- 25 Mart 2011
- 995
- 636
- 133
- Konu Sahibi Choupinette
Süpersin her harfine katılıyorum. Birde insana büyük sıkıntılar çektiren panik atak hastalığğını tembelliklerini, pisliklerini, beceriksizliklerini örtmek için kullanmıyorlar mı nasıl sinir oluyorum nasıl sinir oluyorum.
15 senedir panik atak hastasıyım ve en son anksiyete bozukluğu teşhsi kondu öyle denildiği gibi panik atak insanı hayattan çekip almıyor. Bir kere panik atak olmadığı ve yalan söylediği burdan belli. Ben gayette temizliği yaparım, evim derli toplu tertemizdir, kişisel temizliğim bakımım kılım tüyüm herşeyim alınır. Sosyal hayattan da hiçbirşekilde geri bırakmaz bu hastalık, gayette sosyal olursunuz..
Bir kere bu hastalık aşırı baskı ve stresli zamanlarda ortaya çıkar. Yani siz evinizde işinizde çok baskı görüyor, sinirleniyor, yoruluyor, stress altındaysanız ve bunları dışarı vuramıyorsanız hep içinize atıyorsanız sinirler aşırı zayıfladığı için vücut bunu kriz şeklinde dışarı atıyor. Kriz anında cidden hiçbirşekilde nefes alamazsınız bu yüzden önce kızarır sonra gerçekten morarmaya başlarsınız, ciğerleriniz sökülür gibi olur, korkunç bir acı başlar, titremeye başlarsınız. Ben işyerinde çokça kriz geçirdim artık en son tam doz diaxem yedim. Ama ne iş yerimde ne ailemde ay ben panik atak hastasıyım ay üstüme gelmeyin diye kaprisler hiç yapmadım yapmıyorum. Hee benim o halimi gören herkes artık bana daha temkinli davranıyor beni fazla üsmemeye, sinirlendirmemeye çalışıyor.
Yani kadının konusunda neresinden tutsan elde kalıyor...
evet arkadaşım aynen, nerden tutarsan elinde kalıyor..
bildiğim kadarıyla panik atakta nefes alamama, ölüm korkusu gibi korkularda var yani bu arkadaşın sahip olduğu belirtilerin hiç biri uymuyor bu hastalığa.
Brsnz, bu arada sanada geçmiş olsun, Allah şifa versin canım...