Beraber Zayıflayacak Diyet Arkadaşları Arıyorum...

xpsychx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
287
71
73
42
Merhabalar,
Burada ki çoğu insan gibi bende zayıflamak istiyorum. Ama motivasyonum çok fazla bölünüyor, bu yüzden burada sizlerle birlikte zayıflamak isterim. Bana katılacaklar olursa çok sevinirim. =)
Ben aslında son 5 seneye kadar oldum olası zayıf biriydim, hayatımda gördüğüm maksimum kilo 47 olmuştu. Daha sonra safra kesemde taş çıktı, ameliyat olup safra kesemi aldırdıktan sonra kilo alımım başladı. Bunun dışında tiroid ve insülin direncim var maalesef. Bu yüzden de kilo vermem zorlaşıyor.
Ama son bir kaç ayda yaklaşık 14 kilo verdim. Şu anda 77 kiloyum, vermek istediğim çok kilom var daha. Bu sıralar motivasyonumu kaybetmiştim, şimdi tekrar kazanmaya çalışıyorum.
Umarım bana katılanlar olur. =)

motivasyon sorunu bendede var tam odaklanıyorum hersey tamam bı bakıyorum diyetimi bozmusum ama okudugum kitaplar sayesinde artık bu sorunumu gıderdim :) adet oldugum için yarın kesin olarak tekrar baslıcam sanada yardımcı olabilirim motivasyon konusunda :)

motivasyon sorunu bendede var tam odaklanıyorum hersey tamam bı bakıyorum diyetimi bozmusum ama okudugum kitaplar sayesinde artık bu sorunumu gıderdim :) adet oldugum için yarın kesin olarak tekrar baslıcam sanada yardımcı olabilirim motivasyon konusunda :)

Çok sevinirim =)
Hangi kitapları okuyorsunuz? Belki bana da yardımı dokunur.:44:

O zaman yarını sabırsızlıkla bekliyorum. =)
Ben hurma diyetini yapmayı düşünüyorum. Yeni gördüm ve ilk zamanlar biraz hızlı kilo vermek motivasyonu arttırır diye düşünüyorum.

günaydıın :) kahvaltı yapıcam birazdan :) ben önce normal beslenmek daha sonra hızlı vermek istiyorum dengelerrim belki :1::1:

günaydıın :) kahvaltı yapıcam birazdan :) ben önce normal beslenmek daha sonra hızlı vermek istiyorum dengelerrim belki :1::1:

Günaydın,
Afiyet olsun size, bende az sonra kahvaltımı yapacağım.
Umarım hiç bozmadan devam ederiz =)

Evet diyetisyenimin verdiği diyeti yapıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umarım istediğiniz gibi verebilirsiniz =)
Bende bugün başladım. Umarım ilk hafta güzel kilo verebilirim de moral olur devamı için =)

Umarım istediğiniz gibi verebilirsiniz =)
Bende bugün başladım. Umarım ilk hafta güzel kilo verebilirim de moral olur devamı için =)

Tabiki de verirsiniz nolursa olsun kendinize bi amaç hedef koyun ya da ne için yaptığınızı amacinizi hep hatırlayın ben size güveniyorum yapacaksınız:p:p:p:p:p

Tabiki de verirsiniz nolursa olsun kendinize bi amaç hedef koyun ya da ne için yaptığınızı amacinizi hep hatırlayın ben size güveniyorum yapacaksınız:p:p:p:p:p

Teşekkür ederim.
Umarım hep beraber yaparız =)

Back
X