Berenli Saatler :)

Bu gecelik sizler için özel seçtiğim nadide eserimiz Buyrunuzz Efenim

[video=youtube;uOZ2MZjKABE]http://www.youtube.com/watch?v=uOZ2MZjKABE&feature=related[/video]

çamlıca gazoz olsa da içsem seninki kolay evrenim ya ben sana yaparımda benim istediğim markette ve market kapalı
benimki kolayda yapacak halimm yokkk ayy keskee olsaydinn yapsaydinn bi guzel icip kendime gelseydimmm

Kızlar yıllarca amatör olarak uğraştığım fotoğrafçılığı profesyonel fotoğrafçılığa dönüştürdüm Bismillah dedim bakalım, dualarınıza ihtiyacım var çok heyecanlıyım

berenim adresimi aldin demii

canim bu aradaa bakk yazim hep boyle bunu nasil yapacagimi ogrendimm

Samsunda amisos diye bi tepe var canım eski zamandan kalma.Kemikler bulunmuş orada onları sergiliyorlar

burası canım

[URL="

burada o şahıs kemikler
[URL="

ayyy tırstım gece gece bu ne ?ben cesret edemem oraya girmeye valla.
dışarda ne guzel kar yagıyor
ama ben cok acıktım yıne
şişko oldum gitti vallah bu gidişle işim zor
berencım naber?
evrenım sen nasılısın?

hayirlii olsunn canim yaa cokk sevindimm benimde cokk ilgim var foto cekmekle ins bir gun bende profesyonel olurum ama tabi burda onun okulu sene suruyomusss

tatlım ben ankaradayım burdada lapa lapa kar var gazozum olsaydı gazozumu içe içe izlicektim kar yagısını ama maalesef yok
sen nasılsın bakim

hayirlii olsunn canim yaa cokk sevindimm benimde cokk ilgim var foto cekmekle ins bir gun bende profesyonel olurum ama tabi burda onun okulu sene suruyomusss

Sağol canım teşekkür ederim, fotoraf çkmek benim için bir tutku

benimde ya iki akşamdır çok uykum geliyo

Ahh ben sana kayfeee yapayım kuzum
tsk ederimm amaaaa biri senden hizli davrandiii
sagoll berenimm ama bunun kopugu az sankiiii neysee yapmissin icelimm hadeee
canim benim iyiyim ne olsun yaa..
sen nasilsin bitanem

tatlım ben ankaradayım burdada lapa lapa kar var gazozum olsaydı gazozumu içe içe izlicektim kar yagısını ama maalesef yok
sen nasılsın bakim

bugun kocisimde dedi ankarada kar yagmis ustelik yarin okuluda tatile girdiii,, yarinda onemli bi sinavi vardi ertelenmiss

Sağol canım teşekkür ederim, fotoraf çkmek benim için bir tutku
ins bir gun karsilasirizda benim resmimide cekersin..... resim cekmeyide cekinmeyide cokk severimm

yok kız ben senin adresini almadım
bu arada evrenim yazına dikkat ettim bir türlü söylemeye fırsat olması hayırlı olsun

hmm faceye yolladim ama dur bide buraya yollim cicim garantii olsunn
canim ayarlardan yaptimm,,, artikk hep boyleyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…