'Beraber tatile gidelim' ısrarı

balonjook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
18
1
86
İstanbul
eşimin kuzeni ısrarla 2 çift beraber tatile gidelim istiyor. birkaç senedir hep bu muhabbet var.

her seferinde kız pat diye ’ bi sonraki tatile beraber gidelim, şöyle yapariz buraya gideriz.’ vs diyor , hic ’siz ne dersiniz, ister misiniz’ diye sormadan.

aslında bu çifti gercekten seviyorum, fakat ben ne kadar uyumluysam, kız bir o kadar rahat ve etrafini yonlendirmeye eğilimli .. o nedenle fazla birarada kalınca problem çıkacağından eminim. ayrıca zaten az olan tatilimi sırf ’ayıp olmasın’ diye onlarla gecirmek istemiyorum. ( kendisinin benım 2 katım tatili var) bu arada eşim cogunlukla haftaici sehirdisinda , zaten zor gorusuyoruz.. öyle olmasa bile böyle emrivakilere sinir oluyorum. :19: rengimi belli etmezsem bir sonrakini hop diye planlamaya baslar yakında..

kırmadan ne desem de anlasa ? :20:

bu konuda karşı taraf ne desem kırılmaz diye düşünürsen bi bakmışsın o tatil yolundasın canm:96: bence kendini düşün biraz ve yeniden o konu açıldığında bizim başka planlarımız var gibilerinden bir laf et yoksa işin içinden çıkamıycaksın:19:

eşimin kuzeni ısrarla 2 çift beraber tatile gidelim istiyor. birkaç senedir hep bu muhabbet var.

her seferinde kız pat diye ’ bi sonraki tatile beraber gidelim, şöyle yapariz buraya gideriz.’ vs diyor , hic ’siz ne dersiniz, ister misiniz’ diye sormadan.

aslında bu çifti gercekten seviyorum, fakat ben ne kadar uyumluysam, kız bir o kadar rahat ve etrafini yonlendirmeye eğilimli .. o nedenle fazla birarada kalınca problem çıkacağından eminim. ayrıca zaten az olan tatilimi sırf ’ayıp olmasın’ diye onlarla gecirmek istemiyorum. ( kendisinin benım 2 katım tatili var) bu arada eşim cogunlukla haftaici sehirdisinda , zaten zor gorusuyoruz.. öyle olmasa bile böyle emrivakilere sinir oluyorum. :19: rengimi belli etmezsem bir sonrakini hop diye planlamaya baslar yakında..

kırmadan ne desem de anlasa ? :20:

bize anlattığın gibi ona da anlat. kırılmaz herhal. kırılırsa da kendi bilir...

Ben olsam açıkça söylerim.
Sizinle gitmek istemiyoruz demem tabii.

Biz tatile başbaşa çıkmayı tercih ediyoruz.
Kimseye bağlı olmadan istediğimiz saatte yatıp istediğimiz saatte kalkıyoruz.
Tatile dinlenmeye gidiyoruz,gönlümüzce tembellik yapıyoruz derim.

Kendimi senin yerine koydum ve gayet açık kırıcı olmayan bir ses tonuyla, eşim şehir dışında olduğu için yalnız tatil yapmayı düşünüyorum birbirimizi az görüyoruz zaten derdim herhalde...

Hiç kırıldınmı, üzmek istemem falan laflarına girmem..bu sizin tatiliniz çünkü..istediğiniz gibi yön vermek de size ait!

bu konuda karşı taraf ne desem kırılmaz diye düşünürsen bi bakmışsın o tatil yolundasın canm:96: bence kendini düşün biraz ve yeniden o konu açıldığında bizim başka planlarımız var gibilerinden bir laf et yoksa işin içinden çıkamıycaksın:19:

bize anlattığın gibi ona da anlat. kırılmaz herhal. kırılırsa da kendi bilir...

Bu yorumlara katılıyorum...

size anlattigim gibi nasil anlatim, bana emrivaki yapma mi diim :)

Diyeceğin tek şey, aynı mevzu açıldığında "biz programımızı yapıyoruz zaten eşimle, onun çalışma zamanları fazla olduğu için, özel bir tatil düşündük, çok fazla vakit ayıramıyoruz kendimize... Bizim kusurumuza bakmayın" gibilerinden birşeyler söylersin ve konuyu kökünden kapatırsın...

Baktın bundan da anlamıyor veya anlamaza yatıyor, yanlız bir zamanınızda daha farklı şekilde dillendirirsin, o zaman daha iyi anlar. Ama eşinle de bir ağız olmanda fayda var tabii, sen böyle savunurken durduk yere o farklı birşey savunmasın (bazen erkeklerin leyla anı tutuyor)... :1:

Son düzenleme:
yorumlarınız icin teşekkürler kızlar..

çok şükür bu konuda eşimle sıkıntı yok, benim fikrimi bildiği icin geçen yıl ortaya böyle bir konu açıldığında konuyu geçiştirdi nedense konu gelip bana açılıyor. ama iş konuyu gecistirmekle kapanmiyor, bu sene olmadı artık seneye lafını duydukça sinirlerim :122: zıplıyor ..

işin tuhaf tarafı, öyle görüşmüyor ya da mesafeli falan değiliz. çok sık olmasa da arada haftasonu beraber arkadaşların yazlığa ya da yakın yerlere kaçmışlığımız da var.. ama daha fazlası isteniyor nedense..

hatta bir keresinde de 'siz bizimle tatile gitmek istemiyorsunuz zaten hehehe' gibilerinden espri yaptilar.. bu lafinda da nesi espriyse:) gene de ayıp geliyor bozmak, birşey demiyorum. :6:

Ağız tadı kacmayacak kadar bir arada olsak keşke.

birlikte tatile gitmek mi? ne gerek varki buna simdi?? birde anan degil bacin degil kardesin degil :44:

yani zorundamisin? degilsin tabii, acik acik soyle diger arkadaslarin dedigi gibi..kirilirsada ne yapalim, yapacak birsey yok. ama birilerine bagli kalmaktan nefret ederim ben mesela, hep ayni zamanda hareket etmek gerekir filan..tatil bu adi uzerinde..rahat rahat hareket edebilmek lazim :1:

niye çekiniyorsun ki canım açık açık eşinle başbaşa tatil yapmak istediğinizi başkalarıyla tatile gitmeyi sevmediğinizi söyle:31:kırılırsa da keyfi bilir:19: o kırılmasın diye kendi rahatından ödün verme:31:

benim eşim de arada derdi,abimlerle tatile gidelim abim de istiyor falan diye.
baktım ciddi,abinin yanında mayo mu giyeyim,bikini mi,hangisi daha uygun olur deyince bir daha ağzını açmadı.hiç rahat edebileceğim bir konum değil.ki senin eşin de istemiyormuş,kasmayın,istemiyoruz deyin olsun bitsin.

Ay ben pek genişim herhalde bu konularda. Hiç sıkmazdım kendimi. Bana böyle birşey dediği anda kocamın koluna girer, aaa şekerim benim kocam zaten hafta sonları şehir dışında çok az görüyorum tatildede kocacımla başbaşa olmak isterim derim birde gülümserim konu kapanır :) Hiç geremem kendimi böyle emrivakilerle. Sen bunu söyle bak bakalım bidaha diyebiliyormu :)

Back
X