- Konu Sahibi Choupinette
-
önce bi tanıyayım ,yaptırcam onada anahtar ,yoksa paspasın altı nereye kadar ,dediğin olur valla komple temizler gider hırzsız
ah be canım ,maaşlı iş bulmuş ,bi fabrikaya girmiş temizlik işine ,sigorta da var haliyle ,sırf sigorta için diyodu ,çalış çalış emekli olma ,ee ne anladım bu işten derdi ..çok memnundum 6 yıl geldi bana ,abla kardeş olmuştuk artık ..
Resim dediniz, ekledim. Ispatlamisimdir umarim. Ben cok sikildim bu konuda dalga gecilmesinden. Artik buraya yazi yazmamaya karar verdim. Evet, yeni ogrendim, hastaymisim, ondan boyleymisim. Hala dalga gececekseniz bu sizin terbiyesizliginiz olur. Hastaligi da veren Allah'tir. Neyse artik yazmicam, hoscakalin.
Kesinlikle canım sana katılıyorum
buna bir tür hastalık bu diyen arkadaşların hepsi tıp fakültesi mezunu sanırım
konu sahibi depresyonda olduğundan falan bahsetmemiş hastayımda dememiş
sadece ne kadar pasaklı ve tembel olduğundan bahsetmiş
kendinizden yola çıkın ne kadar hasta olursanız olun kendi ter kokunuz sizi rahatsız etmez mi saçlarınız yağlanıncada rahat rahat hayatınıza devam mı edersiniz..ev işlerinide geçtim vücut temizliğine tembel olan bir insanın neyini haklı çıkarabilirsiniz ki..
hasta olur yatalak olur amenna öteki türlüsüne YOK ARTIK diyorum!!!!!!!!!!!!!!!
Dinden imandan bu kadar bahsedenler de İlahiyat mezunu ya da temizlikle bu kadar övünenler evlere yardıma giden hanımlardan.
Sağlıklı bi insan temizliğini yapar az yapar çok yapar ama yapar.
Ne sidik yarışıymış arkadaş ya!
Burda yazılanlardan insanlığımdan utandım artık.
Kadın hastayım diyo hala yok kulp buluyo yok bilmem ne.Doktora gittim tedavi oluyorum diyo,siz doktordan daha mı iyi biliyosunuz meselenin ne olduğunu?
Diyelim ki konu sahte?Bu durumda olan bunları okuyan insanlar olamaz mı?
Kaç saattir dindi imandı abdestti melekti diyenler kitabın neresinde yazıyo sizin gibi davranmak merak ettim.
Recep İvedik sevdalılarına da dert anlattım ya kendimi aştım bugün.
owwwww o kadının bebegıne acıyorum ya cocuk pıslıgın rezaleın ıcınde buyuyor yazıkbu ne bohem bu ne karmaşa
komşular her sabah birinde toplanır kahvaltı yapardık ,
bu kız yeni gelin geldi apartmana, onu da aramıza aldık ,hergün birimizde yiyoruz ,heralde bu da utandı artık ,yarında bana gelin dedi ,bizde 4 arkadaş ertesi sabah ona gittik ,henüz pis olduğunu bilmiyorduk ,ilk kez gidiyoruz evine daha 1 ay olmuş evleneli yalnız ..
yer sofrası kurmuştu ,oturduk yerdeki tüm ayrıntıları detaylı görebilme şansına eriştikekmek kırıkları ,saçlar tutam tutam ,toz ,kıl ,tüy ,zeytin çekirdekleri ,ezilmiş reçel kalıntıları ,hatta kürdan ,tırnak herşey vardı ..göz işaretleri ile birbirimize gösterip durduk ,kahvaltı bile yapamadık ,yani madem çağırıyosun bi süpür evini be kadın ..
ovvvvvvvvvvvo koku o toz bulutu o ordan oraya akıyo ayyyyyyy iğrençççç ya nasıl durdunuz kalkıp gitseydiniz hemen böğğğ
kimseye laf anlatmak sana kalmadı burdakiler öğrenci değil sende öğretmen değilsin herkes kendi doğrusunu yazacak tabi sana mı kaldı bizi eleştirmek,Dinden imandan bu kadar bahsedenler de İlahiyat mezunu ya da temizlikle bu kadar övünenler evlere yardıma giden hanımlardan.
