Kakao yağı bronzlaştırıyooo diye biliyorum doğru mu?
O yüzden mi kullanacaksın.
Yoksa pürüssüzleştiriyor mu?
tamam baby
öyle mi? tam olara nasıl bir etkisi varmış canım? ben ilk kez duydum ilgimi çekti
ayran içtiğimden olabilir mi
canım aslında çatlağam var çok son günlerde hızlı kilo verdim kalçamda çatlak oluştu.netten baktım.badem yağı ve kakao yağı iyi geliyor diye okudum.kakao yağı güneşe çıkınca bronzlaştırdığı doğru.ama kakao yağı en etkiliymiş.
canım sen kullan faydasını görürsen bizede söyle
bende çatlak falan yokk ama pürüssüzleşsin istiyorum.bende duştan sonra bebe yağı sürüyorum bacaklarımı pürüssüzleştiriyo ama kalıcı olmuyo malesef zaten kuru bir cildim var
Çay demledim içiyorum
gelin kızlar beraber içelim
tamam canım söylerim bebe yağı sadece cildi nemlendiriyor.ve duştan sonra sürmek daha etkiliymiş
çay demledim içiyorum
Bi demlik çayı bitirebilirim.Çok severim çayı heleki kışın.Annemde demlemiş bizde içicez
Tşkler ayrıca afiyet olsun canım sana
kızlar kakao yağı bacakları çok güzel yapıyormuş.biliyor musunuz ben aldım ama henüz kullanmadım. birazdan denicem kullandıkça yazarım etkilerini
canım bacakları pürüzsüzleştiryormuş ayrıca bacakların parlamasını da sağlıyormuş.
bahçelievler tarafındayım sen nerde oturuyodun
valla butige bayılıyorum tarzı çok hoşda güvenip alamıyorum beden olarak
Çay demledim içiyorum
hangi bolumde olduguna bakmadan berenli saatler yazinca bende uzerinde beren saatin oldugu saat modelleri sandim ay allah ıyılıgımı versın
hangi bolumde olduguna bakmadan berenli saatler yazinca bende uzerinde beren saatin oldugu saat modelleri sandim ay ALLAH IYILIGIMI VERSIN
aa ne güzell, ben de mi denesempeki fulyacım kullanım şekli nasıl? sürdükten sonra yıkıyor musun ya da birşey sarıyor musun vs?
CANIM SADECE BACAKLARINA EĞER VARSA SELÜLİTLERİN KALÇALARINA MASAJ YAPIYORSUN BU KADAR STREÇLE SARMANA GEREK YOK MASAJ YETERLİ
kız hiç gülüceğim yoktu allah iyiliğini versin..
Ay ALLAH iyiliğini versin yaa Şaşkın ördekkk
aa ne güzell, ben de mi denesempeki fulyacım kullanım şekli nasıl? sürdükten sonra yıkıyor musun ya da birşey sarıyor musun vs?
Ben Sultangazi'de oturuyorum canımMor Butik ürünleri için de şöyle söyleyeyim canım; beden olarak ölçü yazıyorum sipariş veren kişilere. Kendi ölçüleri ile karşılaştırıp uyuyorsa onaylıyorlar. BU da zaten hatayı ortadan kaldırıyor. Yine de üründe olur da bir hata varsa ben zaten koşulsuz iade garantisi veriyorum
sultangazi eyübe yakın galiba dimi annemler eyüpte oturuyoda butik içinde begendigim bir kaç ürün var ozaman daha dikkatli bakıcam söz
Aynen kışın çok güzel oluyor insanın içini sıcacık yapıyor
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?