karışsa kızarım
Örneğin Ben acı yemem,o yer, ben tavuk severim alırım pişiririm, o sevmez,
Ben tatlısız yapamam , o hiç sevmez .
Kaçak çay içer ben türk çayı içerim kaçak çay sevmem içmem asla anlaşamayız.

Ben 1 gun bile tahammül edemiyorum. Sürekli yaşamak mı? Asla? İstemem. Allah göstermesin.
Yani bugun kv eşime diyor ki
Ki zaten şunu söyleyeyım hamilelikten önce çalışıyordum
çalıştığım dönemde de eşim destek değil köstek oluyordu ev işlerinde asla yardim etmezdi psikolojik şiddet uygulardi.
GUNCELLEME SAYFA:13
Son düzenleme: