Berbat bir ev kadiniyim

hmmm kadında haklı ama kendi açısından ne yapsın

Dinden imandan bu kadar bahsedenler de İlahiyat mezunu ya da temizlikle bu kadar övünenler evlere yardıma giden hanımlardan.
Sağlıklı bi insan temizliğini yapar az yapar çok yapar ama yapar.
Ne sidik yarışıymış arkadaş ya!
Burda yazılanlardan insanlığımdan utandım artık.
Kadın hastayım diyo hala yok kulp buluyo yok bilmem ne.Doktora gittim tedavi oluyorum diyo,siz doktordan daha mı iyi biliyosunuz meselenin ne olduğunu?
Diyelim ki konu sahte?Bu durumda olan bunları okuyan insanlar olamaz mı?
Kaç saattir dindi imandı abdestti melekti diyenler kitabın neresinde yazıyo sizin gibi davranmak merak ettim.
Recep İvedik sevdalılarına da dert anlattım ya kendimi aştım bugün.

Son düzenleme:

anladığım kadarıyla siz bu bayanın ya avukatısınız ya da sizde o bayanla aynı durumdasınız.Burası bir forum olumlu yada olumsuz eleştirilerin olduğu ve olacağı biryer.Bunu kaldıramıyorsanız burda bulunmazsınız.Ayrıca Recep ivedik le dalga geçip aşağıladınız ya oda gerçek hayattan esinlenerek canlandırılmış bi karakter,oda pis,pasaklı,onunda psikolojisi bozuk filmde sizde onu aşağlıyorsunuz yani kendi kendinizle çelişiyorsunuz

owwwww o kadının bebegıne acıyorum ya cocuk pıslıgın rezaleın ıcınde buyuyor yazık
ovvvvvvvvvvv o koku o toz bulutu o ordan oraya akıyo ayyyyyyy iğrençççç ya nasıl durdunuz kalkıp gitseydiniz hemen böğğğ

ıvedık bıle 2 haftada bır koltuk altı ve apıs arasını hıjyenık mendılle sılıyo onda bıle vucut temızlıgı adabı var bızım bahsettıgımız kcoaman gencecık kadınlar yazıklar olsun ınsan aynaya bakınca kendınden tıksınır ya kılıf bastan hazır ya hasta ya depresmıs ben depressem temızlıge verıyorum kendımı bıde yemege

kimseye laf anlatmak sana kalmadı burdakiler öğrenci değil sende öğretmen değilsin herkes kendi doğrusunu yazacak tabi sana mı kaldı bizi eleştirmek,
madem sıkıldın asıl sidik yarıştıran sen kaybol o zaman

dindi imandı deyip saçma sapan yorumlar yapma dine saygın var mı ki bizlerede olsun şu kelimeleri sıralayışına bak hele yazık bee!!

tembel hastalıgı bu.bahar kardes sapa saglam dayımıza kanser teshısı koyan doktorlardanmı bahsedıyosunuz.doktor kanser dedı dayı hayır deılım dedı doktor olmadıgı halde megerse hakaten deılmıs.her doktorun her dedıgıne ınanma sen.doktor acıkca senın hastalıgın pasaklılık dıcek halı yokya para kazanmak ıcın uydurcak bısey anadınnn.kendınce dalga gecmıssınde sahsen ben ıvedık serıelrıne hep gıtmısımdır ve cokta gulerek keyıfle ızlerım

helal Denizz

bayan recep ivedik'i aşağılıyor güya ama belli kendide bütün serilerini izlemiş

şekerim konu sahibi diyorki ,alışverişi çok severim çok para harcarım ,gezer tozarım ,hasta madem ,temizlik yapası yok ,ama alışveriş yapası var ,bu da bir çelişki değil mi .
biz kaldı ki ona diyoruz ki madem yapamıyorsun bir kadın tut o yapsın ona da yok .buraya gelip yazarken üşenmiyor ama hasta değil ,

ayrıca konu başlığı şu olsaydı eğer ,ben panik atak hastasıyım ,elim kolum kalkmıyor ,psikolojim bozuk ,temizlik bile yapamıyorum , ozaman ona o konuda yardımcı olmaya çalışılırdı ,
ama onun açtığı konu pislik içindeyim ,kedim bile ortalığa işiyor ,ev çöğ kokuyor ,herşey küflendi ,bana yardım edin ,bizde önerilerde bulunduk yapmıyor napalım ,kendisi de ortalarda yok bizde ordan burdan sohbet ediyoruz ,bir sakıncası varmı ???????????

