backwood inş. kuzum bi Samsun çıkarması yapakk
Hoşgeldim tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızzz yeni fotolarını bak bak bitiremedimmm maşallah sanaa
hosbuldukk sekerr kizzzzhoşşşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz ikinizdeeeeeeeeeeeeeeee
hoşgldn canım ben de evrenim gelsede nadide bir eser paylaşsam diyodum
hoşşşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz ikinizdeeeeeeeeeeeeeeee
Hoşgeldim canımmm
hoş bulduk canlar naber?
hoşgldn canım ben de evrenim gelsede nadide bir eser paylaşsam diyodum
teşekkür ederim canlarım bende yoruldum ama.
hoşgldn canm
Hoşgeldin hamarat kızzzz
O zaman sorun yok güzelim iyi anlaşırızzz
Garantide yaptıktan sonra yaptıkları şey için garanti veriyorlar mı peki onu da sor da
sonradan benim gibi magdur olma canımLaptopumu vermiştim ben, yaptılar sonra
tekrar aynı şey olunca yine para istediler yapmak için. Ama bennnnn çirkefliğimi konuşturdum
para mara vermedim
İnş. canım ne güzel olur dimi ama.Berende geliyormuş bide oo kaymaklı kadayıf olur o zaman
İnş. canım ne güzel olur dimi ama.Berende geliyormuş bide oo kaymaklı kadayıf olur o zaman
Ofeliya hoşgeldin kuzum
aklıma şey geldi biz Samsun'a gittiğimizde Amisos'a çıktıydık gece orda bi mezarlık var Amisos Kralı'nın mezarıbekçiyi bizimkiler kafaya aldı 'abi bak bunlar İstanbul'dan geldi' falan filan adamcağız gece yarısı açtı mezarlığı neyse biz gezdik hatta bekçi abiyle de fotoğraf çekildik Neyse yien toplu foto çekiniyoruz derken tepemizdeki ışıklandırmalardan biri pat güm diye sesler çıkardı ve ışık söndü bi kaçışımız vardı ki ahanda kralın laneti diye :18::18::18:
Sonra da kocam ve saz arkadaşları(görümcemin kocası ve arkadaşı vs) gece 02:00 sularında denizde yüzdüler görümcemin de ertesi gün nikahı olcak kocasının arkasından bağrıyo 'aşkım bak kaybolma sakın gebertitrim yarın düğün var'
ahhhh keskee bendee gelseydimmmm
Keşke cnaım yaa
hoş bulduk bitanem.nasılsın?
Ben oraya gündüz gözüne girmeye korkuyorum ya:18::18::18: iyi cesaret valla yaaaaa.Bide içide esrarengiz sanki zindana giriyormuş gibi hissetiyorum ben oraya girince ama manzara süper demi .Deniz ve düğün valla ben görümcenin yerinde olsam hayatta izin vermezdim
iyyim canımcım çok şükür sağolasın sen de iyisin inş
Evet çok ürkütücü biryer yaa heryerde kemikler falan
yaparız abla dedi adam bana ama bilmiyorum canım en iyisi ben danışıyım tüm telefonculara ona göre fiyat alıyım
Bak bakalım canımmm
Accık uykum açılsın yahuuuu
[video=youtube_share;WH66ZTuZ44g]http://youtu.be/WH66ZTuZ44g[/video]
insss bir gun sizi dunya gozuyle gorurum kizlarrr
ayyy boyle seyleree cokkk merakliyimdirrrrins bi gun gelirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?