Berenli Saatler :)

Aaaaa sen de mi gircen kızzz sınavaaa bunu bilmiyodummmm İkinizde kazanırsınız inşallahhh
çok süper olurrrAma bize fazla zaman kalmaz malesef tatlımmmm

Berennnn fazla gazoz içme yoksa yine kabız olusun

he valaha ben sizi düşünüyorum ya yemekti temizlikte bebekti kocaydı nasıl buraya giriyosunuz acaba sabahtan hepsini bitiriyormusunuz kız evliler soruma cevap verin

evet canım ben vakit buldukca aksam yemeği yer yemezz ertesi günki yemeği yapmaya baslıyorumm benim kociş yemek meraklısı ev işide arada oluyor zaten ben böyleyim yaneee

Aaaaa sen de mi gircen kızzz sınavaaa bunu bilmiyodummmm İkinizde kazanırsınız inşallahhh
çok süper olurrrAma bize fazla zaman kalmaz malesef tatlımmmm

canım ben geçen sene girdim polisliğe mülakatı kazandım sınavınıda 10 puanla kaçırdım ama bu sene affetmicem çok çalışıyorum
melezim bence biz evlenince vakit bulamıcaz gibi geliyor bana hem çalışcaz hem ev hem burası ay ben düşünemiyorum

ALLAHIM gönlüne göre versin canım benim

he valaha ben sizi düşünüyorum ya yemekti temizlikte bebekti kocaydı nasıl buraya giriyosunuz acaba sabahtan hepsini bitiriyormusunuz kız evliler soruma cevap verin

çok basit canım akşam hepsini uyutuyorum geliyorum
gündüz girmiyorum pek 5 dak bakıp çıkıyorum

evrenim sende benim gibi bi gidiyorsun bi geliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…