• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ayyyy yapmazmiyimmm kizzzz:1::1::1: ama bi sorunum var:26::26: fenerim yokk:27::27: mum olurmukiiii:26::26:

ayy biraktaa atalimmm ablacimmmm:27::27::27:

ne guzel yaa hep merak etmisimdir istanbulu ins gelmek nasip olur:16::16:

Gelirsen bana da beklerim...

ahh ahh bu dediklerini yapıcam çok sağol mervede bol su iç dedi o su içmeyi unutuyorum ben ama senin bu limonlu suyu denicek çok sağol bebeğim ya:49:

Evet bol su içmek te yararlı canım:)

oyy maaşallah maaşallah :16:

selam canım :38:

wayyy hayırlısı olsun kuzum :51:

pohhum hoşgeldin canımcım :29:

Rusya'da bile doğru düzgün kar yağmamış normalde kar yağınca Mayıs'a kadar erimezmiş ama şimdiden erimeye başlamış karlar :53:

:3::3::3:

hoşgeldin kuzum :38:

merhabalar sen de hoşgeldin aramıza :3:

Hoşbulduk canım.
O avatarda ki güzel, çıtı pıtı kız sensin dimi?

Neki kardeşinin adı söyle kız merak ettim:9:

Eee bu sefer ne gibi sürprizler hazırladın eşine fener olayını yapsana:27:

canimmmm kardesinin adinii merak ettimmm:52::52::52::52:

ayyyy benim surda koskocaa pembis pembis kurkum var ayol gormuyon mu:52::52::52:

Benden garip olmasın Zilan adı:31:
oyy maaşallah maaşallah :16:

selam canım :38:

pohhum hoşgeldin canımcım :29:

Rusya'da bile doğru düzgün kar yağmamış normalde kar yağınca Mayıs'a kadar erimezmiş ama şimdiden erimeye başlamış karlar :53:

:3::3::3:

hoşgeldin kuzum :38:

merhabalar sen de hoşgeldin aramıza :3:

Hoşbuldum ceydacım sen de hoşgeldinnnn:54: Gözün aydın eşin yakında geliyormuşşş:48::48::nazar:

Son düzenleme:
ayyyy yapmazmiyimmm kizzzz:1::1::1: ama bi sorunum var:26::26: fenerim yokk:27::27: mum olurmukiiii:26::26:

ayy biraktaa atalimmm ablacimmmm:27::27::27:

ne guzel yaa hep merak etmisimdir istanbulu ins gelmek nasip olur:16::16:

Ay evrenim bende istanbuldayım eğer gelirsen banada gel buyur beklerim valla misafirim ol
Kızım ne mumu yaa amatör olma profesyonel ol
benim kocamın yedek feneri var du sana yollayayım:10::10::27::28:

walla gidisat iyi degil gibi baksana iklim degisimi yasiyoruz:26::26::26: simdi ocagin ortasindayiz daha bi gram kar yok....
tsk ederim canimm walla okula baslicam ve kocis gelecekk cokkk heyecanliyimmm:16::16::16:
benimde uyuyan bebişim var sende onu gör hıh havalı şey ne olacak:63:

ayyyy yerimm ben bu bebisiiiiiii yerimm kizzzz:56::56::56::56:

Back
X