Berenli Saatler :)

hoşgeldin canım

ya bu çatlaklara kakao yağı iyi geliyormuş ne kadar bu kakao yağı nasıl sürcem ne kadar durması gerekiyor bilen varsa yardım etsin bana kızlar:26:

hoşbulduk canım napıyosunuz bakim yaa fundaya kakao yagını sorcaktım gitmiş

Ben de sormuştum bak bunu yazdı

hoşgeldin canım

ya bu çatlaklara kakao yağı iyi geliyormuş ne kadar bu kakao yağı nasıl sürcem ne kadar durması gerekiyor bilen varsa yardım etsin bana kızlar:26:

bak canım kakao yağını aktardan alabilirsin ben fiyatını 6 tlye aldım.her akşam çatlak olan bölgelere ve bacaklarına kakao yağını biraz döküyorsun eline ondan sonra o çatlak olan yerleri masaj yapar gibi ovuyorsun mıncıklıyabilirsin de.bu kadar 1 ay sonra faydasını görmeye başlarsın.ben bu akşam sürdüm cidden bacaklarım yumuşacık ve pürüzsüz oldu.ama çatlaklar için ise zamanla kaybolucaktır.denemekte fayda ben başladım.ve kakao yağının sıkılaştırma özelliğide varmış.birde her banyodan sonra bacaklarını ve kalçalarını kabak lifiyle kese daha çok faydasını görürsün.kabak lifinide aktardan bulabilirsin.sünger gibi bir şey ama serttir.fiyatıda 6 tl olması gerekir

Afiyet olsun canım

oyyy teşekkür ederim, gelin de beraber olsun

hoşbulduk gelirken elim boş gelmiyim dedim kızlar
Eki Görüntüle 309482

çok güzellerrr

ahanda geldi hızır gibi yetiştin kız maşşallahhh :13:

çok sağol canım yarın aktardan alıcam ama şu konuyu okudumda kimse fayda görmemiş benim çatlaklar görünmeğen yerde kasıklarımın hemen aşağsında zaten genelde oralar çatlarmış başkada yok ama yayılırsa diye korkuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/94533-kakao-yagi-kullanan-var-5.html

Bugünlerde sürekli yiyorum zaten
Tatlıyada aşırı düşkünümdür ama yemicem yemicemmmmm

canım evet okudum topiği kiminde yaramış kiminde yaramamış ama ben bir haftaa falan denicem.benim çok yok zaten beyaz tenliyim.ve çok hafif var çatlağım oda sol tarafta kalçamda enterasan ama sağ kalçamda yok neyse denicem bakalım.birde tatlı badem yağıyla kullanınca daha iyi sonuç alınıyormuş hatta ben aktardan kakao yağı alınca adam dedi çatlaklar için mi dedi evet dedim badem yağıyla karıştır kullan dedi.bir arkadaşımın iş yerinde ki arkadaşı hamile doktoru önermiş bunları kullan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…