Berenli Saatler :)

kızlarr ben çıksamm fena olmaya başladım
biraz uzanayım gece görüşürüz inşallah canlarımm
öpüyorum siziii

ben tek basima bin yaparim bu sayfayi pastayida bir tek ben yerim

kesın olur bu gece 1000 sayfa da ben gorurmuyum acaba?
bu arada nasıl merak ediyorum katilimi yaa catlıyıcam orta yerımdennn

kız senle aynı ayndamı yazdık 1000. sayfa olayını yoksa sen benim cevabımı gördünmü:26:

aaaaagörmedim tatlım senin msj
hatta benim msj geç geldi biraz sayfa dondu kaldı
demekki ikimizinde aynı anda aklına gelmiş

aaaaagörmedim tatlım senin msj
hatta benim msj geç geldi biraz sayfa dondu kaldı
demekki ikimizinde aynı anda aklına gelmiş

inanmıyorum ya iki insan aynı anda aynı şeyi düşünebilirmi yaa kalp kalbe karşıymış vuslatım bu kadarmı olur yaaaaaaaaaa

kesın olur bu gece 1000 sayfa da ben gorurmuyum acaba?
bu arada nasıl merak ediyorum katilimi yaa catlıyıcam orta yerımdennn

bu gece kesin olur da asıl ben nasıl gircem abim kesin alır pc yi benden off ya kızlar ben büyük ihtimal gelemem güzelcene kutlayın olurmu unutmayın

inanmıyorum ya iki insan aynı anda aynı şeyi düşünebilirmi yaa kalp kalbe karşıymış vuslatım bu kadarmı olur yaaaaaaaaaa

evet tatlım ya bende şaşırdımben sayfaya baktımda önce 1000e yaklaştığını görünce besiz kutlamayın diye bi hatırlatim dedim

evet tatlım ya bende şaşırdımben sayfaya baktımda önce 1000e yaklaştığını görünce besiz kutlamayın diye bi hatırlatim dedim

bende şok oldum aynı şeyi düşünüyoruz durduk yere ve aynı aynda aynı şeyi yazıyoruz vuslatım seviyorum seni

Son düzenleme:
bu gece kesin olur da asıl ben nasıl gircem abim kesin alır pc yi benden off ya kızlar ben büyük ihtimal gelemem güzelcene kutlayın olurmu unutmayın

oofff ama berenimm sensiz olmaz kii yaa
sen abini kandırır gelirsin yine
ayy bende çıkamadım bii

kızlar ben çıkmak zorundayım yerleri silicem sonrada format atıcam camerama dolu işim var gece gelemesemde unutmayın ki sizleri çok seviyorum nice nice beraber güzel sayfalara 1000 değilde 10000 olsun dostlugumuz

tamam annecım kutlarız sensız nasıl olucak hic düşünemiyorum.
eve gec gelirsek kızma tamam mı?bu gun gec saatlere kadar eylenırız artık kım tutar bızı.
benımde gelıb gelemıyıcem eşime baglı ufffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…