Beraber yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nolursa olsun 47 yaşında olup da hiç evlenmemiş bir adama sıcak bakmam. Şu söylediği gibi olsaydı 10 kere evlenirdi zaten.

Kendini olmadığı biri gibi göstermeye çalışıyor bence. Modern falan değil bildiğin bağnaz çıkarsa şaşırmam.

Senin yaşın kaç bilmiyorum ama senin tercihin olmadığı sürece değil evlenmek görüşmeye bile mecbur değilsin. Tanıştırıldı ayıp olmasın vs diye de lafından ve tavrından geri durma lütfen.

Yanar döner, yok seni test ettim gibi şeyler ne demek ki? Sen kimsin de beni test etme haddini gösteriyorsun?

Evleri varmış falan...Çalışmana gerek yok diyor bana...Mesleğin paran önemli değil diyor, adam eşini geçindiremeyecekse evlenmesin diyor..
Tamam da mühendisim dedim branşımı bile sormadı..
Kadına sadece evde oturtup sex ve yemek yaptıracagı bir varlık olarak bakanlardan...
Mesleğim nasıl önemli değil ya gelmişim belli bi noktaya kariyere, market kasiyeri değilim bıraktım işi bu sene sonra tekrar başlarım diyebileceğim bişi değil yani bu...ama bu zihniyet onu anlamaz

Karşıdan bu sözler iyi gibi gelebilir ama bi adamla evlendim diye pat işi bırakırsan sonrası ne olur?

Evleri varmış falan...Çalışmana gerek yok diyor bana...Mesleğin paran önemli değil diyor, adam eşini geçindiremeyecekse evlenmesin diyor..
Kadına sadece evde oturtup sex ve yemek yaptıracagı bir varlık olarak bakanlardan...
Mesleğim nasıl önemli değil ya gelmişim belli bi noktaya kariyere, market kasiyeri değilim bıraktım işi bu sene sonra tekrar başlarım diyebileceğim bişi değil yani bu...ama bu zihniyet onu anlamaz

Karşıdan bu sözler iyi gibi gelebilir ama bi adamla evlendim diye pat işi bırakırsan sonrası ne olur?
Valla akıllı mantıklı kadına bu sözler iyi değil saçma gelir. Karşıma çıksa koşarak uzaklaşacağım bir tip bu..

-de lerin bitişik yazılmasını erkeklerde kabullendim ama bunu da sineye çekemem :)

evet canım, o kadar "modern" diye sayıklayan birine hele hiç olmamış.
senin bu fikirlerin bana göre biraz denişik diyerek el salla bence kendisine :)

Adam normal gelmedi. Hep çocuklu kadınlar karşıma çıktı diyor ama çevreide 35 yaş üstü bir sürü bekar kadın var. Sizin nabzınızı ölçüyor. Kendince nikahsız yaşayabilir miyiz, arkadaşlarımla rahat takılabilir miyim diye sorguluyor. Sonra da çevir kaz'ı yanmasın. Normal bir adam olsaydı bu zamana kadar evlenmiş olurdu diye düşünüyorum. Bence görüşmeyin.

Merhaba,
Biriyle tanıştırıldım ve dün telefonda konuştuk ve yazıştık biraz tanıma amaçlı...

Adam 47 yaşında hiç evlenmemiş. Bunun kendi tercihi mi olduğunu sordum. Çalıştım gençken hep öyle geçti dedi, 2 yıldır düşünüyorum ama karşıma hep cocuklu insanlar cıktı, cocuklu da istemiyorum dedi..
Aynı memleketteniz, sürekli sorunlu tiplerle tanışmış anladığım, benimle tanısınca cok heyecanlandığını ümitlendiğini söyledi..Hiç evlenmedim bu arada..

