Beraber yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şeye tamam diye insandan ben uzak dururum. Şimdi her dediğini kabul eder iş evliliğe geldikten sonra( ki gelirse! ) her şey sorun olarak karşına çıkmaya başlar. 47 yaş küçük bir yaş asla değil ama hala ergen gibi davranıyor. Bu adamın yaklaşımı konuşması beni ürküttü.

Merhaba,
Biriyle tanıştırıldım ve dün telefonda konuştuk ve yazıştık biraz tanıma amaçlı...

Adam 47 yaşında hiç evlenmemiş. Bunun kendi tercihi mi olduğunu sordum. Çalıştım gençken hep öyle geçti dedi, 2 yıldır düşünüyorum ama karşıma hep cocuklu insanlar cıktı, cocuklu da istemiyorum dedi..
Aynı memleketteniz, sürekli sorunlu tiplerle tanışmış anladığım, benimle tanısınca cok heyecanlandığını ümitlendiğini söyledi..Hiç evlenmedim bu arada..

Buraya dek normal gibi..Sonra hayatında eğlence aramadığını, "modern ve özgür bir kadın" la ciddi düşüneceğini söyledi...Modern ve özgürden kastın nedir dedim? Özgür deyince pek iyi sinyaller almadım. Yani dedi mesela sen kız arkadaşlarımla tatile gidicem diyebilirsin veya ararsın akşam alışverişe gitcem arkadaşımla dersin dedi...Alışveriş kısmı dedim özgürlük mü demek oluyor anlamadım ama zaten kısıtlı olan izin günlerinde kız arkadaşlarımla değil eşimle giderim dedim..Ama sanırım sen evlendiğinde bu sekilde arkadaslarınla gitmek istediğin için soruyorsun dedim...Hayır asla dedi, neymiş beni test etmiş...Başka birisi bu ozgurlugu istemiş onu direkt reddetmiş...Dedim ki bu nasıl bir saçmalık. Hem sen kendin önüme getiriyorsun konuyu, hem de evet deseydin reddederdim diyorsun....Bu bi gösterge mi dedim yani...Belki çok ta gerikafalı görünmemek adına karsındaki insan olabilir diyecek belli limitler içinde..

Deseydim ki tabiki özgürlük olmalı ikimiz de ayrı ayrı tatillere gideriz deseydim işte bu aradığım diyecekti...Kesin...Ben de dedim ki lütfen ne istediğini başta ortaya koy, bana göre şekillendirme dedim...Açıkça söyle dedim istediğini...Yargılamam uyar mı uymaz mı bakarız dedim...Kıvırdığından geri dönmedi

Neyse bu saçmalıktan sonra zaten bilemiyorum ama olumlu düşünmüyorum...Siz ne dersiniz? Adamın dilinden "modern" kelimesi düşmüyor...Sürekli modern bir kadınsın belli vs ..

Ha unutuyordum Sonra da beraber de yaşayabiliriz dedi..Ne beraber yaşaması ciddi konusurken dedim...Yani bazı kadınlar onu tercih ediyormuş hani ona da açığım ama boyle olsun demiyorum dedi...Evlilik istiyormuş..

Bir de hem yazarken hem konuşurken değişik yerine denişik demesi zaten.....
Bir de telde biraz muhabbet ettik diye sonlara doğru hayatım diye hitap etmeye başlaması...
Hızlı bi şekilde hayatım diyenlere güvenmeyin burdan duyurulur
Modern kelimesi ile ne kastettiğini bende pek anlayamadım ama dediğiniz gibi zaten kafasındaki şey belli bence.. İsteklerini söyleyip sonra seni denedim falan demesi çok mantıksız.. Anlatmanıza göre bu adam zeki birine benzemiyor.. Tamam yani zeka küpü olmak zorunda değil kimse ama bu bana biraz aptalca geldi.. Bir de eğitimsiz biri gibi bir izlenim bıraktı bende.. Denişik falan demesi bilemedim ben yaaa 🙄 şimdi belki kızacaksınız bana ama sizi kırmak değil niyetim belki de çok farklı bir insandır siz tanıyorsunuz sonuçta en iyisini siz bilirsiniz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X