- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 173
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben yurtdisinda kaliyorum esimde turkiyede.. ve yeni evlendikk 6 aydir... bu bir sene boyunca ayri kalicaz.. cokk kotu demiii,, wallahi cokk zor amaaaa her tatil firsatlarinda ben gidiyorum ve simdide onun tatili basliyo o gelecek yanima... oyle oyle bir senemizi atlatmaya caliscaz![]()
off offf offff işi zor yaa evren
ayy canim yaa ne guzel son iki gunun kalmisss darisi benim basimaa.. ins bi an once bu iki hafta biterde bende derim son iki gunum kaldi diye![]()
yaa walla cokk zor boyle ekranda gorusmek dedigin gibi dokunmak istiyorsun amaa dokunamiyorsun... rabbim bize sabir versinn inss
aminn canımcımm aminn..gözz açıp kapayncayaa kadar geçer inşallahhh sizinkideee kocişinn hemenn gelirr yanınaa
anladim canimm
ahh beren ahhh hanii 5 kadar burdaydiii hemendee kacmisss[/QUOTE
bende diyodum gece gece kim kondurdu bu buseyiiyi geceler canım çok öptüm![]()
şimdide günaydın ya kimse yokmuİyi geceler canımm![]()
tweest yok tatlım yaaa ne tatlısı yeni telefon aldımda onu kurcalıyorum
bende diyodum gece gece kim kondurdu bu buseyi
şimdide günaydın ya kimse yokmu
canım hayırlı olsun iyi günlerde kullan
canim ben yurtdisinda kaliyorum esimde turkiyede.. ve yeni evlendikk 6 aydir... bu bir sene boyunca ayri kalicaz.. cokk kotu demiii,, wallahi cokk zor amaaaa her tatil firsatlarinda ben gidiyorum ve simdide onun tatili basliyo o gelecek yanima... oyle oyle bir senemizi atlatmaya caliscaz![]()
melez güzeli sen mi kaldın tek nasılsın bakalım
huhuuuuu kimsee yokmuuuuuuuu:126::126::126:
Tek başıma kalınca çıkmıştım ben de canım![]()
Ben varımmmmmmm evrenimmmmmm
Ama duş almaya kaçıyorummm saçlarımda vıcık
vıcık yılan yağı var:120::120: Gece yine damlarım![]()
Hoşbulduk bitanem nasılsın![]()
canim sikiliyoo bea
sen nasilsin tatlim