- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
tatlim benim esim ankarada okuyooo.... ve yazin ankaraya sik sik geliriz..... yazin geldigmdeee seni gormek isterim yaa.... beren sen ben bide meltem bulusuruz inss yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlim benim esim ankarada okuyooo.... ve yazin ankaraya sik sik geliriz..... yazin geldigmdeee seni gormek isterim yaa.... beren sen ben bide meltem bulusuruz inss yaaa![]()
merhabaaa yavrularimmmmm![]()
merhaba evren nasılsın
kızlar ben kaçar size iyi sohbetler
şu face gurubunuza bakabilirmiyim
merak ettim sizleri
canimm benimm ne alcannnnn banaaaaaAy bu arada kurbancığımın adres bilgileri gelmiş
Canım kurbancıkım benim,ne güzel hediyeler alacağım sana,inşaallah tabisi![]()
ablacimm ankaradamisinnn:26::26::26:
insss tatlim yaa bende cokk isterim sizlerle gorusmeyiii vee tabiiii vuslat ablamda olmaliiiiiii onuda cokkk gormek istiyorum ozellikle bebeleriniiayyyyy gercekten micok mutlu olurum canım benim cok isterim yaaaa
cok guzel olur mutlaka görüşelim
ayy heycan yaptım![]()
mrb canim ve hoscakalmerhaba evren nasılsın
merak ettim sizleri
merhaba evren nasılsın
merak ettim sizleri
İyi geceler canım
Bende çıkıcam birazdan,başım çok ağrıyo![]()
Ay bu arada kurbancığımın adres bilgileri gelmiş
Canım kurbancıkım benim,ne güzel hediyeler alacağım sana,inşaallah tabisi![]()
inşllah canım goruşuruz.....vuslat ablacım bende seni cok gormek istiyorummmmmcanimm benimm ne alcannnnn banaaaaa
insss tatlim yaa bende cokk isterim sizlerle gorusmeyiii vee tabiiii vuslat ablamda olmaliiiiiii onuda cokkk gormek istiyorum ozellikle bebelerinii
mrb canim ve hoscakal
malesef canim facemize bakamazsin,,,, cok gizlidir![]()
canim saka bi yana face grubumuzu gormen icin buraya cok aktiv olman lazim... yani kendimizde kurallar koydum face hakinda ve hepimizde bu kurallara uymak zorundayiz.. buraya cok aktiv olursan ve seni daha cok taniyinca facemize ekleriz![]()
canimm benimm ne alcannnnn banaaaaa
insss tatlim yaa bende cokk isterim sizlerle gorusmeyiii vee tabiiii vuslat ablamda olmaliiiiiii onuda cokkk gormek istiyorum ozellikle bebelerinii
mrb canim ve hoscakal
canim saka bi yana face grubumuzu gormen icin buraya cok aktiv olman lazim... yani kendimizde kurallar koydum face hakinda ve hepimizde bu kurallara uymak zorundayiz.. buraya cok aktiv olursan ve seni daha cok taniyinca facemize ekleriz![]()
canimm benimm ne alcannnnn banaaaaa![]()
canimm benimm ne alcannnnn banaaaaa
mrb canim ve hoscakal
oyyy oy oyyy yerimm ben bu dudaklariiiii
hosgeldin guzelimmmm nasilsinnn![]()
inşllah canım goruşuruz.....vuslat ablacım bende seni cok gormek istiyorummmmm
hoş geldin guzelim nasılsın?
hayirdir tatlim basin niye agriyoo:26::26: agri kesici falan alsaydin
geçmişolsun ya çıkamadımİyi geceler canım
Bende çıkıcam birazdan,başım çok ağrıyo![]()
ayy bak yine aklıma getirdinnçatlıcaamm meraktan zaten kime çıktım acep:26::26: