Berenli Saatler :)

Beğendim tatlım çok beğendimmmm hem dee, smile hem hayal kuruyo hem de kızarmış yaa ondan kullandımmm:1::1::1:
Bazı parçaları çalındı hatta hediyeleriminnnn, mini deo yu kardeşim arakladı, bitkisel şampuanı babam:52::52:

Mantı vardı evde ama yemem onuuu:26: Bu saatte ölürüm vallaaaa:1: Yoğurt alim accık açlığımı bastırsın:1::1:

ben olsam mantıyı yerdim:27::27:
beğenmene sevindim hediyelerini ben daha göndermedim pazartesi göndercem:52::52:
benim hedayelerde çarşamba gelcekmiş:1:

ben olsam mantıyı yerdim:27::27:
beğenmene sevindim hediyelerini ben daha göndermedim pazartesi göndercem:52::52:
benim hedayelerde çarşamba gelcekmiş:1:

Sır vermedi mi kızzzz katilinnnnn:23:
Çekiliş topiğinde 1-2 kişi salı göndercez
demişti ama kim olduklarını hatırlayamadım:44:

inşallah bir gün gelmek nasip olur canım
ailedenneden sadece abin kaldı?:50:

biz kalabalık bi aile değildik zaten aslında dayı,teyze,amca varda ben küçüklüğümden beri hiç görmedim arayıp sormadılar. bi güzel annem vadı o da 7 sene oldu vefat edeli.
5 tane abi var ama sadece biriyle görüşüyoruz. diğerleriyle görüşmüyorum:100:am 1 sene sonra falan tekrar ist taşınıcam

biz kalabalık bi aile değildik zaten aslında dayı,teyze,amca varda ben küçüklüğümden beri hiç görmedim arayıp sormadılar. bi güzel annem vadı o da 7 sene oldu vefat edeli.
5 tane abi var ama sadece biriyle görüşüyoruz. diğerleriyle görüşmüyorum:100:am 1 sene sonra falan tekrar ist taşınıcam

Başın saolsunnn fıstık kıyamam sanaaaa:48:
Ay biz deee aylar önce 22 senedir oturduğumuz evden
taşındık geldik amcam olcak şahıs ve yengem olcak şahsiyet
yüzünden:22: Onlar sayesinde ailenin bi bölümüyle görüşmüyoruz:19:

Son düzenleme:

başın sağolsun canım yaa:43:
ama bak şimdi çocuklarınla güzel bir ailen var 5 abiden bir tanesiyle görüşüyosun öylemi diğerleriyle neden görüşmüyosun peki

Öyle deme kızzzz belki de konuştuğun biridir çakmayasın diye msj atıp aramamıştır:34:
Ben de hep girmeyenlerden şüpheleniyodum minik miş meğersem katilim:1:

bi kez mesaj attı melezim katilim bana o da şu çok yoğunum ondan mesaj atamadım diye o da benim zorumla attı cici35e mesaj attım bi beni hatırlatırmısın katilime diye yani öyle attı:31:

Başın saolsunnn fıstık kıyamam sanaaaa:48:
Ay biz deee aylar önce 22 senedir oturduğumuz evden
taşındık geldik amcam olcak şahıs ve yengem olcak şahsiyet
yüzünden:22: Onlar sayesinde ailenin bi bölümüyle görüşmüyoruz:19:

canım benim annemi hem psikopat baba tarafı hemde annemin tarafı dışladı
birkere arayıp sormadılar lanet insanlar:14: annem hep tek başına mücadele verdi
ayy gece gece dertlendim şimdi:14: Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın(AMİN)

birkere arayıp sormadılar lanet insanlar:14: annem hep tek başına mücadele verdi

tamam dur ya dertlenme bak bende üzülürüm:43:

selam kızçelerr.. Nasılsınız?

Benim gözlerim şişti ağlamaktan :43: bi depresyondan çıkıp diğerine giriyorum, kocamın patronuna çok pis dalmak istiyorum :84: :84: :84:

Üzülme tatlımmm üzülme, geri alamıyorsun ki zamanı üzülerek olanları değiştiremiyorsun ki malesef:50:
Çocukların var sanırım senin de, sen onlara sımsıkı sarıl mutlu ol da annenin de gözü arkada kalmasın:54:

başın sağolsun canım yaa:43:
ama bak şimdi çocuklarınla güzel bir ailen var 5 abiden bir tanesiyle görüşüyosun öylemi diğerleriyle neden görüşmüyosun peki

sağol canım. onlar karılarıyla mutlulular.hiç akıllarına gelmiyo bi kardeşimiz var diye:106:

bi kez mesaj attı melezim katilim bana o da şu çok yoğunum ondan mesaj atamadım diye o da benim zorumla attı cici35e mesaj attım bi beni hatırlatırmısın katilime diye yani öyle attı:31:
Takma canım kafana hersey güzel olacakkkk inşallah bi aksilik çıkmayacak:54:
selam kızçelerr.. Nasılsınız?

Benim gözlerim şişti ağlamaktan :43: bi depresyondan çıkıp diğerine giriyorum, kocamın patronuna çok pis dalmak istiyorum :84: :84: :84:

Sana noldu bakim fıstıkkk:48:

Üzülme tatlımmm üzülme, geri alamıyorsun ki zamanı üzülerek olanları değiştiremiyorsun ki malesef:50:
Çocukların var sanırım senin de, sen onlara sımsıkı sarıl mutlu ol da annenin de gözü arkada kalmasın:54:

evet canım bende annem gibi sadece çocuklarım için yaşıyorum zaten
beni hayatta tutan onlar:nazar:

Takma canım kafana hersey güzel olacakkkk inşallah bi aksilik çıkmayacak:54:

Sana noldu bakim fıstıkkk:48:

Kocacığımla konuştum da msn'de.. çok özlediim valla böğrüme böğrüme bıçak saplıyorlar sankiii :43: kahrol patron kahroll bizi ayırdın ya Allah seni bildiği gibi yapsın :41:

Back
X