- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Ahh canim insallah gecer en yakin zamanda. Oturup agliyorm artik dayanamiyorm, midemde yanginlar var sanki her yutkundugumda atesler basiyo, yesil elma banada bazen iyi geliyo yedigimde ama bazende mahvediyo noolacak boyleGeçecek inşallah. Beni elma kokusu sakinlestirirdi. Elimde elma sürekli koklardim yerdim. Faydasıni çok gördüm
Ahh canim insallah gecer en yakin zamanda. Oturup agliyorm artik dayanamiyorm, midemde yanginlar var sanki her yutkundugumda atesler basiyo, yesil elma banada bazen iyi geliyo yedigimde ama bazende mahvediyo noolacak boyle
Iste deneye deneye bulacaksın. Ben netten arastirmistim çoğu şey ters tepti bak beyaz leblebi iyi gelir birde soğuk süt. Bol su içmek birde.Ahh canim insallah gecer en yakin zamanda. Oturup agliyorm artik dayanamiyorm, midemde yanginlar var sanki her yutkundugumda atesler basiyo, yesil elma banada bazen iyi geliyo yedigimde ama bazende mahvediyo noolacak boyle
Sütü denedim mahvetti beni, beyaz leblebide ilk baslarda iyi geldi sonra yine ayni. Rabbim yardmcim olsunIste deneye deneye bulacaksın. Ben netten arastirmistim çoğu şey ters tepti bak beyaz leblebi iyi gelir birde soğuk süt. Bol su içmek birde.
ben 7 ay 20 günlük anneyim.Kızım şimdi odasında uyuyorSütü denedim mahvetti beni, beyaz leblebide ilk baslarda iyi geldi sonra yine ayni. Rabbim yardmcim olsunsen ne kadarliksin tatlim?
Oyy masallah Rabbim sizlere bagislasin bebeginizi ne guzel fazla kiloda almamissiniz, aldiginizida vermissiniz masallah darisi basimaaben 7 ay 20 günlük anneyim.Kızım şimdi odasında uyuyorsiz netten araştırın mutlaka.Birde baharatlı yiyeceklerden uzak durun.Kızarmış sebzelerden özellikle kızartmalardan. Haşlanmış sebze üzerinde ağırlık verin.Hem kilo almazsınız hemde sağlıklı beslenirsiniz.Ben 9 kilo almıştım hamileliğimde ilk üç aydada hepsini verdim
Allah yardımcın olsun geçecek inşallah ama biraz sabır gerekiyor.Allah sağlık sıhhat versin.Bol su içmeyi ihmal etme.Ben geceleri yanıma şişeye su alıp yatardım.Midem yandıkça bikaç yudum içer rahatlardım.Birde sanırım yatma pozisyonuylada alakalıydı bu durum.Ayrıntısını unutmuşumOyy masallah Rabbim sizlere bagislasin bebeginizi ne guzel fazla kiloda almamissiniz, aldiginizida vermissiniz masallah darisi basimaacok arastirdim netten canim bide burda hamislerin fikirlerini alayim dedim zira arastiripta denediklerim hicbiri ise yaramadi
Allah razi olsun tatlim insallah cabucak atlatirimAllah yardımcın olsun geçecek inşallah ama biraz sabır gerekiyor.Allah sağlık sıhhat versin.Bol su içmeyi ihmal etme.Ben geceleri yanıma şişeye su alıp yatardım.Midem yandıkça bikaç yudum içer rahatlardım.Birde sanırım yatma pozisyonuylada alakalıydı bu durum.Ayrıntısını unutmuşum
Sizin gectimi peki 3 aydan sonra ?Yanma sorununu bende yasadim ama cok deil 1 haftada gecmisti dayancaksin her haftanin bir zorlugu oluyor ilk 3 ay ben boyle yorumluyorum hamileligi :)
Tabi gecti canim su an yanmam yok ama okuduguma gore 6. Yada 7. Aylarda yeniden yasicaz...Sizin gectimi peki 3 aydan sonra ?
Evet sac cikariyormus o zaman daTabi gecti canim su an yanmam yok ama okuduguma gore 6. Yada 7. Aylarda yeniden yasicaz...
Insallahhhh ama ben hamile olmayi hic sevemedim cunku calisiyorum cok zor calisan hamile olmak o yuzden direkt sonuca gitmek istiyorum bebegimi kucagima almak istiyorum :))Evet sac cikariyormus o zaman daahh keske rahatca yasayabilsek artik tadini cikarabilsek hamileligimizin
Aynen yaa al bende de o kadarInsallahhhh ama ben hamile olmayi hic sevemedim cunku calisiyorum cok zor calisan hamile olmak o yuzden direkt sonuca gitmek istiyorum bebegimi kucagima almak istiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?