Beraber Zayıflayalım..

Nefess17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7
0
36
Antalya
Merhaba Kızlar Siteye Yeni üye oldum Ve Birbirinizi desteklemeniz önerileriniz yorumlarınız Çok hoşuma gitti bu şekilde hepimizi bir araya toplamak İstedim.
Benim yaşım 17 170 boyundayım 85 kiloyum 2 hafta önce diyet yapmaya karar verdim ve 2 haftada 90 kilodan 85 kiloya Düştüm hedefim polislik mülakatlarında başarılı olmak Ve amacım için Çabalıyorum Bana verilen destekleri görmek istiyorum . Biribirimize Destek olmak Ve bende Gücümün Yettiği kadar Yardımcı olmak İstiyorum. hergün 50 dkıka koşuyorum bacaklarım kalın bu yüzden streç kullanıyorum yememe dikkat ediyorum ama kısmıyorum canım ne ısterse tadlarına bakıyorum. Şimdilik herşey yolunda önerileri ve önerilerimi Dinlemek anlatmak isterim. ???

tatlı konusunda sıkıntı çeken bi insansan sana bi şey önermek istiyorum: hurma :)

ben şahsen tatlı delisi bi insan olarak işin kolayını böyle buldum. ara öğünlerde 3-4 tane hurma yiyorum. hem ara öğünümü yapmış oluyorum hem de tatlı krizimi önlüyorum. bir hurma 15 kalori. zararı da yok. önermek istedim :)

onun dışında kilon fazla olduğu için şu an hızlı veriyosun. bi süre sonra duraklama yaşıycaksın. sakın moralini bozma ve sporu sakın bırakma :)

Evet Durucak biliyorum aslada bırakmam zorluyorum kendımı bacaklarımda oldugu için fazlalık biraz ürküyorum sadece ya incelmesse diyorum avondan sıkılaştırıcı ve selülit kremi aldım fakat daha gelmedi onunda faydası olucagını dusunuyorum ne dersiniz?

Back
X