• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir adamın ikinci evliliği olmak zor mu ?

bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
Pes!!!

bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
karisini 19 yasinda genc kizla aldatan adam seni aldatmaz mi?

Benim eşim 2019 yılında evlenmiş 1 yılda ilişkileri olmuş, dügün sabahı kavga edilmiş kaynanamla ve evlilik bitmiş ama boşanma çok çekişmeli oldu ben 2021 tanıştım hala resmiyette evliydi ve bu durum beni bazı geceler çok üzdü sonuçta ilk hayaller onunla kuruldu dügün süreci onunlaydı nişanlılık yaşadı vs... neyse 2022 boşandı 2024 biz evlendik ama inanın doğru düzgün evlilikleri olmamış ev bile kurmamışlar egitim bitmesini bekleyeceklermiş ona ragmen bu durum çok üzüyor beni bana çok deger veren seven bir adam olmasına rağmen, seninki evlilik yaşamış cocuk var bu durum seni üzer kavga sebebi olur, ha bir adamın ikinci karısıda olunca daha üstüne titriyor orası ayrı...

ay yuh onu aldatan senide aldatıt bende sanıyorum boşanmış sevgili olunmuş benimki resmiyete evli diye dert etmiştim ne ahlak var ne edep sizlerde

Benim eşim 2019 yılında evlenmiş 1 yılda ilişkileri olmuş, dügün sabahı kavga edilmiş kaynanamla ve evlilik bitmiş ama boşanma çok çekişmeli oldu ben 2021 tanıştım hala resmiyette evliydi ve bu durum beni bazı geceler çok üzdü sonuçta ilk hayaller onunla kuruldu dügün süreci onunlaydı nişanlılık yaşadı vs... neyse 2022 boşandı 2024 biz evlendik ama inanın doğru düzgün evlilikleri olmamış ev bile kurmamışlar egitim bitmesini bekleyeceklermiş ona ragmen bu durum çok üzüyor beni bana çok deger veren seven bir adam olmasına rağmen, seninki evlilik yaşamış cocuk var bu durum seni üzer kavga sebebi olur, ha bir adamın ikinci karısıda olunca daha üstüne titriyor orası ayrı...
sizin ilk evlilik miydi ?

Mutlaka hemen evlen, harika bir plan ve çok sıradışı bir aşk hikayesi 👍

30 yaşında adam 19 yaşında çocukla yeni doğum yapmış karısını aldatıyor, ben sende suç az buluyorum, 19 yaşında kızı tavlamakta ne var, pislik herif 🤮🤮

Kaç arkana bakmadan. Forumda bir konu açmıştım boşanan bir beyle görüşmüştüm giriş gelişme sonuç 2 hafta dayanabildim. Ömür boyu o çocuğa ve eşe nafaka verip sizden olursa çocuğunuzdan kısacak

Senin suçun bildiğin halde devam etmen o adam sana da aynısını hatta fazlasını yapacak çocuğunun annesine acımayan kimseye acımaz yaşavr gör

Senin için karısını çocuğunu bırakmış adam başkası içinde seni bırakır.
Ama bence sen hakediyorsun. Öğrenmişsin evliyken senle birlikte olduğunu affetmişsin. Şimdi evrenin sana bunun ( kadına yaşattıklarınızı) nasıl hissettirdiğini gösterme zamanı.

Bu arada başlıkta bahsedilen ADAM'ı konu içinde göremedim.

Back
X