Doğuma Hazırlık Beren Nil ismi nasıl..

• Konu Sahibi Konu Sahibi BENSU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yaa teşekkürler Nil de hoş isim ama beren Nil uyumlumu çok kararsızım yada Nil beren ama beren ismi içimde ukde kaldı ilk kızımdada istemiştim ama olmadı
Kızım olmuş olsa iki ismide koymazdım ben daha çok zeynep,elif,ayşe vs gibi isimleri severim.Ama siz beğendiyseniz tabi koyarsınız fakat beren nil yerine iki isim koymayın ikisi uyumsuz oluyor ayrı ayrı koyun ya sadece beren yada sadece nil gibi.

Tamam beren saat çok güzel de, beren ismi ondan önce hiç yoktu. Onla moda oldu. Ben hiç sevemedim beren ismini. Bir de geçen gün parka gittik kızımla. 3 çocuk vardı, 2sinin ismi berendi.

Aynısı Azra (Akın) için de geçerli. 2002 öncesi neredeyse hiç kullanılmıyordu bu isim. Azra Akın'dan sonra her sene top 10da yer almaya başladı.
Halk olarak çok etkileniyoruz televizyondan. Halbuki kendi kendimize ufkumuzu genişletsek ne güzel isimler bulacağız.
Beren yerine Berin veya Zeren çok daha güzel ve anlamlı mesela. Ama işte 'popüler olan iyidir' algısı var bizde.

Ben beren ismini pek sevmiyorum o yüzden nil hem daha anlamlı hem daha asil ve tek başına çok güzel bir isim bence

Nil kesinlikle daha güzel

ayrı ayrı güzel isimler ama birlikte yakıştıramadım.n ile bitip ne ile başladığı için, söylemesi zor yakışmamış

Beren Nil degil de Nil Beren kesinlikle cok uyumlu. Bence guzel isimler..
Ayri ayri daha da guzel..
Ilk kiziniz iki isimli oldugu icin buna da iki isim koyacaksiniz sanirim..

Bence çok düz mantık bakıyorsunuz tamam Azra ismi sonradan duyulmuş olabilir ama ben anlamını çok beğenmiştim ve bundan dolayı koymuştum ilk kızıma tertemiz Salihli kadın demek hz meryemin lakabı.. Sanki diğer isimler uzaydan gelmemi yada herkes kendi mi üretiyor bi şekilde duyulyor ve insanlar koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…