• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber yaşama teklifi

ay o neymiş öyle be.ilk defa böyle bir şey duydum.

Gizemli Aslııı, teee Şubat 2018'in konusunu nereden buldun da ilk mesajın olarak yazdın yeni üye Aslı? Bir de sadece bu konuya yazmışsın.

Vallahi bu yeni üyeleri anlamıyorum bazen tee zamanın tozlu raflarına konmuş konuları nereden bulup çıkarıyorlar, ben yeni üyeyken o an BDV'de ilgimi çeken hangi konu varsa ona yazmıştım.

Bu konuyu daha önce de anlattınız sanki ya da birinde daha böyle bi durum okumuştum eşiniz resmen sizi çarpık ilişkiye adım adım yaklaştırma çabasında siz bunu görmüyorsanız burdakiler ne dese boş
Bu aynı, benim eski konu, hortlamış. Ben bile unutmuştum. Bildirimleri açarken başkasının konusu diye okuyordum sonra bir baktım. Aaa ben!.

Hiçbir şekilde sizde eşinizde normal değilsiniz Allah akıl fikir versin
Ben niye normal olmuyorum ki. Kabul etmedim sonuçta. Öyle bir adamla yaşadığım için öyle düşünüyorsan, haklısın ama bana bir zararı yok. O kendi köşesinde ben kendi köşemdeyim. Teklif var ısrar yok..

Hayata bakışınıza bağlı. Geleneksel değilseniz siz ve diğerleri için çok eğlenceli olabilir ama diyorsanız ki ben geleneksel aile yapısındayım o zaman zor.
Benim hoşuma giderdi.
Evimi kimseyle paylaşmam. Mahremiyet duygum fazladır. Bana uygun bir yaşam biçimi değil.

53 sayfalık konu görünce dayanamadım kurcaladım.
KK da incelediğim en ilginç profillerden biri oldunuz, yazdıklarınız gerçek mi bilmiyorum ama eğlenceli birisiniz bence yazmaya devam edin :KK70:

Fantaziyi ben değil, sevgili üyeler bol bol yapmış, sağolsunlar.

ama gerceklik payi fazla. hadi arkadas bu teklifi yapti esinizin size kabul eder misin diyr sormasi cok tuhaf. boyle boyle dedi manyak diye anlatsa tamam.

swinger ciftlerini ve hikayelerini okuyun arastirin derim. esiniz isinma turlari yapiyor olabilir. bilgisayarına casus program yukleyin bence. varsa bisi cikar ortaya

Valla başlığı görünce sevgilinz ya da nişanlınız aynı evi paylaşmak istedi diye düşündüm .. ama istegi çok absürd ne alaka yani ev ev üzerine olur mu hiç tövbe estagfurullah

ama gerceklik payi fazla. hadi arkadas bu teklifi yapti esinizin size kabul eder misin diyr sormasi cok tuhaf. boyle boyle dedi manyak diye anlatsa tamam.

swinger ciftlerini ve hikayelerini okuyun arastirin derim. esiniz isinma turlari yapiyor olabilir. bilgisayarına casus program yukleyin bence. varsa bisi cikar ortaya
Banada, benden sakladıkları var gibi geliyor. Casus programını bir araştırayım. Pek anlamıyorum öyle şeylerden.

Kim hortlattı bu konuyu yine ya:işsiz:
ne zaman karşılaşsam şu "asansörde dayılar" videosu aklıma geliyor tövbestt:kusmuk:

Konu sahibi abla sen gerçeksen enişteyi oklavayla dövseydin bu ne genişlik diye:hamarat:

Kim hortlattı bu konuyu yine ya:işsiz:
ne zaman karşılaşsam şu "asansörde dayılar" videosu aklıma geliyor tövbestt:kusmuk:

Konu sahibi abla sen gerçeksen enişteyi oklavayla dövseydin bu ne genişlik diye:hamarat:
Ööörk asansör..görmüştüm, nereden hatırlattınız :kusmuk:

Back
X