Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinizken sedece eşiniz oldu için katlandınız eşinize kaybetikten sonra neler hissediniz
Öncelikle başınız sağolsun.....
Sadece eşiniz olduğu için katlandığınız diye bahsettiğinize göre suçun büyüğü ondaymış yada ben öyle anladım -tatlicadiarzu-
Bence artık bunları düşünmenin bir anlamı yok kim suçluydu kim haklıydı bunları düşünmek için çok geç...Bence siz onuda kendinizi de affetmeye çalışın pişmanlıklarınızla üzülmek yerine eşinize dua edin kendinize dua edin af dileyin Allahtan...Hatasız kul olmaz :teselli:
aslında evlilikde suçlu aranmaz birşeyler bir noktadan sonra koptuysa ve iki kişiden biri bunu toparlamaya çalışmıyosa heriki tarafta suçludur bence ama unu o zaman farkedemiyosunuz hep kendinizi haklı görüyosunuz biten evliliklerinde yüzde sekseni bu yüzdendir keşkelerim var demişdimya işde keşkelerimden biride budur keşke birşeyleri toparlamaya çalışsaydım kendimi haklı görmek yerine kendimdede bişiler arasaydım bütün evli hanımlara tavsiyem lütfen kendinizdede bişiler arayın