Berenli Saatler :)

yaparız abla dedi adam bana ama bilmiyorum canım en iyisi ben danışıyım tüm telefonculara ona göre fiyat alıyım

İnş. canım ne güzel olur dimi ama.Berende geliyormuş bide oo kaymaklı kadayıf olur o zaman

aklıma şey geldi biz Samsun'a gittiğimizde Amisos'a çıktıydık gece orda bi mezarlık var Amisos Kralı'nın mezarı bekçiyi bizimkiler kafaya aldı 'abi bak bunlar İstanbul'dan geldi' falan filan adamcağız gece yarısı açtı mezarlığı neyse biz gezdik hatta bekçi abiyle de fotoğraf çekildik Neyse yien toplu foto çekiniyoruz derken tepemizdeki ışıklandırmalardan biri pat güm diye sesler çıkardı ve ışık söndü bi kaçışımız vardı ki ahanda kralın laneti diye :18::18::18:

Sonra da kocam ve saz arkadaşları(görümcemin kocası ve arkadaşı vs) gece 02:00 sularında denizde yüzdüler görümcemin de ertesi gün nikahı olcak kocasının arkasından bağrıyo 'aşkım bak kaybolma sakın gebertitrim yarın düğün var'

Ben oraya gündüz gözüne girmeye korkuyorum ya:18::18::18: iyi cesaret valla yaaaaa.Bide içide esrarengiz sanki zindana giriyormuş gibi hissetiyorum ben oraya girince ama manzara süper demi.Deniz ve düğün valla ben görümcenin yerinde olsam hayatta izin vermezdim

ahhhh keskee bendee gelseydimmmm

Keşke cnaım yaa

hoş bulduk bitanem.nasılsın?

iyyim canımcım çok şükür sağolasın sen de iyisin inş

Evet çok ürkütücü biryer yaa heryerde kemikler falan

bende iyiyim canım.
konuyu tam anlamadım
biri bana özet gecse
gecmişi okumaya üşendim yaa

Samsunda amisos diye bi tepe var canım eski zamandan kalma.Kemikler bulunmuş orada onları sergiliyorlar

burası canım

[URL="

burada o şahıs kemikler
[URL="

Samsunda amisos diye bi tepe var canım eski zamandan kalma.Kemikler bulunmuş orada onları sergiliyorlar

burası canım

[URL="

burada o şahıs kemikler
[URL="

ayyy boyle seyleree cokkk merakliyimdirrrr ins bi gun gelirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…