biri size yalan söyledi sizde onun size yalan söylediğini anladınız ona ders vermek için kalp kırarak bir cümle sarfettiniz sonrada pişman oldunuz sizce vicdan azabı çekmesi gereken burda kimyalan söyleyenmi yoksa yalan söylenildiğine kızan ve o kızgınlıkla kırıcı laflar söyleyenmi
iç belki kilo alırsın....kaç kilosun,boyun kaç..
Kız sana ne oldu böyle gazozda gazoz Allah ALLAH ilginç
Allah sonunu hayır etsin ne içiyorsun bari çamlıcamı
bundan sonra sadece gazoz iciyorummmmmmmmmmm
Tabiki yalan söyleyen..
Kırıcı laflar yerine keşke yalanını anladığını belirten birşey söylenseydi daha iyi olurdu canım,tek bir söz yeter de artar bazen
canım sen akrep burcunu kırıcak bir şey yaptınmı
almiyorlar bende almiyorummmm Eki Görüntüle 330887
tabikide yalan söyleyen...
söyledigi yalanada bagli aslina ufak bir yalansa ve sen o yalana gore fazla kirdiysan o baska...:44:
iceyimmmmm
1.60 falan boy 49 kilo
biraz fazla olabilir
ama yalanda böyle beyaz yalan değil bildiğin kurnaz bir yalan sağol canım cevabın için
mervem çamlıcadan vazgeçmem her gün 1,5 litre bitiriyorum hatta şu anda içiyorum
Sende Beren gibi bağımlısı olmada sonra anacımm
mervem çamlıcadan vazgeçmem her gün 1,5 litre bitiriyorum hatta şu anda içiyorum
rica ederim canim,biraz fazlaysa o kisiyle konussan neden yalan soyledigini anlamaya calissan bu kadar kirmak istemedim yalani sevmiyorum desen nasil olur:44:
kesinlikle yalan söyleyennyalana aslaaa tahammülüm yokk
iceyimmmmm
1.60 falan boy 49 kilo
bende kolayi cok iciyorum en azindan gazoz koladan iyidirtiviticim asla tavsiye etmem ben bagımlısı oldum hergün 1,5 litre çamlıca içiyorum
bende onu düşünüyorum canım telefonu kapalı ben kesin bu gece uyuyamam ama yarın kesin söylicem yoksa içimde kalır sürekli düşünürüm
gazoz gazoz diye diye bir gazoz alırmısın yavrum diyerekten türk filmine bağlıycaz kızlar
Kız yılbaşından beri taktın ha sen bu gazoza demi önceside varmıydı
aman iyi sayılırsın,boşver alma neyapacaksın kiloyu..
Ulen evledin evleneli bir gram dahi mi almadın ben 7 kilo aldım
2sini verdim 5'i kaldı bi 59'a geri dönebilsem ah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?