Berbat durum

Angel_14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
28
1
1
31
Kızlar ben artık berbat durumdayım çok kötüyüm yurda geldiğimde o kadar mutsuzum ki devamli Ağlıyorum odamı da değiştiremiyorum yurtta çok mutsuzum arkadaşım olması bile etki etmiyo odamda mutlu degilim eve de çıkamıyorum yurtta kalmak zorundayım ama buraya nasıl dayanıcam bilmiyorum 3 senedir burdayım ve bu sene böyle oldum 1 senem daha var mahvoldum ben

Degistirmiyolar odaları nedenini bilmiyorum çok mutsuzum bi çözüm de bulamıyorum ağlamaktan bıktım artık oda arkadaşlarımla iyi değilim burda çok mutsuzum huzurlu değilim nasıl başa çıkıcam bilmiyorum

Sabırlı ol.. Ben de 8 kişilik odalarda 4 buçuk sene kalmak zorunda kalmıştım. Hem de anlaşamadığım insanlarla. Ama zaman geçiyor. Odada en az vakit geçirmek için elinden geleni yapmaya çalış. Öğrenci kulüpleri, evde kalan arkadaşlar gibi çözüm bulmaya çalış. Ya da ders çalışmasan bile çalışma odasında daha fazla zaman geçirmeye bak. Ağlamak sadece hayatını zorlaştırır. İnan mezun olduğunda bugünleri ağlayarak heba ettiğin için çok pişman olacaksın...

Neden 15 yaşında gibi davranıyosun 22 yaşındasın ya.Kötü hissetmeni anlayabilirim ama çocuk gibi ağlamanı anlayamıyorum.
Hayat böyle sevdiklerin sürekli senin yanında olmayacak hayat boyu anlaşamayacagın sevmeyecegin bi sürü insan girecek hayatına.Büyü biraz oturup kendine acımayı ağlamayı bırak

Yurt boguyo kızlar beni Evimi ailemi çok özlüyorum üstelik daha yeni geldim ama burda kalmak istemiyorum ağlamak da beni çok yoruyo

Yapamıyorum olumlu seyler düşünüyorum kitap okuyorum müzik dinliyorum ama yine de aynıyım ilaç bile kullandım ama hiç bişey değişmedi

Odanı neden değiştirmiyorlar?
Karşılıklı rızanız varsa bile değişmezler mi?

Degistirmiyolar odaları nedenini bilmiyorum çok mutsuzum bi çözüm de bulamıyorum ağlamaktan bıktım artık oda arkadaşlarımla iyi değilim burda çok mutsuzum huzurlu değilim nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
tam olarak sorunun nedir?
kavga mı ettiniz?
senin başka sorunların var gibi duruyor bence.
ailen devreye girsin bu kadar zordaysan.
oda değiştirince bütün sorun hallolacaksa.

3 senedir böyle birşey yoktu bu sene mi oldu ?
Kendine zindan etme zamanını.
Yapacak bişey yoksa mecbur kalacaksın
Ağlayarak kendini hırpalayarak bir yere varamazsın
Bu zamanlar geri gelmiyor.
Anladığım kadarıyla başka alternatif de yok.

Kızlar ben artık berbat durumdayım çok kötüyüm yurda geldiğimde o kadar mutsuzum ki devamli Ağlıyorum odamı da değiştiremiyorum yurtta çok mutsuzum arkadaşım olması bile etki etmiyo odamda mutlu degilim eve de çıkamıyorum yurtta kalmak zorundayım ama buraya nasıl dayanıcam bilmiyorum 3 senedir burdayım ve bu sene böyle oldum 1 senem daha var mahvoldum ben

oda arkadaşlarınla neden iyi olmadığını söyleyebilir misin?
ben yurda giriş saati en son 11 diye biliyorum..
erkek arkadaşın var mı?
ya da sevdiğin bir arkadaşın..
yurda sadece uyumak için gitsen..
onlardan olabildiğince uzak kalsan..
müzik dinle
kitap oku
onlar yokmuş gibi değilde aslında hiç olmamışlar gibi davran
3 sene dayanmışsın
1 yıl daha dayanırsın
bazı şeyler için bazı şeylere katlanmak gerekiyor
herşeyin birgün iyi olacağını düşün.

önceden de bu konuyu acmistin sanırım. odanı degistirmeyi dene..çocuk gibisin aynı.neredeyse okulun bitmis :-)

3 kişilik odada kalıyorum onlar 2 kişi anlasinca ben tek kaldım hiç bi planlarına davet etmiyorlar ben yokmuşum gibi davranıyorlar çok mutsuzum o yüzden kendimi çok yalnız hissediyorum

Daha önce de anlasamiyodum ben oda arkadaşlarımla geçen sene yani ama böyle değildim bu sene böyleyim eskiden kim olduğumu unuttum 1 aydır adam akıllı içimden gele gele gülemiyorum sevgilim bu sene mezun olucak onu düşünüyorum ailemi özlüyorum yeni heldim üstelik derslerim iyi değil yurtta mutlu değilim kısaca ben mutlu olmayı unuttum ve mutlu olmayı çok òzledim

3 kişilik odada kalıyorum onlar 2 kişi anlasinca ben tek kaldım hiç bi planlarına davet etmiyorlar ben yokmuşum gibi davranıyorlar çok mutsuzum o yüzden kendimi çok yalnız hissediyorum

onlara bagimli olmak zorunda misin?
cagirmasinlar dahil etmesinler ne var bunda?
surekli mutsuz huzursuzsan zaten kimse seninle vakit gecirmek istemez ki,insanlar yaninda bogulur.

Back
X