• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Ay canım:)
Öncelikle hayırlı olsun evliliğin
Allah'ım utandırmasın inşallah:nazar:

İş için mi ayrısınız?

tsk ederimmm amin :nazar::nazar: :27::27: yok guzelim kocisimin daha unide son senesiii bende yurtdisinda kaliyorum.. esim yazin ins bitirince uniyi ozaman gelecek temmelli yanima inss:16::16:
bu arada sen nereliydinnn bakemmm:34::34:

canım bana biraz açıklarmısın macun ve limonlu suyu her gün mü içtin yedin
peki faydası oldumuu

Sabah uyanır uyanmaz aç karnına 1 bardak 8-10 damla limon suyu ve 1 tatlı kaşığı bal ekleyerek ılık su içiyorum.
Sonra spora gidiyorum.
Metabolizma harekete başlıyor hemen:)
Macunu zayıflamak için almıştım.
Zayıflamak için günde 3 kez 1 tatlı kaşığı yemeklerden önce yiyordum.
Zayıflayınca bu kabızlık sorunum için günde 1 tatlı kaşığı yemeye başladım.
Hem kabızlığı önlüyor, hem formu koruyor, hem de bitkisel olduğu için hiçbir zararı olmaksızın cildi pürüzsüzleştiriyor.

Tabiikii canımmmm:1::1::1:
Behlül falan bana garip gelmiyo zaten tatlım benim ve kardeşimin adı yeterinde
garip olduğu için:23::23::23:
Neki kardeşinin adı söyle kız merak ettim:9:

tsk ederimmm amin :nazar::nazar: :27::27: yok guzelim kocisimin daha unide son senesiii bende yurtdisinda kaliyorum.. esim yazin ins bitirince uniyi ozaman gelecek temmelli yanima inss:16::16:
bu arada sen nereliydinnn bakemmm:34::34:

Eee bu sefer ne gibi sürprizler hazırladın eşine fener olayını yapsana:27:

Sabah uyanır uyanmaz aç karnına 1 bardak 8-10 damla limon suyu ve 1 tatlı kaşığı bal ekleyerek ılık su içiyorum.
Sonra spora gidiyorum.
Metabolizma harekete başlıyor hemen:)
Macunu zayıflamak için almıştım.
Zayıflamak için günde 3 kez 1 tatlı kaşığı yemeklerden önce yiyordum.
Zayıflayınca bu kabızlık sorunum için günde 1 tatlı kaşığı yemeye başladım.
Hem kabızlığı önlüyor, hem formu koruyor, hem de bitkisel olduğu için hiçbir zararı olmaksızın cildi pürüzsüzleştiriyor.

ahh ahh bu dediklerini yapıcam çok sağol mervede bol su iç dedi o su içmeyi unutuyorum ben ama senin bu limonlu suyu denicek çok sağol bebeğim ya:49:

cok sevindim tatlim... bizimkide haftaya pazartesine geliyo ins:16::16:

oyy maaşallah maaşallah :16:

selam canım :38:
canim ben 6 aydir is ariyorum yani meslegimi aldim ama is bulamadigim icin bende yeni bi sektore atilmaya karar verdim:27::27::27:
muhasebeden hemsireliye :27::27:

wayyy hayırlısı olsun kuzum :51:

Selam kızlar :3::3:
Ne zamandır gelemedim topiğe hatta kk ya bile doğru düzgün giremedim
Umarım keyfiniz yerindedirrr :51:

pohhum hoşgeldin canımcım :29:
kizlarr resmini cekinde face atinnnn:16::16: yaa insan ozluyoo karii.... walla danimarka soktaa ocak ayindayiz ve tik yok:53::53::53: normalde bizim buralar 11.ayda baslar kar yagmaya subartin sonlarina kadar hatta martdada bi iki kere yagar....
ama ocagi yakinda bitircez hala bisi yokk:27::27:

Rusya'da bile doğru düzgün kar yağmamış normalde kar yağınca Mayıs'a kadar erimezmiş ama şimdiden erimeye başlamış karlar :53:
slm kizlar tamda canimin sikildigi ve moralimin bozuk oldugu bi an kkde sizin yeri gordum ve araniza katilim dedim tabi sizde isterseniz : )) oylamaya sunuyorum isteyenler el kaldirsin : ))

:3::3::3:
Ben de geldimmm ben de geldimmmmmm:119::119::119:
Nasılsınız kızlarrrr neler kaynatıyorsunuzzzz:21:

hoşgeldin kuzum :38:
Merhabalar:)

Ben de gelmek istedim bu gece yanınıza.
Kabul ederseniz tabi...
Eğer istemezseniz usulca giderim:1:

merhabalar sen de hoşgeldin aramıza :3:

Back
X