Buraya dek normal gibi..Sonra hayatında eğlence aramadığını, "modern ve özgür bir kadın" la ciddi düşüneceğini söyledi...Modern ve özgürden kastın nedir dedim? Özgür deyince pek iyi sinyaller almadım. Yani dedi mesela sen kız arkadaşlarımla tatile gidicem diyebilirsin veya ararsın akşam alışverişe gitcem arkadaşımla dersin dedi...Alışveriş kısmı dedim özgürlük mü demek oluyor anlamadım ama zaten kısıtlı olan izin günlerinde kız arkadaşlarımla değil eşimle giderim dedim..Ama sanırım sen evlendiğinde bu sekilde arkadaslarınla gitmek istediğin için soruyorsun dedim...Hayır asla dedi, neymiş beni test etmiş...Başka birisi bu ozgurlugu istemiş onu direkt reddetmiş...Dedim ki bu nasıl bir saçmalık. Hem sen kendin önüme getiriyorsun konuyu, hem de evet deseydin reddederdim diyorsun....Bu bi gösterge mi dedim yani...Belki çok ta gerikafalı görünmemek adına karsındaki insan olabilir diyecek belli limitler içinde..

Deseydim ki tabiki özgürlük olmalı ikimiz de ayrı ayrı tatillere gideriz deseydim işte bu aradığım diyecekti...Kesin...Ben de dedim ki lütfen ne istediğini başta ortaya koy, bana göre şekillendirme dedim...Açıkça söyle dedim istediğini...Yargılamam uyar mı uymaz mı bakarız dedim...Kıvırdığından geri dönmedi

Neyse bu saçmalıktan sonra zaten bilemiyorum ama olumlu düşünmüyorum...Siz ne dersiniz? Adamın dilinden "modern" kelimesi düşmüyor...Sürekli modern bir kadınsın belli vs ..

Ha unutuyordum Sonra da beraber de yaşayabiliriz dedi..Ne beraber yaşaması ciddi konusurken dedim...Yani bazı kadınlar onu tercih ediyormuş hani ona da açığım ama boyle olsun demiyorum dedi...Evlilik istiyormuş..

Bir de hem yazarken hem konuşurken değişik yerine denişik demesi zaten.....
şöyle bir şey galiba :110: arkana bakmadan kaçç:oha::skandal:

arkana dahi bakmadan kaç

Bu erkeklerin beyni 70 yaşına da gelse olgunlaşmıyor bunu da gördük. Babam yaşındaki adamın yaptığı hareketlere bak. Bir insanın burnu patlıcan dolmasına benziyorsa o insandan korkacaksın.

Özgürlük anlayışının alışveriş ve arkadaşlarla buluşmaktan ibaret olması beni ayrıca çıldırttı ndndndndndnd vermem gereken mesajı verdim neyse ben gidip uyuyayım ya

47 yaşında “denişik” bir adammış :D Siz daha aklı başında, olgun birisiniz gibi hissettim sırf bu yazdıklarınıza bakarak. Adam fazla “denişik” bence tarzınız değil gibi geldi bana. Evde birlikte yaşamaya konuyu getirmek için alışveriş mevzusuna özgürlük diyerek oradan girmeye çalıştı herhalde. Arkadaşlarıyla çıkmak insanı özgür kadın yapmaz normal kadın yapar “denişik” abicim. 😁

Kız arkadaşınla bir kahve içmek alışverişe gitmek özgürlük mü oluyormuş

Beraber yasamak modernlik evlenmek gerikafalılık gibi bir zihniyet türedi son yıllarda

Özgürlük ve modernlik bunlarla belirlenemez , adam önce bu kavramların tanımını öğrensin

niyetini anlamışsın zaten kardeşim.vur tekmeyi yoluna bak.hayat böyle hanzolarla harcamak için çok kısa.adam gezecek tozacak....anladın sen gerisini.sonra da evlilik bana göre değil der çıkar aradan.kendini harcatma güzelim önüne bak.

Midem bulandı benim de....47 yaşına dek her haltı yemiş gibi geldi...İnsanın annesi falan da mı evlendirmez bi şekilde anlamadım..

Bir erkek ya da kadın evlenmiyorsa evlenmiyordur.

Bu onu iyi ya da kötü yapmaz.

Nasip olmamıştır , istediği çıkmamıştır karşısına, istemiyordur dur dur .

Ancak bu şahıs ne istediğini bilen birine benzemiyor.

Yeni tanıştığı birine ucu açık konuşmalar yapacak kadar boş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X