Berbat haldeyim!! Tecrübeli hamileler noolur yardim :(

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Merhaba kizlar. 11+2 gunluk hamileyim ama son 1 haftadir berbat haldeyim.. Midemde asiri yanma, afedersiniz birkac gun arayla yediklerimi direk olarak cikarma, yediklerim sanki asagi gitmiyormus gibi bogazimda kalmasi ve asiri yanması vs. Cook kötüyüm. Doktorum Rennie surup verdi ama yook hic faydasi yok :( Ne olacak kizlar napmaliyim daha onceleri yoku böyle sorunlar son 1 haftadir boyle.. Lutfen bana bi fikir verin nasil azaltabilirim durumu, kac kilo verdim goren herkes yuzun solmus bayaa zayiflamissin diyo ne olacak benim bu halim cook kötüyüm :KK61::KK61::KK61:

Geçecek inşallah. Beni elma kokusu sakinlestirirdi. Elimde elma sürekli koklardim yerdim. Faydasıni çok gördüm

Geçecek inşallah. Beni elma kokusu sakinlestirirdi. Elimde elma sürekli koklardim yerdim. Faydasıni çok gördüm
Ahh canim insallah gecer en yakin zamanda. Oturup agliyorm artik dayanamiyorm, midemde yanginlar var sanki her yutkundugumda atesler basiyo, yesil elma banada bazen iyi geliyo yedigimde ama bazende mahvediyo noolacak boyle :(

Ahh canim insallah gecer en yakin zamanda. Oturup agliyorm artik dayanamiyorm, midemde yanginlar var sanki her yutkundugumda atesler basiyo, yesil elma banada bazen iyi geliyo yedigimde ama bazende mahvediyo noolacak boyle :KK43:

Ahh canim insallah gecer en yakin zamanda. Oturup agliyorm artik dayanamiyorm, midemde yanginlar var sanki her yutkundugumda atesler basiyo, yesil elma banada bazen iyi geliyo yedigimde ama bazende mahvediyo noolacak boyle :KK43:
Iste deneye deneye bulacaksın. Ben netten arastirmistim çoğu şey ters tepti bak beyaz leblebi iyi gelir birde soğuk süt. Bol su içmek birde.

Iste deneye deneye bulacaksın. Ben netten arastirmistim çoğu şey ters tepti bak beyaz leblebi iyi gelir birde soğuk süt. Bol su içmek birde.
Sütü denedim mahvetti beni, beyaz leblebide ilk baslarda iyi geldi sonra yine ayni. Rabbim yardmcim olsun :( sen ne kadarliksin tatlim?

Sütü denedim mahvetti beni, beyaz leblebide ilk baslarda iyi geldi sonra yine ayni. Rabbim yardmcim olsun :KK43: sen ne kadarliksin tatlim?
ben 7 ay 20 günlük anneyim.Kızım şimdi odasında uyuyor :KK54: siz netten araştırın mutlaka.Birde baharatlı yiyeceklerden uzak durun.Kızarmış sebzelerden özellikle kızartmalardan. Haşlanmış sebze üzerinde ağırlık verin.Hem kilo almazsınız hemde sağlıklı beslenirsiniz.Ben 9 kilo almıştım hamileliğimde ilk üç aydada hepsini verdim:KK28:

ben 7 ay 20 günlük anneyim.Kızım şimdi odasında uyuyor :KK54: siz netten araştırın mutlaka.Birde baharatlı yiyeceklerden uzak durun.Kızarmış sebzelerden özellikle kızartmalardan. Haşlanmış sebze üzerinde ağırlık verin.Hem kilo almazsınız hemde sağlıklı beslenirsiniz.Ben 9 kilo almıştım hamileliğimde ilk üç aydada hepsini verdim:KK28:
Oyy masallah Rabbim sizlere bagislasin bebeginizi ne guzel fazla kiloda almamissiniz, aldiginizida vermissiniz masallah darisi basimaa ;) cok arastirdim netten canim bide burda hamislerin fikirlerini alayim dedim zira arastiripta denediklerim hicbiri ise yaramadi :(

Oyy masallah Rabbim sizlere bagislasin bebeginizi ne guzel fazla kiloda almamissiniz, aldiginizida vermissiniz masallah darisi basimaa :KK66: cok arastirdim netten canim bide burda hamislerin fikirlerini alayim dedim zira arastiripta denediklerim hicbiri ise yaramadi :KK43:
Allah yardımcın olsun geçecek inşallah ama biraz sabır gerekiyor.Allah sağlık sıhhat versin.Bol su içmeyi ihmal etme.Ben geceleri yanıma şişeye su alıp yatardım.Midem yandıkça bikaç yudum içer rahatlardım.Birde sanırım yatma pozisyonuylada alakalıydı bu durum.Ayrıntısını unutmuşumo_O

Allah yardımcın olsun geçecek inşallah ama biraz sabır gerekiyor.Allah sağlık sıhhat versin.Bol su içmeyi ihmal etme.Ben geceleri yanıma şişeye su alıp yatardım.Midem yandıkça bikaç yudum içer rahatlardım.Birde sanırım yatma pozisyonuylada alakalıydı bu durum.Ayrıntısını unutmuşumo_O
Allah razi olsun tatlim insallah cabucak atlatirim :(

Yanma sorununu bende yasadim ama cok deil 1 haftada gecmisti dayancaksin her haftanin bir zorlugu oluyor ilk 3 ay ben boyle yorumluyorum hamileligi :)

Yanma sorununu bende yasadim ama cok deil 1 haftada gecmisti dayancaksin her haftanin bir zorlugu oluyor ilk 3 ay ben boyle yorumluyorum hamileligi :) ben hicbisey yapamadim cektim koru korune acisini...

Yanma sorununu bende yasadim ama cok deil 1 haftada gecmisti dayancaksin her haftanin bir zorlugu oluyor ilk 3 ay ben boyle yorumluyorum hamileligi :) ben hicbisey yapamadim cektim koru korune acisini...

Back
X