Berenli Saatler :)

Berenim face at sonra hemen silersin. Yaa cok merak ettim uykum gelmez haa.

bilmem ki vuslat abla ne zamandir gelmedi ama vardir bence bi kac ay daha

kızlar ben bi şarkı söyledim arkadaşım videoyaya çekmiş ya sesim güzel değil aslındada sizle paylaşmak istiyorum ne diyosnuz:2:

Bekliyokk

ben koymassin demedim ki

ofeliyammm hamilemiymis ay simdi duydum cok sevindimmm ya ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

vuslat abla,makara,ofeliya sira kimde acabaaaa ay darisi basimiza INSALLAH

Kimde olcak,üçümüzdeeee Ama bakalım önce kim hamiş olcak,seneye kadar Allahımın izniyle bebişlerimiz olacak inşaallah kuzum

canım ben şarkı söyledimde arkadaşımda videoya çekmiş onu koycam kızlara sesim cırtlak aslındada paylaşmak istedim

Hangi şarkı

4-5 ay var yani,ayy olsun yeterki olsun beklerim,inşaallah olur Berenim,çok takıyorum kafama çok,bir bilsen

İkiz mi,benimde gönlümden öyle geçiyo,hayırlısı

4,5 ay çabuk geçer bitanem takma kafana bak bizim bi yakınımızın 4 yıl bebeği olmadı 4 yıl sonra mucizeyle oldu

4,5 ay çabuk geçer bitanem takma kafana bak bizim bi yakınımızın 4 yıl bebeği olmadı 4 yıl sonra mucizeyle oldu

Takdiri İlahi işte canım..Herşeyin bir vakti var aslında,Rabbim en iyisini biliyor muhakkak..Ama bazen yoruluyosun gerçekten,tükendiğini hissediyosun..Hayırlısı..

üzülme ne olur Rabbim hayırlısını verir her zaman

Amin canım çok sağolasın.. Okullar kapanınca tatile çıkıyoruz,bu sefer kesin kararlıyım,gidiyorum doktora..Bugün tesadüfen bir doktor buldum,tesettürlü bir bayan,çok içime sindi..İnşaallah ona gidicem bakalım..İnşaallah aşılamayacak bir sorun yoktur,eksik etme dualarından

Dolaniommm giz uyumadim daha disari gitcem sonra uyurum artik sen napion uykunu aldin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…