- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Haydaa.
Ahaber'e de inanmayacaksak kime inanacağız şimdi biz?
Nasıl yani şimdi Ahaber de tıpkı Hürriyet gibi yalan, çarpıtma haber mi yapmış? İnanmam.
Peki asıl soru şu... Şimdi Ahaber'i hangi grup basar sizce?umarım öyle bir şey olmaz.
Peki Apo denen yaratığı muhatap almak neydi ? ondan gelecek cevaplara göre açılım yönlendirmek neydi ?
apo pisliğini muhattap almak değildi o , durdurulabilme umuduydu.. Eğer kan duracaksa herkes muhattap alınabilir.
Cozum sureci basladiginda sehit aileleri baska analar aglamasin diye hep destek vermisti eee ozaman sehit ailelerinide suclayalim mi Ben hicbir zaman bu cozum surecine inanmadim haklida ciktim
Kani pis bunlarin guven olmaz
Bir teröriste, caniye güvenilir mi ? Devlet işlerine karıştırılır mı ?
Olmadı bi de bunu deneyelim diye devlet mi yönetilir .. Yap boz oyunu mu bu ..
Asker kışlaya kapatılır, her yere mayınlar döşenir, ama devletin ruhu bile duymaz ..
Bu mu gelişmişlik, bu mu dünya liderinin başarısı ..
Ayrıca durdurabilme değil maalesef, oy umuduydu teröristle devleti aynı masa başında buluşturan ..
Ama olmadı .. Şimdi de başka oyunlar, hesaplaşmalar .. Olan yine masum gençlere, analara, babalara, çocuklara oluyor ..
Sizin gibi düşünmüyorum. Bu güvenmek değildir siyasettir. Başka yerlerden tutun..
Particilik değil akılcılık oynama zamanı.
Hülya Avşar hakkında ne düşünüyorsunuz ?Bu kadına yapılan protesto yerli veya yersiz onu bilemem ama bu kadını hiç sevmeyip hiç bir dizisine de en azından kendimce prim vermeyeceğim.
Beren Saat protestoya cevaben "beni beni Bihterini" demiştir.Saf bunlar yaaa, Beren Aşk-ı Memnu'da ölmüştü ki, gidip ölü kadını protesto ediyolar haberleri yok
biz kurtlar vadisinde çakır karakteri öldü diye mevlit yapan bir milletizSaf bunlar yaaa, Beren Aşk-ı Memnu'da ölmüştü ki, gidip ölü kadını protesto ediyolar haberleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?