berbat giden evlilik hayatım

İnternette kadın sığınma evini araştırın
Eğer dayanabiliyorsamkz Özelde iş bulup biraz birikim yapıp o şekilde ayrılmanızı tavsiye ederim

Bravo. Kocanız olacak psikopatdan kurtulup yeni bir hayata başlamak yerine, camdan atlayın. Gerçekten harikasınız.

Aileniz, bosanirsaniz bir şey demez diyorsunuz ama etrafı da dert ediyorsunuz. Etraf hep konuşur, muhtemelen gördüğünüz şiddetten haberleri olsa, onu da konuşacaklar. Etrafa göre mi yasayacaksiniz!

Ailenize mutlaka kadin siginma evine gittikten sonra haber verin
Siddeti hic kimse asla hak etmez siz kiymetlisiniz ve bunu size yapmamali
Muslumaniz kardesim intihari sakin dusunme yasadiklarin seni kotu yere getirmis olabilir ama sonrasi guzel olacak buna inan
Ailemi rezil ederim duygusuda kutfen kafandan at sen ilk bosanan degilsin son bosananda olmazsin..keske kimsenin basina gelmese ama sen bi annenin evladisin lutfen onlarin cigerlerini yakacak kararlar verme...ve inan bosandin diye cigerleri yanmaz yeter ki senin tirnagina tas degmesin onlar sadece bunu ister

Ne hale getirmiş seni ruh hastasi herif. Çok üzüldüm durumuna. Yetersiz, değersiz, suçlu olduğuna inandırmış.
Bosanip ailenin yanina dönerek ilk adımı atmış olursun. Emin ol ölümü dusunecek, isteyecek kadar çıkmaz bi durumda degilsin, oyle oldugunu saniyorsun sadece. O evlilikten kurtulursan hayatindan buyuk bi sorunu atmış olacaksin, zaman icinde de, iyileştikçe bakış açın değişecek. Kendini böyle bi şeye hapsetme.
Ne ölmesi, ne atlamasi, ne vurulmasi, gerçekten mahvolmus psikolojin. Allah korusun. Gencecik insansın, ailen de durumu bilirse yaninda dururmuş, hiç durma.

Size önce böyle bir pencere acmak isterim: Siz psikolojik ve fiziksel siddet görmüs bir insansiniz. Su anda kendinizi yerle bir hissetmeniz normal. Lakin: Bu demek degildir ki bu hep böyle kalacak. Öncelikle kendinizi bu toksik evilikten kurtarmaniz lazim. Cünkü böyle bir ortamda iyilesmeniz mümkün olmadigi gibi, can güvenliginiz de yok. Ikincisi: elalem her zaman konusur. Biz esimle kendi halimizde yasayan insanlariz. Aile icinde hakkimizda dedikodular cikartildi halbuki ortada birsey yok. Elaleme göre (ve buna toksik akrabalar dahil) hayatinizi sekillendiremezsiniz. Bogulursunuz. Ve üc: Hicbir normal anne baba evladinin böyle bir durumda kalmasini istemez. Hickimse. Issiz olabilirsiniz. Ama bari annenizin babanizin güvencesi altinda kendinize yeni hayat kurabilirsiniz. Korkmayin. Bazen yandigimiz yerden yeniden küllerimizden dogmamiz lazim. Sizde dogun

Etraf 10 dakika konuşur, unutur. Bu hayat senin..ilk defa ayrılan da sen olmayacaksın.
Ailenin yanına git,kurtar kendini. Girersin bir işe çalışırsın. Hayatta ölümden başka herşeyin vardır çözümü güzel kardeşim.
Allah aydınlığa çıkarsın

Çok üzüldüm durumuna.
Herşeye rağmen ailenin yanına dönmelisin. Bırak şimdi sonrasının hesabını yapma elalemi boşver kim ne derse desin duyma görme.
Kadın sığınma evine gittiğinde ailen daha çok üzülmeyecek mı?
Ailenin yanına dön güzel bir iş bulup çalıştığında zaten etrafı dinlemeye vaktin kalmaz.

Hayatına son vermeyi sakın düşünme kimse senden değerli değil hele ki o akrabaların ve elalem.

Erkek kılığına girmiş şerefsizler işte bu yüzden rahatça şiddete başvurabiliyorlar kadınlarımız ne olursa olsun kendini korumak için çabalamak yerine intihar etmeye kalktığı için kendine zarar vermeyi tercih ettiği için. Evet ülkede maalesef adalet yok ama nasılsa yok diyerek hiçbir şey yapmamayı doğru bulmuyorum. İşsizim demişsiniz iş bulmak için uğraştığınızı düşünmüyorum nedense belki ön yargıyla yaklaşıyorum şuan ama bana nedense şu yazdıklarınızdan kolaya kaçtığınız hissiyatını verdiniz. Hiç birimiz için hayat kolay değil annemde şiddet gördü kaç kez ben çocuktum tabi şimdi olsaydı mahkemeye verirdim yaptıklarını ispatlamak için uğraşırdım. Oda korkardı özellikle de benden dolayı sizin çocuğunuzda yok. Boşansanıza. Darp raporu çıkartın. Sığınma evlerine gidin. İşte bu yüzden iş sahibi olmadan evlenmemeli diyorum kadınlarımızın ortak sorunu '' boşanmak istiyorum ama işim yok gidebileceğim bi yerim ailem yok '' oluyor maalesef.