Kadın hastayım diyo hala yok kulp buluyo yok bilmem ne.Doktora gittim tedavi oluyorum diyo,siz doktordan daha mı iyi biliyosunuz meselenin ne olduğunu?
Kaç saattir dindi imandı abdestti melekti diyenler kitabın neresinde yazıyo sizin gibi davranmak merak ettim.
anladığım kadarıyla siz bu bayanın ya avukatısınız ya da sizde o bayanla aynı durumdasınız.Burası bir forum olumlu yada olumsuz eleştirilerin olduğu ve olacağı biryer.Bunu kaldıramıyorsanız burda bulunmazsınız.Ayrıca Recep ivedik le dalga geçip aşağıladınız ya oda gerçek hayattan esinlenerek canlandırılmış bi karakter,oda pis,pasaklı,onunda psikolojisi bozuk filmde sizde onu aşağlıyorsunuz yani kendi kendinizle çelişiyorsunuz
helal Denizzkimseye laf anlatmak sana kalmadı burdakiler öğrenci değil sende öğretmen değilsin herkes kendi doğrusunu yazacak tabi sana mı kaldı bizi eleştirmek,
madem sıkıldın asıl sidik yarıştıran sen kaybol o zaman
dindi imandı deyip saçma sapan yorumlar yapma dine saygın var mı ki bizlerede olsun şu kelimeleri sıralayışına bak hele yazık bee!!
bayan recep ivedik'i aşağılıyor güya ama belli kendide bütün serilerini izlemiştembel hastalıgı bu.bahar kardes sapa saglam dayımıza kanser teshısı koyan doktorlardanmı bahsedıyosunuz.doktor kanser dedı dayı hayır deılım dedı doktor olmadıgı halde megerse hakaten deılmıs.her doktorun her dedıgıne ınanma sen.doktor acıkca senın hastalıgın pasaklılık dıcek halı yokya para kazanmak ıcın uydurcak bısey anadınnn.kendınce dalga gecmıssınde sahsen ben ıvedık serıelrıne hep gıtmısımdır ve cokta gulerek keyıfle ızlerım
Dinden imandan bu kadar bahsedenler de İlahiyat mezunu ya da temizlikle bu kadar övünenler evlere yardıma giden hanımlardan.
owwwww o kadının bebegıne acıyorum ya cocuk pıslıgın rezaleın ıcınde buyuyor yazık
ıvedık bıle 2 haftada bır koltuk altı ve apıs arasını hıjyenık mendılle sılıyoonda bıle vucut temızlıgı adabı var bızım bahsettıgımız kcoaman gencecık kadınlar yazıklar olsun ınsan aynaya bakınca kendınden tıksınır ya kılıf bastan hazır ya hasta ya depresmıs ben depressem temızlıge verıyorum kendımı bıde yemege
anladığım kadarıyla siz bu bayanın ya avukatısınız ya da sizde o bayanla aynı durumdasınız.Burası bir forum olumlu yada olumsuz eleştirilerin olduğu ve olacağı biryer.Bunu kaldıramıyorsanız burda bulunmazsınız.Ayrıca Recep ivedik le dalga geçip aşağıladınız ya oda gerçek hayattan esinlenerek canlandırılmış bi karakter,oda pis,pasaklı,onunda psikolojisi bozuk filmde sizde onu aşağlıyorsunuz yani kendi kendinizle çelişiyorsunuz
o bayan bol keseden saçmalıyor iştebayan recep ivedik'i aşağılıyor güya ama belli kendide bütün serilerini izlemiş
bu dediğinizi siz yapın o haldeO tarz filmleri izleyenlerden değilim kusura bakmayın.
