bende ya polis olurum ki polis olunca beni masa başı yapmazlar çevik kuvvet olurum çünkü öle bi tipim varo zaman nasıl girerim buldum nöbetlerde kaçarım buraya artık polislikten kovulurum bu haziranda sınavım var polislik sınavım çok çalışıyorum hadi hayırlısı mülakatta bir sorun olmuyorda sınav işte melezim
benim sayafa donuyor sürekli yaa sayfa atlayamadım sinir oldum
sizdede varmı sorun yoksa benim pc demi sorun var acep:44:
he valaha ben sizi düşünüyorum ya yemekti temizlikte bebekti kocaydı nasıl buraya giriyosunuz acaba sabahtan hepsini bitiriyormusunuz kız evliler soruma cevap verin
vuslatım sana danışırım çocukla ilgili herşey ne kadar güzel olur ay amin inşallah
he valaha ben sizi düşünüyorum ya yemekti temizlikte bebekti kocaydı nasıl buraya giriyosunuz acaba sabahtan hepsini bitiriyormusunuz kız evliler soruma cevap verin
Berennnn fazla gazoz içme yoksa yine kabız olusun
Aaaaa sen de mi gircen kızzz sınavaaa bunu bilmiyodummmmİkinizde kazanırsınız inşallahhh
çok süper olurrrAma bize fazla zaman kalmaz malesef tatlımmmm
hehee sormaa eymen uyudu kocişim işte bende nette:))
ALLAHIM gönlüne göre versin canım benimcanım ben geçen sene girdim polisliğe mülakatı kazandım sınavınıda 10 puanla kaçırdım ama bu sene affetmicem çok çalışıyorum
melezim bence biz evlenince vakit bulamıcaz gibi geliyor bana hem çalışcaz hem ev hem burası ay ben düşünemiyorum
ALLAHIM gönlüne göre versin canım benim
Son sayfaaa açılsanaaaaaaaaaa
sağol bebeğim amin inşallah eğer sınavı kazanırsam ya ben dünyada olmam heralde mutluluktan uçarım o kadar çok istiyorum keşke sende hayalini bırakmasaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?