- 8 Temmuz 2022
- 19
- 17
- 3
- 36
- Konu Sahibi Umutsuzyosun
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne hale getirmiş seni ruh hastasi herif. Çok üzüldüm durumuna. Yetersiz, değersiz, suçlu olduğuna inandırmış.Herkese merhaba konu berbat giden evlilik hayatım henüz 1 sene yeni olacak başından yanlış olmaması gereken Bi şeydi ama uzun bir ilişki ve tam da nişanlılkk döneminde neyle karşı karşıya olduğumu gördüm ama dönemedim ailemi zor duruma düşürmek istemedim biliyorum çok saçma ama aptallık ettim ve hayatımın en kötü günlerini yaşadım hala yaşıyorum fiziksel ve özellikle psikolojik şiddet aşağılama hor görme sürekli suçlama ne derseniz yaşadım şuan geldiğimiz noktada en mantıklısı ayrılmak yaşım 26 maşesef atanamadım işsizim Bi maddi gücüm yok ailem küçük bir yerde kendi halinde yaşayan insanlar ve halimi bilseler tabiki ayrılmama Bi şey demezler ama ben çok yoruldum etraf akrabalar herkes laf edecek ve ben ailemi üzmekten de yoruldum rol yapmaktan da her şeyden bu hayatın benim için zerre kıymeti yok inanın ölmeyi çok kere düşündüm hattabnişanlıyken camdan atlayacakken son anda korktum onu bile beceremedim ve şuan yapmamanın tek nedeni ya ölmez de sakat kalırsam inanın biliyorum bunu bile beceremem ben o kadar güçsüz vasat biriyim ki sakın kendine yüklenme demeyin bilseniz siz de hayatım için hiçbir şey yapmadığımı söylersiniz o kadar boş vasıfsız Bi insanım ki amacım yaşama isteğim gayem hayalim hiçbiri yok bu saatten sonra ölsem ölüm bile sırf ziyan ama son çare olarak cebimde duruyor size neden yazıyorum çünkü ben bu evden bian önce gitmek istiyorum ailem başka şehirde ve kimseye dert anlatmaya gücüm yok artık kabullendim bu iş bitecek zaten kendisi beni defalarca evden kovdu ben yüzsüz gibi durdum gidecek yerim yok aile yanına nasıl döneyim şehir dışında yaşıyorlar ama gidip onları da kendimi de daha fazla kötü Bi duruma sokmak ve en kötüsünkiisimseye dert anlatmak istemiyorum inanın biri çıkıp beni vursa veya araba çarpsa sadece bunu istiyorum neyse dediğim gibi yazma sebebim ben kadın sığınma evlerine girmek istiyorum aranızda giden yada bilgi sahibi olan var mı en azından Bi iş bulana kadar kalıp sonra da düzenimi kurmak istiyorum biliyorum cevap vermeye bile değmeyecek saçma sapan Bi hayat hikayesi ama beni anlayan varsa aranızda belki bana yardımcı olur şimdiden teşekkür ederim okuduysanız
Erkek kılığına girmiş şerefsizler işte bu yüzden rahatça şiddete başvurabiliyorlar kadınlarımız ne olursa olsun kendini korumak için çabalamak yerine intihar etmeye kalktığı için kendine zarar vermeyi tercih ettiği için. Evet ülkede maalesef adalet yok ama nasılsa yok diyerek hiçbir şey yapmamayı doğru bulmuyorum. İşsizim demişsiniz iş bulmak için uğraştığınızı düşünmüyorum nedense belki ön yargıyla yaklaşıyorum şuan ama bana nedense şu yazdıklarınızdan kolaya kaçtığınız hissiyatını verdiniz. Hiç birimiz için hayat kolay değil annemde şiddet gördü kaç kez ben çocuktum tabi şimdi olsaydı mahkemeye verirdim yaptıklarını ispatlamak için uğraşırdım. Oda korkardı özellikle de benden dolayı sizin çocuğunuzda yok. Boşansanıza. Darp raporu çıkartın. Sığınma evlerine gidin. İşte bu yüzden iş sahibi olmadan evlenmemeli diyorum kadınlarımızın ortak sorunu '' boşanmak istiyorum ama işim yok gidebileceğim bi yerim ailem yok '' oluyor maalesef.Herkese merhaba konu berbat giden evlilik hayatım henüz 1 sene yeni olacak başından yanlış olmaması gereken Bi şeydi ama uzun bir ilişki ve tam da nişanlılkk döneminde neyle karşı karşıya olduğumu gördüm ama dönemedim ailemi zor duruma düşürmek istemedim biliyorum çok saçma ama aptallık ettim ve hayatımın en kötü günlerini yaşadım hala yaşıyorum fiziksel ve özellikle psikolojik şiddet aşağılama hor görme sürekli suçlama ne derseniz yaşadım şuan geldiğimiz noktada en mantıklısı ayrılmak yaşım 26 maşesef atanamadım işsizim Bi maddi gücüm yok ailem küçük bir yerde kendi halinde yaşayan insanlar ve halimi bilseler tabiki ayrılmama Bi şey demezler ama ben çok yoruldum etraf akrabalar herkes laf edecek ve ben ailemi üzmekten de yoruldum rol yapmaktan da her şeyden bu hayatın benim için zerre kıymeti yok inanın ölmeyi çok kere düşündüm hattabnişanlıyken camdan atlayacakken son anda korktum onu bile beceremedim ve şuan yapmamanın tek nedeni ya ölmez de sakat kalırsam inanın biliyorum bunu bile beceremem ben o kadar güçsüz vasat biriyim