Gencecik bir kızsın neden canına kıyacakmışsın. 2 yavrum var ve başımın tacı. Sen de öylesin ailen için. Ben de 2 yavrumla boşandım ailemlemleyim. Çalışıyorum ama yine ailemleyim. Sen de çekinme o ne der bu ne der diye. Herkes herşeyi konuşabilir önemli değil. Hele arkamdan söylenenler hiç önemli değil. Ailene durumu anlat. O evden kurtul kendin için çok şey yapmış olacaksın. Sonra da iş bulma kısmına geçersin.

merhaba, merak ettim kendiniz hakkında bu düşündükleriniz evlilikten sonra mı oldu diyeceğim ama nişanlılık döneminde de düşünceler varmış galiba, yani anlamak istediğim şey eşinizle yaşadığınız kötü olaylardan sonra mı bu düşüncelere kapıldınız. eğer eşiniz ise sizi hayattan soğutan çözüm basit, uzaklaştıktan ve kurtulduktan sonra jet hızıyla iyileşirsiniz emin olun

ama yaradılış olarak depresif yapıya sahipseniz biraz çaba göstermeniz gerekecek, şu an maddi olanak olmadığı için özelde terapi vs mümkün olmaz, devlet hastanelerinde psikiyatrist psikoloğa sevk ediyor o da psikoterapi uyguluyor, siz bu düşüncelerinizden bahsederseniz zaten sizi yönlendirir psikoloğa, inşlh bulunduğunuz şehirde psikolog vardır ve iyidir, sizi motive edecek kişisel gelişim kitapları okuyun, hoş bu kadar boğulmuşken insan sayfa çevirmek istemiyor canı, ama iyi hissettiğiniz bir an da elinize alırsınız belki, ilginizi çekerse bir bakmışsınız bir sürü pencere açmış kitap size

onun haricinde ilk etapta işe girince zaten hayat telaşesi sizi içinde bulunduğunuz dertlerden çekip alır çünkü ekonomik boğuşma başlar, zamanla 2. el eşya alır düşük kiralı ev tutarsınız, ya da bir ev arkadaşı yanına çıkarsınız ilanlardan bulur, güvenilir işi gücü belli birinin yanına çıkın ama, herkesin yaşadığı şeyler bunlar ilk üniversiteden mezun olduğunda, ben de yaşadım, siz de boşanınca yaşayacaksınız işte, illa kadın sığınma ile başlamanıza gerek yok yani yeni hayatınıza, ama bir dk durmak istemiyorum evde derseniz tabi sığınma evi ile başlayın, yurt gibidir muhtemelen, ranzalı yatakta bir odada 4-6-8 kişi kalıyordur herhalde, ilk maaşı alır almaz çıkarsınız, yada memnunsanız biriktirmek için birkaç ay kalırsınız, tek başına ayakta durmak zor ama sonra herşey rayına oturuyor zamanla, zamanla daha güzel evler daha iyi sevgililer daha iyi işler, hayat akışta yeniden sevme sevilme vs çıkarıyor zaten insana, şu an korkuyor olmanız normal, adım atmak konfor alanını terk etmek en zorudur, sonrası çorap söküğü gibi gelir, siz ilk adımı atmışınız karar vermişiniz, eşinden başka şehire git daha kolay olur, şöyle türkiyenin en güzel şehrine git ordan başla bari hayata, güzel hayaller kur planlar yap, direksiyon senin elinde hayatını sen nasıl istersen o hale getirirsin, hele de bu kadar gençken iş bulmak vs, millet 40 tan sonra boşanıp eğitimsiz ortada kalıyor da başlıyor hayata çoluk çocukla hallediyor

gençlikte insan daha çok üzülüyor herşeye tecrübesizlikten, ilk defa karşılaşılınca dağ gibi geliyor dertler, bida böyle erkek çıkınca ertesi gün kapıya koyarsın mesela tecrübeden dolayı, yani bir tek sana denk gelmiyor bunlardan çok var, sadece ayıklamayı öğreniyorsun zamanla daha iyi seçim yaparsın kendini bu kadar paralamazsın, yolunuz açık önünüze bakın arkaya değil

Çok aşağlanmaya maruz kalınca zaten psikolojiniz iyi durumda olamaz ,ayrılmak için cesaret ve güçlü olmak gerekir, derin depresyonun içindesin ,bu şekilde o öküz olacak kocan bir narsist onun mutluluğu seni aşağılamak
Artık sen kendini ne zaman sevmeye saygı duymaya başlarsan kurtuluşun o vakit olacak

Merhaba neden kaynaklı psikolojik ve psikolojik şiddet oluyor. Kaç senelikti ilişkiniz ve o zaman böyle yapıyormuydu. Eşiniz tarafından mı ailesi tarafından mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…