• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Yaaa çok zor Allah yardımcın olsun uyurlar da sen de uyursun inşallah eşin yardımcı olsa da sen uyusan akşamları biraz :(
Öyle yapıyoruz çok zorlandığım yerde ama bebek bazen anneeee diye tutturduğu için uyutmuyor. Allah sağlık versin büyüdükçe düzelirler Allah'ın izniyle. :36:

Kitabin adi ne degil mi :olamaz:
Icerigi mi yoksa kafami karistirdin :D
Kitap Mumin Sekmanin Kisisel Ataleti Yenmek adli kitabi.
Atalette usengeclik hali diyebiliriz.Kalk yap diyormus kitap :D
Gerçekten faydası olur mu acaba yaaa. Kaç kere niyetlendim ama faydası olmaz gibi geliyor. :işsiz:

Kitabin adi ne degil mi :olamaz:
Icerigi mi yoksa kafami karistirdin :KK70:
Kitap Mumin Sekmanin Kisisel Ataleti Yenmek adli kitabi.
Atalette usengeclik hali diyebiliriz.Kalk yap diyormus kitap :KK70:
Yazar ve adını sormuştum ama daha ayrıntılı Bilgi verdiğin için teşekkür ederim:)
Atalet benim kronik hastalığım :KK43:

Yazar ve adını sormuştum ama daha ayrıntılı Bilgi verdiğin için teşekkür ederim:)
Atalet benim kronik hastalığım :KK43:
Yeni uyanmistim tam anlamadigim icin hepsini yazdim :))
Malesef benimde tek usenmedigim sey mutfak toplamak ve yemek yapmak :/

wp_ss_20180107_0001.webp

Haydi bismillah @PabucumunNicki

Öyle yapıyoruz çok zorlandığım yerde ama bebek bazen anneeee diye tutturduğu için uyutmuyor. Allah sağlık versin büyüdükçe düzelirler Allah'ın izniyle. :KK36:

İnşallah bizimki de uykusuz bir bebek ama tek olduğu için başedebiliyorum :) inşallah düzenli uykuları olur kuzularımızın :)

Harikasın yaaaa ilk adımı atmışsın devamı da gelir harekete geçirir inşallah:) hoşuna giden kısımları bizimle de paylaşırsan çok seviniriz :)
İnşallah:KK5: Şimdi sırada okumak var. Telefonu elimden bıraksam başlayacağımm inşallah :)
Telefon gerçekten sigaradan beter bir bağımlılık bence ben de azaltmak istiyorum ama bir şekilde hep elimde sanki :(

Bugün rutinlerimi zor da olsa uyguladım gece hiç uyuyamadığım için sabah da geç kalktım ailece vakit geçirdik pek verimli olmasa da mutlu bir gün oldu çok şükür :)
Yarının işlerini planlayıp yatacağım inşallah ev yine aldı başını gidiyor iki gün dokunma her yer batıyor ne gıcık bir kısırdöngü bu ya :temizlik:yarın bunun gibi olmak istiyorum :D temizlik yapıyor ve mutlu :/ :)

Back
X