Berbat bir ev kadiniyim

Din sizin gibilere kaldı ya esas ona yazık!

Din bu devirde kimlere kaldı o ayrı bi mevzu hanımefendi de.Nacizane bir sorum olacak size madem baştan sona kadar topikteki tüm yazdıklarımızı okudunuz onların arasında dinle alakalı olarak yazdıklarımızdan hangisi yanlış bir örnek verirmisiniz rica etsem?Temiz olmayan yere meleklerin girmeyeceği mi?o tür yerlerde ibadetlerin kabul olamayacağı mı?hangisi bunları biz uydurmuyoruz ayetler var Kur'an-ı kerim var açın okuyun heryerde yazıyor.

Din sizin gibilere kaldı ya esas ona yazık!
Dinden de bahseden sizsiniz asıl bakın benim yorumlarıma ilahiyatçı gibi yorumlar yapmış mıyım
siz gerçekten hastasınız ne dediğinizi bilmiyorsunuz..
sen benim ne kadar dindar olup olmadığımı nerden biliyorsunda böyle bir yorum yapıyorsun haddini bil terbiyesiz..

denizcim sakin ol canım ,bu konu yüzünden briçok arkadaş konu sahibi de dahil banlandı ,boşver takılma fazla ..sende ban yeme ,dikkat edelim üslubumuza da aynı seviyede olmayalım ..

Sevgili BaharJ temizlik imandan gelir, temizlik imanın yarısıdır. Şimdi konunun dine kayması kötü olmuş ama şöyle de bir hadi rivayet edilmiş:

Abdullah b. Sercis (r.a) anlatıyor: “Rasülullah (s.a.v), (Yeryüzündeki haşarat) deliklerine idrar yapmayı yasakladı.” Bunu sebebi müfessirlerden Katade'ye: “Bu deliklere akıtmak niye mekruh kılındı?” diye sorulmuştu. O da şu cevabı verdi: “Bunların cinlere ait meskenler olduğu söyleniyordu." (konu sahibinin kedisi heryere işiyormuş)

Ayrıca ben 15 senelik panik hastası olarak diyorum ki konu sahibinin böyle bir hastalığı yok. Burada kendisine türlü çözümlerde bulunulmuş ayy yapamam diyor. Alışvrişi gezmeyi tozmayı seviyor ama depresyonda olan kişi hiçbirşekilde hiçbirşeyden zevk almaz, canı yapmak hiçbirşey yapmak istemez. Depresyon tedavisi de gördüm ayy annem bana ne ciciler alırdı yüzüne bakmazdım, arkadaşlarım çağırırdı gitmezdim, yaa ailecek sülalcek en kafa akranım akrabalarla denize gidelim dediler herkes gitti yedi içti ben evde kaldım canım istemedi çünkü. Depresyon öyle birşeyki yemek bile yemiyorsunuz bırak gzeip tozmayı...

Son düzenleme:
evet dogru soledı arkadas cocukla cocuk olma.bellı ıste daha nee.banlanma durduk yere.
konu sahıbıde geldı zaten

Psikologumla, doktorum bu kadar yil bosuna okumus o zaman. Hasta degilmisim, tembelmisim. Siz kac yil okudunuz acaba?

daha dün gittiniz psikoloğa ,yani ona gitmeye üşenmediniz ,ayrıca doktorunuza çok çabuk güvenmişsiniz bakıyorum ,ben artık ciddi ciddi bu işin raydan çıktığını düşünüyorum ,siz konuyu açarken ne amaçla açtınız önce lütfen ona bir açıklık getirin ,neydi yani ne istediniz bizden de neyi bulamadınız ..

--------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…