Berenli Saatler :)

Tabiki yalan söyleyen..

Kırıcı laflar yerine keşke yalanını anladığını belirten birşey söylenseydi daha iyi olurdu canım,tek bir söz yeter de artar bazen

Tabiki yalan söyleyen..

Kırıcı laflar yerine keşke yalanını anladığını belirten birşey söylenseydi daha iyi olurdu canım,tek bir söz yeter de artar bazen

ah ah sinirlenip dolu kırıcı laf söyledim ama yalan tahammülüm yok şimdide düşünüyorum eslemcim vicdan azabı çekiyorum ama onun çekmesi lazım dimi ya benmi söyledim yalanı o söyledi bana

canım sen akrep burcunu kırıcak bir şey yaptınmı

bilemiyorum ki kendisi ikili ilişkilerde konuşamıyormuş bende çan çan çene adam buluşalım dedi şehir dısına işe gitcekti dönünce arıycam dedi bir daha da aramadı eski sevgilim kendisi 2.5 yıllık... ilgisizliği yüzünden aramız kopmuştu bir de başka kadınlarada düşkün ahh dertlere bak :26:

biraz fazla olabilir
ama yalanda böyle beyaz yalan değil bildiğin kurnaz bir yalan sağol canım cevabın için

rica ederim canim,biraz fazlaysa o kisiyle konussan neden yalan soyledigini anlamaya calissan bu kadar kirmak istemedim yalani sevmiyorum desen nasil olur:44:

rica ederim canim,biraz fazlaysa o kisiyle konussan neden yalan soyledigini anlamaya calissan bu kadar kirmak istemedim yalani sevmiyorum desen nasil olur:44:

bende onu düşünüyorum canım telefonu kapalı ben kesin bu gece uyuyamam ama yarın kesin söylicem yoksa içimde kalır sürekli düşünürüm

tiviticim asla tavsiye etmem ben bagımlısı oldum hergün 1,5 litre çamlıca içiyorum
bende kolayi cok iciyorum en azindan gazoz koladan iyidir
bende onu düşünüyorum canım telefonu kapalı ben kesin bu gece uyuyamam ama yarın kesin söylicem yoksa içimde kalır sürekli düşünürüm

icin öyle rahatliyacaksa öyle yap canim skma caniniii,
oda yalan söylemeseydi dürüst olsaydi...

yaaa bereeeennnnnnnnnn sen benle niye ilgilenmiyonn yazdıklarımı görmüyorsunn hiiiiçççç

Ulen evledin evleneli bir gram dahi mi almadın ben 7 kilo aldım
2sini verdim 5'i kaldı bi 59'a geri dönebilsem ah ahh

len bende anlamadim ki ama evlendigimde 46 felandim lan 3 kilo almisim
nasip olursa gebe kalirsam iyi kilo alirim diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…