slm kızlar..çok kötüyüm ben şu bikaç gündür..malumunuz sebep sevgilim.9senelik bir ilişkim var daha doğrusu vardı.birbirimizi gerçekten çok sevdik.yeri geldi arkadaş yeri geldi kardeş gibi olduk.birbirimizin herşeyini bilirdik.ben üni.de okuyorum 3.senem,o ise lise mezunu ve biyerde çalışıyor.aramızda bunu problemini hiç yapmadık.askere gitti ne kapıya cıktım ne insanlarla muhattap oldum sırf aklı kalmasın etmesin diye.askerden geldi hergün msndeydik telefondaydık.bundada bi problemmz yoktu.uzaktaydık ama aslında yanyana gibiydik.zaten okadar senelik ilişkimiz vardı.böyle şeyleri dert etmiyorduk.sonra açık öğretim okumaya karar verdi.çünkü benim ailemi biliyordu kabul etmicegini filan.aile yapılarımız bu konuda farklıydı.bizim ailede okumayan yoktur annem babamda üni mezunu.ama onunkiler öyle degil.mesele buda degil aslında anlatıyorum işte iyice anlayın beni diye.askerden sonra baskıya başladı.hep onunla olmamı istedi her dk.çok iyiyiz filan ama ne gezebiliyordum ne arkadaşıma gidiyordum.heryere izin almamı bekliyordu.evet yaptım bunlarıda onunla mutlu olmak için ipleri verdim ona.ama baktımki olmuyo.zamanla batmaya başldı bişeyler.kendimi kaybettiğimi farkettim.ve sürekli kavgalar,2günlük yada 2saatlik gitgeller ayrılıklar..kopamadık hiç okadar cok sevdik alıştık birbrmze.bunca zamanın verdigi samimiyet ve yüzgözlklede küfürler etmeye başladı en ufacık şeylere bile.ama ne küfürler..genede sevdim onu oda beni.biz kopamazdık.9sene dilekolay..şuan 23 yaşındayım.beni bırakmdı hç yeri geldi tehdit ble etti yapmıcak olsa bile.kaybedemzdk birbirimizi.ama baskılar,küfürler artık bana zarar vermeye başladı gecte olsa.kimse bana böyle davranamzdı.haketmiyordum.ben onu cok ama coksevmiştim.kendimden vazgecmştm onun için.kalbimde okadar temizdiki.gelecegmzi sorgulamaya başldık herkavgada sen şölesin bölesin böle olcaksın diye.kısacası saygısızlığımız sevgimizi kemirmeye başlamıştı.benim onu ezdiğimi düşünmeye başladı herseyi kompleks yaptı haklıydıda belki onun içinde zordu ben ondan üstündüm gelecgmz asgari maaşla gecmezdi ama ben bunları dert etmedim belli etmedim ama o günden güne komplkse girdi ve beni bu şeklde ezmeye calıştıve bikaç gün önce herşey iyiyken okadar küçük birsebebe kavga edip ayrıldıkki en fazla 2gün dayanabilip arayan insandan ne ses var ne seda.msnlrden silmiş arkadaşlrna sildirmş.bianda kavga ettik üstelik.ama yolumuzu tıkayarak bitirdik busefer.dönme gücü bırakmadan.genede umutluydum ama umudum kırılmaya başladı.aglamaktan deliye döndüm kuduruyorum nefesim kesiliyo sesini duyamyrm napıyo bilmiyorum.ikmzde sunu anladık sanırım hergün mahvolcagımıza bikerede bitsin..ve bitti gercekten.evlenipte boşanmış gibiyim herseymdi o hayallerim umutlarım sevgilm kardeşm dostum.öksüz kaldım sanki.erkeklere gvenm bitti.nereye baksam onu görcem.kendmden çok taviz verdim biliyorum.çok saygısızlıklar yaptık ama sevgimzden hiç şüphe etmedk deliler gibi sevdik brbrimizi.ama biokadarda yedik kemirdik.size şunu soruyorum ben bidaha birine nasıl güvenip sevcem.sevsem bile onun yerine nasıl geccek,onu aldatıyorum diye düşünürüm hep.onun başkasyla oldgnu duycam belki bigün evlendgni duycam ve bu beni mahvetcek.alışcam belki acıya ama 9senem ne olcak!herseyimiz ortak napcam nasıl hareket etcem.severk ayrılmak bu işte.en acısı bu seviyosun seviliyosun ama bişi yapamıyosun,yaptığında barışcagını bilsen bile sonunda mutlu olmıcagını sadece sevginn yetmdgni saygının paranında önmli oldgnu biliosn.buna mantık deniyo işte ama çok alıştım ona cok seviyorum nasıl geccek bu benim gibi uzun süreli olupta yeniden hayatına başlayan varmı..destege ihtiyacım var sanırım