Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar 2 un kurabiyesini mideme indirdim lütfen yardım kendimi engelleyemiyorum :84::84:
ya kızlar 2 un kurabiyesini mideme indirdim lütfen yardım kendimi engelleyemiyorum :84::84:
Tabii ki, büyük bir zevkle :))
İsteyen herkes yapar bunu ve senin yapacağına da adım gibi eminim. Bu süreçte artık birlikteyiz zaten :)
Hep hayal kuruyorum ben. Ne giysem falan diye.. Belki söylemişimdir ufak şeyler alıyorum. 3-4 tane küçük beden kotum var kenarda :)) 1-2 elbise, şort vs. Çok motive ediyor insanı.
Cnm benden sana tavsiye kabuk tarçım iç kan şekerini dengeliyor ve tatlı yeme ıhtıyacını ve aclıgını duzenlıyor.Yeşil çay demliyorsan onun ıcınede atabılırsın.Ben içiyorum cokta faydasını gordum.Şöle düşün şimdi 2 kurabıye yedın bunun ıcın nerdeyse 15 dk fazladan spor yapman lazım.Onun ıcın elınden geldıgınce yememeye calıs ama 1 hafat boyunca 2 tanede kurabıye yenır cok deıl
alıskanlık halıne getırme ama
evet canım ben de kendime küçük beden 2 kumaş pantolon aldım şimdilk biraz tayt vari oldu amaolsun içine girince ne büyük mutluluk olur dimi ama
![]()
kızlar çok kötü şeyler oldu o yüzden giremiyorum kusura bakmayın ve kızlar diyet miyet hak getire 2 günde 2 kilo aldım yazıcak size olanları ok ama moral bozukluğundan çok yedim 96 oldum kızlar
kızlar çok kötü şeyler oldu o yüzden giremiyorum kusura bakmayın ve kızlar diyet miyet hak getire 2 günde 2 kilo aldım yazıcak size olanları ok ama moral bozukluğundan çok yedim 96 oldum kızlar
evet canım ben de kendime küçük beden 2 kumaş pantolon aldım şimdilk biraz tayt vari oldu amaolsun içine girince ne büyük mutluluk olur dimi ama
![]()
sakın yemeeeeeeeeeeeeeeee,kdv siyle geri dönüyor sonra
ben zaten genişledim canım daralmaya çalışıyom şimdi
tavuk niye olmamış ki az yağ koydum amaaaaaaaaaaa, gebercem açlıktan yaaa![]()
Kesinlikle öyle! Ben birine girdim ve aşırı mutlu oldum :))
@Uyuzum: Yeme güzelim kurabiye falan
Bak 2 hafta sık dişini, sonra canın hiç istemeyecek.
Tarçın cidden iyi kan şekerini dengeleme konusunda. Bir de yaban mersini. Hem tadı süper, hem kalorisi çok az, hem de kan şekerini dengeliyor. Bundan da birkaç tane yiyebilirsin gün içinde.
Ben kendime form şeyler stoklamıştım özellikle tatlı ihtiyacım için ama inanır mısın hepsi duruyor; daha geçen gün birini açıp 1 tanecik yedim. (6 haftada ilk kez) Çünkü artık hep kalorilerine bakıyorum ve onların aslında çok da masum olmadığını okuyorum internette. Boşuna kalori, ne gerek var diye geçiştiriyorum. Light şeylerde bile dikkatli olmak lazım ki kurabiyede daha dikkatli olmak lazımDoğal şeyler en güzeli. Bak bir de kuru eriğin de kalori çok çok az. Kuru meyveler harika bi yöntem tatlı krizleri için.
Bugün özel bir şey yaptım kendime. Yine internette okuduğum bir yazıda bazı yağ karışımlarıyla masaj anlatılıyordu. Yağları aldım ve karıştırdım; göbişime, kollarıma ve bacaklarıma masaj yaptım. Belki işe yarar
Merak edenler için malzemeler şöyle:
Biberiye yağı, okaliptus yağı, susam yağı, limon. Hepsinden eşit ölçüde koyuyorsun; ben 1er yemek kaşığı koydum yetti. Ve sorunlu bölgeye masaj yapıyorsun bu yağla.
He bir de.. Ben her duşta kabak lifi kullanıyorum yosun sabunuyla birlikte ^^
yeme hayatım boşver neden yiycem de boşa bana kilo olarak dönecek yemesem ne kaybederim vermem gerek de kendini motive et
biraz ver sonra ödül olarak yersin tabi ama şekerli unlu yağlı şeylerden uzak durmak lazım
bende bugün rekorumu kırdım
sabah geç kalktığım için yarım limonla ılık suyumu içtim
bir kase mercimek çorbası içtim saat 11 30 gibi
arada 5 1 yerde çayımı içtim suuyumuda tabi
saat 4 gibi 3 kaşık sebzeli mantar sote bir dilim tam light ekmeği
3 kaşık pilav yedim
yeşil çay
baktım saat geç olmuş yemiycem diye şartlandırdım kendimi
akşam 1 elma ve bi avuç sarı leblebi yedim
2,5 lt suyumu tamamladım
40 dk yürüyüşümüde yaptım
kendimi çokk huzurlu hissediyorum
yarın bi hafta olacak başlayalı ama cuma tartılcam çok merak ediyorum ama göbeğimin indiğini hissediyorum![]()
cnm süper şeyler yapıyormussun yağ olayı benim için zor aama yosun sabununu çok duydum almak lazım....bide çok azimlisin çok güzel bir fit hatun olcan kısss....
Ay inşallah ^^
Zayıfladıktan sonra fotolarımı buraya koymak için çok sabırsızlanıyorum valla. :)
evet cnm yememmek lazım bide tavukra en yağlı et türü cnm ondan dedim yanlış anlama