beraberken ve kaybetikten sonra

kendimden bir örnernek vereyim evliyken hep birbirimizi suçladık ölümünden sonra kendimdede ne kadar suç oldunu farkettim ve bir çok keşkeler girdi hayatıma

ilk mesaj gereksiz oldu sonradan..sildim

başın sağolsun tabi malesef ki herşeyin herkesin kıymeti öldüğünde daha da bi iyi anlaşılıyor ne yazık ki
keşkeler doluyor sonra hayat dediğin gibi

Son düzenleme:
yaşanılanlara bağlı daha çok ve elbette yaşattıklarına...
ne kadarı acı ve ne kadarı tatlı idi...
yaşamıma anlam katabilip beni huzura mı erdirdi ve yıllarımı sevgi ve saygı ile geçirebilme nedenim mi idi, yoksa zehir edip bana hayatı,yaşantımı körelten mi ?

güzel şeyler yaşattıysa ve problem sizseniz tabiki bir vicdan muhasebesi olmalı.
ama hayatınızı mahvetmişse ya ah eder,dahada asilcesi susarsınız.

onunla tartışırken bilee hayat yarın biterse diye düşünmeye çalışıyorumve büyütmek istemiyorum.

tartıştığımızda bile kızgıında olsak birbirimize sarılıp uyuyuruz.. aşkı doya doya yaşamak istiyorum sonuçta saygısızlık etmedikçe aldatmadıkça bitmiceğine göre ne gerek var gereksiz yere yıpranmaya...

değerini bimek gerekir aşkın...

Öncelikle başınız sağolsun.....
Sadece eşiniz olduğu için katlandığınız diye bahsettiğinize göre suçun büyüğü ondaymış yada ben öyle anladım -tatlicadiarzu-
Bence artık bunları düşünmenin bir anlamı yok kim suçluydu kim haklıydı bunları düşünmek için çok geç...Bence siz onuda kendinizi de affetmeye çalışın pişmanlıklarınızla üzülmek yerine eşinize dua edin kendinize dua edin af dileyin Allahtan...Hatasız kul olmaz :teselli:

eşinizken sedece eşiniz oldu için katlandınız eşinize kaybetikten sonra neler hissediniz

bilmem bunu yaşamadığım için bişey diyemiyeceğim sadece şunu örnek gösterebilirim ankarada oturuyorum,burda bi arkadaşımın komşusu öldürüldü dediğine göre adam eşini hep dövermiş ezdirirmiş hergecede içermiş,adam bu hafta öldü, kadın sadece bir iki damla gözyaşıyla ağlamış o kadar...kadına hiç bişey vermemişki dertten kederden dayaktan başka...erkek olsun kadın olsun hayatta nasıl davranmışsa ,o şekilde öldükten sonra anılır....
hiç kimse dört dörtlük değildir....yinede rabbim eşimi başımdan eksik etmesin...:Saruboceq:

Öncelikle başınız sağolsun.....
Sadece eşiniz olduğu için katlandığınız diye bahsettiğinize göre suçun büyüğü ondaymış yada ben öyle anladım -tatlicadiarzu-
Bence artık bunları düşünmenin bir anlamı yok kim suçluydu kim haklıydı bunları düşünmek için çok geç...Bence siz onuda kendinizi de affetmeye çalışın pişmanlıklarınızla üzülmek yerine eşinize dua edin kendinize dua edin af dileyin Allahtan...Hatasız kul olmaz :teselli:

aslında evlilikde suçlu aranmaz birşeyler bir noktadan sonra koptuysa ve iki kişiden biri bunu toparlamaya çalışmıyosa heriki tarafta suçludur bence ama unu o zaman farkedemiyosunuz hep kendinizi haklı görüyosunuz biten evliliklerinde yüzde sekseni bu yüzdendir keşkelerim var demişdimya işde keşkelerimden biride budur keşke birşeyleri toparlamaya çalışsaydım kendimi haklı görmek yerine kendimdede bişiler arasaydım bütün evli hanımlara tavsiyem lütfen kendinizdede bişiler arayın

aslında evlilikde suçlu aranmaz birşeyler bir noktadan sonra koptuysa ve iki kişiden biri bunu toparlamaya çalışmıyosa heriki tarafta suçludur bence ama unu o zaman farkedemiyosunuz hep kendinizi haklı görüyosunuz biten evliliklerinde yüzde sekseni bu yüzdendir keşkelerim var demişdimya işde keşkelerimden biride budur keşke birşeyleri toparlamaya çalışsaydım kendimi haklı görmek yerine kendimdede bişiler arasaydım bütün evli hanımlara tavsiyem lütfen kendinizdede bişiler arayın

Haklısın bir evlilktede herhangi bir ilişkide de o ilişkinin yürümesi için iki tarafın da çaba göstermesi lazım.İşte hep kendimizi haklı görüp suçu başkasına atıyoruz yada anlamaya çalışmıyoruz karşımızdakini...Belkide o anki ruh halimizden dolayı tahammülümüzün kalmaması bizi bu noktaya getiriyo fisfisfis Olan olmuş artık önemli olan hatalardan ders alıp aynı hataya bir daha düşmemek yerimseniben

gercekten olse bu kadar uzulurmuydum bılemıorum ...cok ofkelıyım ama sunu bılıorum bırını olmeden gommek cok daha acı nefesını artık hıssedemıycenı bıle bıle yok etmek onu .... hep ıyı anlarıyla hatırlamak ...sanırım ıyı degılım ben:(

herşey zamanında güzeldir ve karşılıklıdır bi insan ne kadar duygusal ve merhemetli olursa o kadar yıpranıyor işte hayat ya ben kısaca eşime ömür törpüsü hayat kaynağı diyorum çünkü onun bana verdiği hayat ve kızımın bir gülüşü herşeyi unuturmaya yetiyor hayata iyisiyle ve kötüsüyle en güzel eş insanın çocuğunun babası oluyor.

Back
X