eşimin kuzeni ısrarla 2 çift beraber tatile gidelim istiyor. birkaç senedir hep bu muhabbet var.
her seferinde kız pat diye ’ bi sonraki tatile beraber gidelim, şöyle yapariz buraya gideriz.’ vs diyor , hic ’siz ne dersiniz, ister misiniz’ diye sormadan.
aslında bu çifti gercekten seviyorum, fakat ben ne kadar uyumluysam, kız bir o kadar rahat ve etrafini yonlendirmeye eğilimli .. o nedenle fazla birarada kalınca problem çıkacağından eminim. ayrıca zaten az olan tatilimi sırf ’ayıp olmasın’ diye onlarla gecirmek istemiyorum. ( kendisinin benım 2 katım tatili var) bu arada eşim cogunlukla haftaici sehirdisinda , zaten zor gorusuyoruz.. öyle olmasa bile böyle emrivakilere sinir oluyorum.rengimi belli etmezsem bir sonrakini hop diye planlamaya baslar yakında..
kırmadan ne desem de anlasa ?
bize anlattığın gibi ona da anlat. kırılmaz herhal. kırılırsa da kendi bilir...
bu konuda karşı taraf ne desem kırılmaz diye düşünürsen bi bakmışsın o tatil yolundasın canm:96: bence kendini düşün biraz ve yeniden o konu açıldığında bizim başka planlarımız var gibilerinden bir laf et yoksa işin içinden çıkamıycaksın
bize anlattığın gibi ona da anlat. kırılmaz herhal. kırılırsa da kendi bilir...
size anlattigim gibi nasil anlatim, bana emrivaki yapma mi diim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?