Evet ben de aynı durumdayım hatta bin beterim çünkü doktora gitsem muhtemelen antidepresanlara başlatıcak.Ben bunu da yapmıyorum.Ayrıca bırakmadan önce bikaç sene Psikoloji eğitimi aldım.Psikolojik bi hastalığı herkesin anlayamayacağını biliyorum ancak hastalık kelimesini herkesin idrak edebildiğini sanıyorum.
Konu sahibiyle aramdaki fark ben görev duygusuyla bi şeyler yapmaya çalışıyorum.Ayrıca ben yapmasam da evde temizlik yapılıyrdan kurtarıyorum.
Nerde vakit geçirceğimi başkalarına sorcak değilim ayrıca.
Burda her kesimden insanın bulunduğunu bilerek yorum yapsak polemikler olmayacak sanırım.
şekerim konu sahibi diyorki ,alışverişi çok severim çok para harcarım ,gezer tozarım ,hasta madem ,temizlik yapası yok ,ama alışveriş yapası var ,bu da bir çelişki değil mi .
biz kaldı ki ona diyoruz ki madem yapamıyorsun bir kadın tut o yapsın ona da yok .buraya gelip yazarken üşenmiyor ama hasta değil ,
ayrıca konu başlığı şu olsaydı eğer ,ben panik atak hastasıyım ,elim kolum kalkmıyor ,psikolojim bozuk ,temizlik bile yapamıyorum , ozaman ona o konuda yardımcı olmaya çalışılırdı ,
ama onun açtığı konu pislik içindeyim ,kedim bile ortalığa işiyor ,ev çöğ kokuyor ,herşey küflendi ,bana yardım edin ,bizde önerilerde bulunduk yapmıyor napalım ,kendisi de ortalarda yok bizde ordan burdan sohbet ediyoruz ,bir sakıncası varmı ???????????
bayan recep ivedik'i aşağılıyor güya ama belli kendide bütün serilerini izlemiş
O tarz filmleri izleyenlerden değilim kusura bakmayın.
Evet ben de aynı durumdayım hatta bin beterim çünkü doktora gitsem muhtemelen antidepresanlara başlatıcak.Ben bunu da yapmıyorum.Ayrıca bırakmadan önce bikaç sene Psikoloji eğitimi aldım.Psikolojik bi hastalığı herkesin anlayamayacağını biliyorum ancak hastalık kelimesini herkesin idrak edebildiğini sanıyorum.
Konu sahibiyle aramdaki fark ben görev duygusuyla bi şeyler yapmaya çalışıyorum.Ayrıca ben yapmasam da evde temizlik yapılıyrdan kurtarıyorum.
Burda her kesimden insanın bulunduğunu bilerek yorum yapsak polemikler olmayacak sanırım.
kimseye laf anlatmak sana kalmadı burdakiler öğrenci değil sende öğretmen değilsin herkes kendi doğrusunu yazacak tabi sana mı kaldı bizi eleştirmek,
madem sıkıldın asıl sidik yarıştıran sen kaybol o zaman
dindi imandı deyip saçma sapan yorumlar yapma dine saygın var mı ki bizlerede olsun şu kelimeleri sıralayışına bak hele yazık bee!!
O tarz filmleri izleyenlerden değilim kusura bakmayın.
tahmin etmiştim.Neyse sonuçta kendinizde söylüyorsunuz ben yapmasamda en azından evim temizleniyor yani birileri bunu yapıyor diyosunuz.Ne güzel işte olması gerekende bu ama bayan buna yanaşmıyor.Ayrıca polemik olmasa forum olmaz ikisi bir bütündür bence herkes aynı fikirde olsa ülkelerde demokrasi olmaz,muhalefet olmaz,iktidar olmaz .Muhalefet demokrasinin gereğidir.olmazsa olmaz.Penguenlere tepki boşuna gelmedi
Din sizin gibilere kaldı ya esas ona yazık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?