Beren Saat harikaydin! Ama ya sizce?

Kesinlikle...

ben normalde film izlerken ağlamam
ama nasıl ağladım
ilk defa bi sahneye ağladım ama çok kötüydü ya
bihter mükemmeldi hele o behlülden cevap beklemesi acıklı bakışları orda koptum zaten
ama çoğu şey yanıtsız kaldı
eksiklikler olsada müthiş finaldi vereliniortak

Şu diziler yüzünden asosyal,içine kapanık,insanlarla iletişimi zayıf bir insan oldum sanki..Gerçekten halime üzülmeye başladım artık..:çok üzgünüm:
Sabahtan beri herkes bu finali konuşuyor..
Ama ben izlemediğim için öyle bakıyorum boş boş insanlara..

Ben anlamadım, çok dizi izlediğin için mi? yoksa hiç dizi takip etmediğin için insanlarla konuşacak bir şey bulamıyorum manasında mı böyle düşünüyorsun?

aynen bende senin gibi düşünüyorum
bide şu çok ilginç geliyo
bi sürü memleket meselesi var,terörü var ekonomisi var
ama insanlar Bihter'in ölmesine üzülüyo CADIARZU

Ben anlamadım, çok dizi izlediğin için mi? yoksa hiç dizi takip etmediğin için insanlarla konuşacak bir şey bulamıyorum manasında mı böyle düşünüyorsun?

Türk dizilerini izlemiyorum ben...
Herkes izliyor,anlatıyor heyecanlı heyecanlı..
Ama ben bilmem kaçıncı bölümün tekrarında kalmış oluyorum..O da geceyarısı uykum gelsin diye baktığım..
Böylece sohbetin dışında kalıyorum..

aynen bende senin gibi düşünüyorum
bide şu çok ilginç geliyo
bi sürü memleket meselesi var,terörü var ekonomisi var
ama insanlar Bihter'in ölmesine üzülüyo CADIARZU

Ya zevk meselesi bişiy diyemem ki..
Zaten benim pek vaktim de olmuyor o saatlerde..

buu dizinin bana verdiği en büyük ders kimseye güvenmemek oldu.
insan oğlum dediği insana dahi demekki güvenmiycekmiş
final beklediğim gibi olmadı

Hımm anladım... Gerçekten dizi kritikleri insanların en çok sohbetini yaptığı mevzulardan oldu...
Geçenlerde pek tv izlemeyen bir arkadaşım izlediği bir diziden bahsetti heyecanlı heyecanlı beni izliyor sandı galiba.. Ben dedim takip etmiyorum o diziyi kızcağız kritik yapcaktı hevesi kursağında kaldı garibimin kaydirigubbakcemile3

türkiyenin en çok eleştirilen dizisini inanıyorumda dün başbakan bile oturup izlemiştir:))çok güzel bir final oldu sonunda tabi yanıtsız cevaplar kalıcak bitmezki zaten o sorular hep devam eder behlül ne yapıcak nihal nolucak vs.ama ben bihterle adnanın yüzleşeceğini umuyorudm olmadı..birde hep kültürümüze ters olan bu dizinin böyle bitmeside bence anlamlıydı yuva yıkmanın çok kötü bir sonla bitmesi ders vermesi açısından da güzeldi...

şehit haberleri gelirken milletin gündemine b.ktan bi dizi oturmuş diyerek polemik yaratmak isterdim fakat neyse..

evet aynen bazı yerlerini göstermediler bende çok merak ediyorum mesela bihteri haste,aneye götürdüler mi,annesinasıl duydu geldi ne tepki verdi,behlüle nihal ne dedi amcaası naptı bihter vurulunca hemen evden gitti mi kardeşi peyker nasıl öğrendi olayı bunlar soru işareti kaldı aklımda ve ben bihterden nefret ediyodum ama şimdi behlülden nefret ediyorum ahh canım bihter ya nasılda kalbine bi kurşun sıktı ya aşkının arkaasında durmadı salak behlül birde herkesten farklısın diyodu:çok üzgünüm:

gerçekten bihterin yani beren saatin oyunculuğu tam anlamıyla süperdi
ama evet havada kalan biçok yer vardı onlarda açıklığa kavuşturulmalıydı ama yinede çok güzel vede hüzünlüydü.

.............................................
...........................................

Son düzenleme:
Benimde kafamda o soru isareti oldu
neden behlül "seni seviyorum" diyemediki? ://

Çok iyi bir finaldi.
Beren saati pek sevmeme rağmen, acayip etkilendim ve üzüldüm.
Bence Behlülün seni seviyorum diyememesi kısmınıda güzel bağlamışlar.
Bihter öldü ama behlül hala, seviyorum diyemedi, hala arkasında duramadı, hala kaçtı.
Zaten en başından beri, behlül kaçar, modundaydı.
En sonundada sevdiğini bile söyleyemedi.
Hala kaçma modundaydı.

cok sewıorum berenn saatıı yaa cok super oynamıss cok duygulandm zor tuttum kendımı gercekten cok guzel oyynamıss ayrıyetten bhterle behlul korudayken behlulunn aglaması bıhterın hayal kırıklıgına ugrayp gtmesı cok etkıledı benı ama en ck etkıleyen ınthrydı ama bence de daha gzl bı fınal olabılırdı bhter oldukten snra behlul naptı bhterı nasıl cıkardılar ne oldu ne bttı besırı olurken gsterselerdı falan fılan yanı cok guzeldı ama daha da guzel olabılırdı en onemlı yerlerı gostermedıler cunku ve arkadaslar gercekten adnan bey cok sakındı yaa.s.s

bİhterin son sözleri olan
beni beni beni benii bihterini
sözlerine mafoldumben ağladım yaa
o bakışlardaki kaybetmişlik çaresizlik senağlama

Beren saat süperddi ya bakisi konusmasi adnanin iceri girip sen benim oglumdun demesi inanin 500 kere bakabilirim 500 kerede aglarim galiba süper oyuncular hepsi icten gercek duygularla oynadilar sanki gercekmis gibi izledik yani baska diziler gibi deyil (mesela:unutulmaz,yaprak dökümü) bunlar tadi kacmis diziler
ama aski memnu efsane gibiydii ya :gitme: :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…