Aynen aynen yaa

O tarz filmleri izleyenlerden değilim kusura bakmayın.
Evet ben de aynı durumdayım hatta bin beterim çünkü doktora gitsem muhtemelen antidepresanlara başlatıcak.Ben bunu da yapmıyorum.Ayrıca bırakmadan önce bikaç sene Psikoloji eğitimi aldım.Psikolojik bi hastalığı herkesin anlayamayacağını biliyorum ancak hastalık kelimesini herkesin idrak edebildiğini sanıyorum.
Konu sahibiyle aramdaki fark ben görev duygusuyla bi şeyler yapmaya çalışıyorum.Ayrıca ben yapmasam da evde temizlik yapılıyrdan kurtarıyorum.
Nerde vakit geçirceğimi başkalarına sorcak değilim ayrıca.
Burda her kesimden insanın bulunduğunu bilerek yorum yapsak polemikler olmayacak sanırım.

Son düzenleme:
bu dediğinizi siz yapın o halde
recep ivedikten tutunda ilahiyat mezununa kadar hatta ve hatta evlere temizliğe giden bayanlara kadar siz uzattınız meseleyi
onları küçür görür gibi konuştunuz asıl siz ne yazdığınıza dikkat edin bence

bayan recep ivedik'i aşağılıyor güya ama belli kendide bütün serilerini izlemiş

''Burda her kesimden insanın bulunduğunu bilerek yorum yapsak polemikler olmayacak sanırım'' bakınız bu sızın cumlenız her ınsan farklı dusunur sızde buna saygı gostermeyı bılırsenız o dedıgınızden omaz ok

Din sizin gibilere kaldı ya esas ona yazık!

tahmin etmiştim.Neyse sonuçta kendinizde söylüyorsunuz ben yapmasamda en azından evim temizleniyor yani birileri bunu yapıyor diyosunuz.Ne güzel işte olması gerekende bu ama bayan buna yanaşmıyor.Ayrıca polemik olmasa forum olmaz ikisi bir bütündür bence herkes aynı fikirde olsa ülkelerde demokrasi olmaz,muhalefet olmaz,iktidar olmaz .Muhalefet demokrasinin gereğidir.olmazsa olmaz.Penguenlere tepki boşuna gelmedi

ben bekarkene bır komsumuz vardı kadın pekte temızlıgı bılmezdı yanı bı yer sılısıne sahıt oldum supurmek yok bezı lavaboda ısladı yerlerdekı coplerı bı saga sallıyo bı sola cocukalrının sacları kırden yapısırdı evıde cok kokardı mutfagı tezgahı fırını ocagı yagdan gecılmezdı temızlıkten bı haberdı ama genede arada bır bılmesede yapmaya calısırdı yalap sapta olsa bu arkadasta o bıle yok

Çalışmaya başlarsam ( Allahım inş. bir iş kapısı açtırır da başlarım ) ben de bi kadın tutmayı düşünüyorum ama nasıl evin içinde başka bi kadın temizlik yapabilecekki gibi bir güvensizlik oluşuyor bende de. içim rahat etmez gibi geliyor. temizlğinden de değil.kadını ben evdeyken çağırıım kesin.. o zman da kendimi tutamam ben de yardım ederim. yani bu olay beni aşar. dert olur o kadın bana. ben ev işlerinden bir tek ütüyü sevmem. nefffret ediyorum ütüden ya o bildiğin işkence modeli ama yine de iç çamaşırlara ve çoraplara kadar ütülerim . bazen isyan ede ede yaparım ben işimi. yapmazsam daha beter işkence olur beynimi kemirir. miss gibi ütülenmiş tertemiz düzenlenmiş kıyafetler, pırıl pırıl dolaplar, aynalar, insanın düşündükçe bile içi açılıyor. bir ferahlık kaplıyor. ben mutfağımı kahvaltıdan sonra toplarım. silerim mis gibi görünür, hani yeni eve taşınmış gibi olur ya. karşısına geçip keyif kahvesi içerimm.. ohh canım evim benim güzel evim diye diye.. insan hayatta her şeyden keyif almayı bilmeli.

Farklı fikirlerden insanlar olur,olmalıdır.Ama hasta bi insanın üstüne gitmek benim kitabımda yok.
Olan varsa istediği gibi yazmaya devam etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…