Berenli Saatler :)

canim ben yurtdisinda kaliyorum esimde turkiyede.. ve yeni evlendikk 6 aydir... bu bir sene boyunca ayri kalicaz.. cokk kotu demiii,, wallahi cokk zor amaaaa her tatil firsatlarinda ben gidiyorum ve simdide onun tatili basliyo o gelecek yanima... oyle oyle bir senemizi atlatmaya caliscaz:34::34:

off offf offff işi zor yaa evren

ayy canim yaa ne guzel son iki gunun kalmisss darisi benim basimaa.. ins bi an once bu iki hafta biterde bende derim son iki gunum kaldi diye:1::1:
yaa walla cokk zor boyle ekranda gorusmek dedigin gibi dokunmak istiyorsun amaa dokunamiyorsun... rabbim bize sabir versinn inss:nazar::nazar:
aminn canımcımm aminn..gözz açıp kapayncayaa kadar geçer inşallahhh sizinkideee kocişinn hemenn gelirr yanınaa:16::16::16:

anladim canimm:1::1:

ahh beren ahhh hanii 5 kadar burdaydiii hemendee kacmisss:27::27:[/QUOTE

beynimm sulanmşş msj bilee yazamadım iyi geceler evrenimmm daha çıkmamşsın uğrarsann buraya öptümm senii muckkk:27:

canim ben yurtdisinda kaliyorum esimde turkiyede.. ve yeni evlendikk 6 aydir... bu bir sene boyunca ayri kalicaz.. cokk kotu demiii,, wallahi cokk zor amaaaa her tatil firsatlarinda ben gidiyorum ve simdide onun tatili basliyo o gelecek yanima... oyle oyle bir senemizi atlatmaya caliscaz:34::34:

kızlar ben kaçmadım abim bilgisayarı elimden aldı ya:47:

ay kızlar serapcım bana kestane şekeri yolluyor bursadan:16::16::16:
burdan ona çok teşekkür ederim nasılsa kiloları aldım alacagım kadar şekerlerimide yerim:27: hatta fotosunu buraya koyucam öpüyorum sizi:9:

salon kaldı temizlemediğim:31: bide yemek yapcm:nazar: kızlar ben kaçtım gece abimden pc yi çalabilirsem gelirim:23::23:

Tek başıma kalınca çıkmıştım ben de canım :17:

Ben varımmmmmmm evrenimmmmmm:54::54::54:
Ama duş almaya kaçıyorummm saçlarımda vıcık
vıcık yılan yağı var:120::120: Gece yine damlarım:48:

cabukk yikann bu saclamii karsimaa cikiyon sen bakimmmmm:20::20::20::27::27:

aksamaa suslen puslen hemiiiii:27::1::1:

Back
X