Berenli saatler topiği dostluk çekilişindeki hediyelerimiz :)

Eslem hediyelerin birbirinden güzel güle güle kullan. Tweestim zevkli ve bı okadarda marifeti maşallah
Kesene bereket ve ellerine saglık tweestim.

Üzülme canım,merak etme ben o şeyleri bi eriteyim nasıl eriteceksem artık O zaman olur Beden olarak oldu sadece onlarda sorun çıktı malesef Olacak olacakk
olurr canımm yazaa giyersinn inşallahh yaa benn kendimede aldım elbiseden siparş vermştmm dün aldımm yazz gelsndee giyeymm hemenn
eslemmm hediyelerin çok güzel canım yaa.Twesttimm çok güzel hediyelerin kesene ve emeğine sağlık.Gerçekten mutfak önlüğünü çok beğendim
sağolasınn canımm beğenmenee çokk sevndimmm bendee netten grdüğümde beğenmiştimm amaa pahalıyaa satıyrdu kadın alamadımm diktimmm annmle hocasıdaa üzerndeki yazıyıı yaptılarr benimkiler okunmuyodudaa
eslemmciimm hediyelerini güle güle kullan canım
mutfak önlüğü çok hoş çok güzel twestiminn kesesine bereket
ayrıca elbisenede bayıldım
sağolasınn ablacımm seninklierr kadar olamaz amaa
eslemcim tweestin numarası net bir şekilde okunuyor bence o resmi kaldır mektup resimini
hediyelerini güle güle kullan twesstinde kesesine bereker
beni kimsee aramadıı yaaaa
pembesindenn kullanıyodum benn amaa bu daha güzell kokuyoo buna geçiş yaptımm:)))
Eslem hediyelerin birbirinden güzel güle güle kullan. Tweestim zevkli ve bı okadarda marifeti maşallah
Kesene bereket ve ellerine saglık tweestim.

sağolasınn bitanemm benimm kız özlettn iyice kendinii yaaaseninn hediyelernidee görelimm artıknnn

Evet kızlar benimde hediyelerim geldi
Evrenime sonsuz teşekkür ederim çünkü hepsi birbirinden güzel çok değerli şeyler.Hepsini sakladım hiçbirine kıyıp kullanamayacağım sanırım.
Taaaaa çok yol görüp geldi hediyelerim bana çok teşekkür ederim Evrenim çok zevklisin çok tatlısın mükemmelsin bebeğim
Kesene bereket canım
Biraz dağınık oldu kızlar kusura bakmayın
Sihirli kupam mükemmel canım teşekkür ederim

hediyelerine bayıldım en çok ta küpelerine ne çok küpe yollamış evrenciğim

hediyelerine bayıldım en çok ta küpelerine ne çok küpe yollamış evrenciğim

anladı heralde canım ben kulağımda 5 tane delik olduğunu.Çim adamında çok güzel demi ben çok severim çim adamlarını.Kupamda çok güzel

ayyyy hepsi cok guzel ya,birsuru sey almis evrenimmmm kesene bereket hersey cok guzellllll
elifimmmm gule gule kullan hepsiniii
bende su pasta gibi olan seyi merak ettim,kalplerin yanindaydi o ney

ayyyy hepsi cok guzel ya,birsuru sey almis evrenimmmm kesene bereket hersey cok guzellllll
elifimmmm gule gule kullan hepsiniii
bende su pasta gibi olan seyi merak ettim,kalplerin yanindaydi o ney

Mutfak havlusu tatlım çeyizime sakladımda

Elifim biraz geç kalmış hediyeler.. Mahcubum
Begenmene çok çok sevindim. Güle güle kullan tatlim

Elifim biraz geç kalmış hediyeler.. Mahcubum
Begenmene çok çok sevindim. Güle güle kullan tatlim

Canım nasip böyleymiş hiç üzme kendini çok teşekkür ederim herşey için.Hepsi özenle seçilmiş hediyeler canım

elifimm güle güle kullan hediyelerini hepsi çok güzell
o kupalardan bende birine sipariş vermiştim taa yazın hala gelemedi
evrenimin kesesine bereket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…