Berenli Saatler :)

Hoşbuldum kızlarrrr:23::16:
Çok iyiyimmmmm Serdar Ortaç konserinden geldimmmmm kurtlarımı döktüm bi güzelllll:21::21::21:
Sesim kısıldı ama olsunnnn mutluyummmm:52: Siz nasılsınızzzz bakimmmmmm:34:

Bugünnnnn kurbanımınnnn adresi geldiiiiii:23::23::23: Heyecan yaptım neler alsam acabaaaaa:31:

Hoşgeldin fıstıkkk:52:

Bende alacaklarımı düşünüyom valla ya çok heyecanlıyım:1:

Çok iyiyimmmmm Serdar Ortaç konserinden geldimmmmm kurtlarımı döktüm bi güzelllll:21::21::21:

Bugünnnnn kurbanımınnnn adresi geldiiiiii:23::23::23: Heyecan yaptım neler alsam acabaaaaa:31:

ooohhhhhh ne guzel eylenmişşin işte ne guzel sefan olsunnnnnnnnnnnnnn

ben serdar ortacı
karabiberim zamanında görmüştüm hehe ne komikti ya
saçlar uzun küt
kareli klipteki gömleyi vardı üstünde
saçlarını sallayıp duruyodu

hım canım anladım
ya zaten benim burda oğluşumun
ve benim fotoğraflarım çoktu
demekki görmemişsiniz
bu topiğede geliyorum
mamafihin tanıyorsan topiğine bak ben orda çok takılıyodum
ordan fotolarımıda görebilirsin
ee dostuz kız dost zararsız
canim benim guveniyoruz sana ama iste bu kural koyduk buraya cok aktiv olan kisileri ekliyoruz faceye sen bi iki gun daha takil buraya beren topik anamiz ekler senii:34: yani yanlis anlama kural koyduk ve hepimizde bu kurala uyduk:27::27:
Ne istiyosun söyle bakim:23:

Ay bu arada görüşme için bana davet yok mu bakim hıı:19::33:
ayyy gormek istemezmiyimmmm:16::16: aslinda bi gun hepimiz bi yerde bulussak ne guzel olur yaaa:16:
istanbula gelin orda buluşakk:49:istanbul yazın daha güzeeelll:46::46::46:
inss canim yaa cokk isterim hem istanbula gelmeyi hemde seni gormeyiiii:16::16:

oooo iyisin walla konser filannn:51::51: bende dugune gittim orda doktum kurtlariii:27::27::27:
kizz kurbanin kim seninnn:27::27::27:
Ay canım misafirlerim vardı bugün,yoruldum sabahtan beri..:12:

Hap almıyım,nolur nolmaz:23:
agri kesiciden bisi olmaz bebem... ben en ufak bi bas agrisinda hemen aliyorum:27::27:

$Jgaj (2).webp
inşllah canım goruşuruz.....vuslat ablacım bende seni cok gormek istiyorummmmm

işte benim bebeleriimmm tatlıımmmm:nazar::nazar:

Hoşgeldin fıstıkkk:52:

Bende alacaklarımı düşünüyom valla ya çok heyecanlıyım:1:

Hoşbuldummmm güzelimmmm:54:
Ben de liste yaptım "alabileceklerim" diye, inşallah istediklerimi bulurummm:31:

ooohhhhhh ne guzel eylenmişşin işte ne guzel sefan olsunnnnnnnnnnnnnn

Sınav dönemimde çok güzel oldu valla tatlımmmm:21::21::21:

ben serdar ortacı
karabiberim zamanında görmüştüm hehe ne komikti ya
saçlar uzun küt
kareli klipteki gömleyi vardı üstünde
saçlarını sallayıp duruyodu

Haahahaaahaaaa o zaman ki hali evlere şenlik valla canım, şimdi biraz ağır hava gelmiş, bişeye benziyo:1:
Karabiberimi de söyledi:1::1: :21::21::21:

ya kızlar hadi gelin ip ucu verelim
mesala benim kurbanım şuan burda yokkk

canim benim guveniyoruz sana ama iste bu kural koyduk buraya cok aktiv olan kisileri ekliyoruz faceye sen bi iki gun daha takil buraya beren topik anamiz ekler senii:34: yani yanlis anlama kural koyduk ve hepimizde bu kurala uyduk:27::27:

ayyy gormek istemezmiyimmmm:16::16: aslinda bi gun hepimiz bi yerde bulussak ne guzel olur yaaa:16:

oooo iyisin walla konser filannn:51::51: bende dugune gittim orda doktum kurtlariii:27::27::27:
kizz kurbanin kim seninnn:27::27::27:

agri kesiciden bisi olmaz bebem... ben en ufak bi bas agrisinda hemen aliyorum:27::27:

Ohhhh sefamız olsun kızzzzz:21::21::21::21::21:
Söylemem kurbanımııııı bi keremmmm gizliiii çok gizliiiiii:52::52::52:

Vuslat ablacım Allah bağışlasın civcivlerin çok tatlıııııı maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::16:

Ben ipucu vereyimmm miiiii:23: Benim kurbanım da burada değil:21:

İnşaallah canım ya,bende görmek görüşmek isterim hepinizle:16: Sevgi pıtırcıklarım benim:52::52:

Canım tam olarak adet olmadım henüz,o yüzden almıyım diyorum:23:

Neden bana hiç kimse bir şey yazmıyor sohbet etmek istiyorum yüz ifadelerini bulamıyorum nasıl ayarlanıyor işlemlerini yazın

İnşaallah canım ya,bende görmek görüşmek isterim hepinizle:16: Sevgi pıtırcıklarım benim:52::52:

Canım tam olarak adet olmadım henüz,o yüzden almıyım diyorum:23:
anladim cicim ozaman almaaaa:20::20:
Vuslat ablacım Allah bağışlasın civcivlerin çok tatlıııııı maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::16:

Ben ipucu vereyimmm miiiii:23: Benim kurbanım da burada değil:21:
hmmmm listemde seni ve ofeliyami sildim:27::27::27: geriye kalan katillere bakicammm acabaaa hangisiiii:1::1:

Hoşbuldum güzelimmmm:54: Çok tatlılar yaaa bebekler arşivim doluuu
bunun gibi ballarlaaaa bu yakalasam hepsini yicemmmmm:23:

canım eskiden bende bebek kartpostalı koleksiyonu yapıyordum doluydu:emir_bebek:
hatta hepsine isim verip üzerine yazıyordum:1::1:

Saol bitanemmm ben de çok iyiyimmmm:54:

gelin tabi istbula :10:orda gezilecek yer çookk bol bol gezer tozarız:21:
çocuklarıda satarım kocişe:1::1::1:

Neden bana hiç kimse bir şey yazmıyor sohbet etmek istiyorum yüz ifadelerini bulamıyorum nasıl ayarlanıyor işlemlerini yazın

hosgeldin canimmmm ve niye seninle sohpet etmeyelim kiiii:34::34::34:
dogru yere geldin oncellikle sunu diyimm:27::27::27: sohpet ve guzel arkadaslik icin burasii superrr:16::16:
soruna gelince tatlim.... yazi yazdigin yerde onun tam altinda yuz ifadeleri var sende bu yuz ifadelerine basiyorsun oyle cikiyoo:27::27::27:

Back
X