Beren Saat harikaydin! Ama ya sizce?

Nihale sevmedigi halde seni seviyorum derken , askım derken bihtere mezarı basında seni seviyorum diyemedi .. Ayrıca bihteri bu yola o sürüklemisken .. Dizinin ilk bölümlerinde bihter adnan'a artık asık olmustu ama behlül o sıralar bihteri coktan gözüne kestirmisti ..

Hatta behlül bir fotograftaydı sanırım amcasının oldugu tarafı kapatıp bihterle kendine bakmıstı ..
Ahh bu erkekler .. Nihal böyle bir olayın arkasından ölmediyse .. Behlül onu terketseydi hic ölmezdi .. Bir dizi icin amma'da konustum hee ..kaydirigubbakcemile3

"nihal ölürrrr... nihal ölüüüürrr.... " diye diye kendini yüceltti durdu ama nihale hiç bişeycik olmadı baksana...

dizi yorumlarını burda değil aşkı memnu topiğinde yaptım burda başlık

Beren Saat harikaydin! Ama ya sizce ise

cevabım evet TEK KELİME İLE HARİKAYDI beren saat gerçten herşeyiyle harika olay yaratıyor gerek giydikleriyle gerek oyunculuğuyla 4*4 lük demek bile az gelir kesinlikle MUHTEŞEM bi kadın boshayallersmile

bence beren saat çok güzel oynadı hakkını verdi rolünün
yalnız erkeklere çok fazla güven olmadığını behlül fazlasıyla gösterdi
ama bihter aşkı için değil kaybetme hırsı yüzünden intihar etti bence fisfisfis

Beren Saat olağanüstüydü. Final sahnesini tekrar tekrar izledim.
Aşk-ı Memnu takipçisi olmadım hiç, Beren Saat'i güzel bulmuyordum.
Ama o sahneden sonra kadına bayılır oldum. Çok çok güzeldi.

Bence bahsedilen iki durumu da gösterdi bizlere.

beren saat kesinlikle muhtesemdi,harika bir performans çıkardı..
behlulun karaktersizligini gördük yine..
bihteri öldüren ask degildi bence,hirsti..hırsı yüzünden adnanla evlendi,hırsı yüzünden bu noktaya geldi..
eğer bu kadar üstüne dusmeyip,kuculmeseydi,behlul nihalden vazgeçerdi..zayıf bir karakter çünkü..
neyse özetle Beren Saat muhtesemdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…