Berenli Saatler :)

ailem 9 ay balıkesirde 3 ay(kışları) istanbulda bende 4-5 ay (yazları) balıkesirde onun haricinde istanbuldayım balıkesir istanbul arası mekik dokuyoruz yani ailecek :) bu arada abone nerden olunuyo :17:bulamadım:43::50:
anladım kış ayında oldugumuza göreeeeeeee istanbuldasın yani:52:

valaha o konuyu vuslata sorcaksın canım:1: aboneliği filan:1:

küsme canım ya:12:
valaha ben iyiyim yoğurtlu pilav yiyorum sen nasılsın cnım:1:
senin hediyelerin geldimi kız:nazar:

Ben de çok açım tatlım vallaaa saate aldırmadan gidip yiyeck bişiler alcam:1:
Tombikim zaten, battı balık yan gider:52::52::52::52:
Geldi tatlım hediyelerim, dun hem gitti hem de geldi hediyelerim:31:

Ben de çok açım tatlım vallaaa saate aldırmadan gidip yiyeck bişiler alcam:1:
Tombikim zaten, battı balık yan gider:52::52::52::52:
Geldi tatlım hediyelerim, dun hem gitti hem de geldi hediyelerim:31:

bende balık etliyim valaha dayanamıcam pilav çok severim sende ye bacım ne yiceksin:23::23:

karadeniz hep gitmek istediğim yerlerden biridir ordu nasıl oralar güzelmi canım hava nasıl:49:

iki haftadr çok güzeldi havalar bugün bozdu yağıyor:6: ordu gezmek için güzel yer yeşillik alanlar çok özellikle boztepe çok güzel
ama ben alışamadım buraya 2 sene oldu geleli ailem istanbulda ailem derken sadece abim var aileden kalan :14:
istanbulu çok özlüyorum:59:

beğendinmi hediyelerini doğru söyle o nasıl bir smiley melezim:31:
Beğendim tatlım çok beğendimmmm hem dee, smile hem hayal kuruyo hem de kızarmış yaa ondan kullandımmm:1::1::1:
Bazı parçaları çalındı hatta hediyeleriminnnn, mini deo yu kardeşim arakladı, bitkisel şampuanı babam:52::52:

bende balık etliyim valaha dayanamıcam pilav çok severim sende ye bacım ne yiceksin:23::23:

Mantı vardı evde ama yemem onuuu:26: Bu saatte ölürüm vallaaaa:1: Yoğurt alim accık açlığımı bastırsın:1::1:

iki haftadr çok güzeldi havalar bugün bozdu yağıyor:6: ordu gezmek için güzel yer yeşillik alanlar çok özellikle boztepe çok güzel
ama ben alışamadım buraya 2 sene oldu geleli ailem istanbulda ailem derken sadece abim var aileden kalan :14:
istanbulu çok özlüyorum:59:

inşallah bir gün gelmek nasip olur canım
ailedenneden sadece abin kaldı?:50:

Back
X