Berenli Saatler :)

yaptın mı kuzum anacığına sulu küfte

hadi gözün aydın o zaman

oğluşun kaç yaşındaydı cnm:26:

yaptım yedik anam ağlıyo ikide bir pazar günü antalyaya gitcem tatile gitme diyip duruyo
benide üzüyo napcagımı şaşırdım biletimi aldım artık

Ay cokkkkk sevindim canim benim. Allah anali babali ve abisiyle büyümeyi nasip etsin ins.
Ve darısı isteyenlerin basına ins.

ay inanmıyorum oley ya oleyyyyyyyyyyy
hayırlı olsun ofeliyam

berenım evrenım cok sagolun canım arkadaşlarım..allah ısteyen her kese nasıp etsın.bana cok buyuk surprız oldu ınşallah kazasız belasız alırım kucagıma.

Ofeliyam hamileliğini takip etmek istiyorum.... Gobecik büyüdükce resim eklemeyi unutma faceye Ayyy walla cok heyecanli
İns bir gün bende bu haberi veririm. Ama daha önümde uzun yıllar var....

Berenim hamarat arkadasım aferin walla halımı yıkadın. Kiz seni alan yasadi on parmakta on marifet

neden uzun yıllar var:26:
canım çok saol evet halı yıkadım hacı şakirle köpürttüm bi güzel

canım benım cok sagol tatlım inşallah sende bır gun bu guzel haberı verırsın.tamam tatlım eklerım..kılomu zor vermışdım zaten gerı alıcam ama olsun hayırlısı

şimdide kabak patlıcan patates kızartıyorum üstüne domates sos sarımsaklı yoğurt yapcam
resim eklerim

neden uzun yıllar var:26:
canım çok saol evet halı yıkadım hacı şakirle köpürttüm bi güzel
Cunkuuuu daha kocam yanıma gelecekte vize oturum yerleşme ve sudur budur hal olcak. Veee ondan sonra cocuk düşünebiliriz. Ve tabi biraz evliliğin tadinida çıkartmak istiyoruz. Sen gel suna ins uç sene sonra
canım benım cok sagol tatlım inşallah sende bır gun bu guzel haberı verırsın.tamam tatlım eklerım..kılomu zor vermışdım zaten gerı alıcam ama olsun hayırlısı

Hehe bunlar güzel kilolar canikom. Enazindan gobecigin ici boş degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…