ki sakın kendine yüklenme demeyin bilseniz siz de hayatım için hiçbir şey yapmadığımı söylersiniz o kadar boş vasıfsız Bi insanım ki amacım yaşama isteğim gayem hayalim hiçbiri yok bu saatten sonra ölsem ölüm bile sırf ziyan ama son çare olarak cebimde duruyor size neden yazıyorum çünkü ben bu evden bian önce gitmek istiyorum ailem başka şehirde ve kimseye dert anlatmaya gücüm yok artık kabullendim bu iş bitecek zaten kendisi beni defalarca evden kovdu ben yüzsüz gibi durdum gidecek yerim yok aile yanına nasıl döneyim şehir dışında yaşıyorlar ama gidip onları da kendimi de daha fazla kötü Bi duruma sokmak ve en kötüsünkiisimseye dert anlatmak istemiyorum inanın biri çıkıp beni vursa veya araba çarpsa sadece bunu istiyorum neyse dediğim gibi yazma sebebim ben kadın sığınma evlerine girmek istiyorum aranızda giden yada bilgi sahibi olan var mı en azından Bi iş bulana kadar kalıp sonra da düzenimi kurmak istiyorum biliyorum cevap vermeye bile değmeyecek saçma sapan Bi hayat hikayesi ama beni anlayan varsa aranızda belki bana yardımcı olur şimdiden teşekkür ederim okuduysanız
merhaba, merak ettim kendiniz hakkında bu düşündükleriniz evlilikten sonra mı oldu diyeceğim ama nişanlılık döneminde de düşünceler varmış galiba, yani anlamak istediğim şey eşinizle yaşadığınız kötü olaylardan sonra mı bu düşüncelere kapıldınız. eğer eşiniz ise sizi hayattan soğutan çözüm basit, uzaklaştıktan ve kurtulduktan sonra jet hızıyla iyileşirsiniz emin olunbu hayatın benim için zerre kıymeti yok inanın ölmeyi çok kere düşündüm hattabnişanlıyken camdan atlayacakken son anda korktum onu bile beceremedim ve şuan yapmamanın tek nedeni ya ölmez de sakat kalırsam inanın biliyorum bunu bile beceremem ben o kadar güçsüz vasat biriyim ki sakın kendine yüklenme demeyin bilseniz siz de hayatım için hiçbir şey yapmadığımı söylersiniz o kadar boş vasıfsız Bi insanım ki amacım yaşama isteğim gayem hayalim hiçbiri yok bu saatten sonra ölsem ölüm bile sırf ziyan ama son çare olarak cebimde duruyor
Çok aşağlanmaya maruz kalınca zaten psikolojiniz iyi durumda olamaz ,ayrılmak için cesaret ve güçlü olmak gerekir, derin depresyonun içindesin ,bu şekilde o öküz olacak kocan bir narsist onun mutluluğu seni aşağılamakHerkese merhaba konu berbat giden evlilik hayatım henüz 1 sene yeni olacak başından yanlış olmaması gereken Bi şeydi ama uzun bir ilişki ve tam da nişanlılkk döneminde neyle karşı karşıya olduğumu gördüm ama dönemedim ailemi zor duruma düşürmek istemedim biliyorum çok saçma ama aptallık ettim ve hayatımın en kötü günlerini yaşadım hala yaşıyorum fiziksel ve özellikle psikolojik şiddet aşağılama hor görme sürekli suçlama ne derseniz yaşadım şuan geldiğimiz noktada en mantıklısı ayrılmak yaşım 26 maşesef atanamadım işsizim Bi maddi gücüm yok ailem küçük bir yerde kendi halinde yaşayan insanlar ve halimi bilseler tabiki ayrılmama Bi şey demezler ama ben çok yoruldum etraf akrabalar herkes laf edecek ve ben ailemi üzmekten de yoruldum rol yapmaktan da her şeyden bu hayatın benim için zerre kıymeti yok inanın ölmeyi çok kere düşündüm hattabnişanlıyken camdan atlayacakken son anda korktum onu bile beceremedim ve şuan yapmamanın tek nedeni ya ölmez de sakat kalırsam inanın biliyorum bunu bile beceremem ben o kadar güçsüz vasat biriyim ki sakın kendine yüklenme demeyin bilseniz siz de hayatım için hiçbir şey yapmadığımı söylersiniz o kadar boş vasıfsız Bi insanım ki amacım yaşama isteğim gayem hayalim hiçbiri yok bu saatten sonra ölsem ölüm bile sırf ziyan ama son çare olarak cebimde duruyor size neden yazıyorum çünkü ben bu evden bian önce gitmek istiyorum ailem başka şehirde ve kimseye dert anlatmaya gücüm yok artık kabullendim bu iş bitecek zaten kendisi beni defalarca evden kovdu ben yüzsüz gibi durdum gidecek yerim yok aile yanına nasıl döneyim şehir dışında yaşıyorlar ama gidip onları da kendimi de daha fazla kötü Bi duruma sokmak ve en kötüsünkiisimseye dert anlatmak istemiyorum inanın biri çıkıp beni vursa veya araba çarpsa sadece bunu istiyorum neyse dediğim gibi yazma sebebim ben kadın sığınma evlerine girmek istiyorum aranızda giden yada bilgi sahibi olan var mı en azından Bi iş bulana kadar kalıp sonra da düzenimi kurmak istiyorum biliyorum cevap vermeye bile değmeyecek saçma sapan Bi hayat hikayesi ama beni anlayan varsa aranızda belki bana yardımcı olur şimdiden teşekkür ederim okuduysanız