- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
beğenmene sevindim tatlım, bu arada sen de hoşgeldin
Ben tek başımayım şimdi çay demlemeyeyim ama kahve yapacağım karar verdim
hoşgeldin canım
ya bu çatlaklara kakao yağı iyi geliyormuş ne kadar bu kakao yağı nasıl sürcem ne kadar durması gerekiyor bilen varsa yardım etsin bana kızlar:26:
hoşbulduk canım napıyosunuz bakim yaa fundaya kakao yagını sorcaktım gitmiş
aa ne güzell, ben de mi denesempeki fulyacım kullanım şekli nasıl? sürdükten sonra yıkıyor musun ya da birşey sarıyor musun vs?
CANIM SADECE BACAKLARINA EĞER VARSA SELÜLİTLERİN KALÇALARINA MASAJ YAPIYORSUN BU KADAR STREÇLE SARMANA GEREK YOK MASAJ YETERLİ
Kocamsız oturuyorum canımcımsen ne yapıyorsun? Sabah gelecek işten eşim, buakşam beraber değiliz yarın seni kahvaltıya götüreyim dedi zaten bir süredir beraber biryere gidemiyorduk ya onun işi çıkıyor ya da ben biyer beğenemiyordum
hoşgeldin canım
ya bu çatlaklara kakao yağı iyi geliyormuş ne kadar bu kakao yağı nasıl sürcem ne kadar durması gerekiyor bilen varsa yardım etsin bana kızlar:26:
Afiyet olsun canım
hoşbulduk gelirken elim boş gelmiyim dedim kızlar
Eki Görüntüle 309482
bak canım kakao yağını aktardan alabilirsin ben fiyatını 6 tlye aldım.her akşam çatlak olan bölgelere ve bacaklarına kakao yağını biraz döküyorsun eline ondan sonra o çatlak olan yerleri masaj yapar gibi ovuyorsun mıncıklıyabilirsin de.bu kadar 1 ay sonra faydasını görmeye başlarsın.ben bu akşam sürdüm cidden bacaklarım yumuşacık ve pürüzsüz oldu.ama çatlaklar için ise zamanla kaybolucaktır.denemekte fayda ben başladım.ve kakao yağının sıkılaştırma özelliğide varmış.birde her banyodan sonra bacaklarını ve kalçalarını kabak lifiyle kese daha çok faydasını görürsün.kabak lifinide aktardan bulabilirsin.sünger gibi bir şey ama serttir.fiyatıda 6 tl olması gerekir
hoşbulduk gelirken elim boş gelmiyim dedim kızlar
Eki Görüntüle 309482
bak canım kakao yağını aktardan alabilirsin ben fiyatını 6 tlye aldım.her akşam çatlak olan bölgelere ve bacaklarına kakao yağını biraz döküyorsun eline ondan sonra o çatlak olan yerleri masaj yapar gibi ovuyorsun mıncıklıyabilirsin de.bu kadar 1 ay sonra faydasını görmeye başlarsın.ben bu akşam sürdüm cidden bacaklarım yumuşacık ve pürüzsüz oldu.ama çatlaklar için ise zamanla kaybolucaktır.denemekte fayda ben başladım.ve kakao yağının sıkılaştırma özelliğide varmış.birde her banyodan sonra bacaklarını ve kalçalarını kabak lifiyle kese daha çok faydasını görürsün.kabak lifinide aktardan bulabilirsin.sünger gibi bir şey ama serttir.fiyatıda 6 tl olması gerekir
çok sağol canım yarın aktardan alıcam ama şu konuyu okudumda kimse fayda görmemişbenim çatlaklar görünmeğen yerde kasıklarımın hemen aşağsında zaten genelde oralar çatlarmış başkada yok ama yayılırsa diye korkuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/94533-kakao-yagi-kullanan-var-5.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?