ah ah sinirlenip dolu kırıcı laf söyledim ama yalan tahammülüm yok şimdide düşünüyorum eslemcim vicdan azabı çekiyorum ama onun çekmesi lazım dimi ya benmi söyledim yalanı o söyledi bana
yaaa bereeeennnnnnnnnn sen benle niye ilgilenmiyonn yazdıklarımı görmüyorsunn hiiiiçççç
bende kolayi cok iciyorum en azindan gazoz koladan iyidir
icin öyle rahatliyacaksa öyle yap canim skma caniniii,
oda yalan söylemeseydi dürüst olsaydi...
yaaa bereeeennnnnnnnnn sen benle niye ilgilenmiyonn yazdıklarımı görmüyorsunn hiiiiçççç
Canım vicdan azabı çekmen için bir sebep yok,sıkma canını..
O kişiye de üzüldüğünü belli etme sakın,yalana tahammülün olmadığını anlasın,bilsin ne kadar kötü birşey yaptığını..
Benimde tahammülüm yoktur yalana,yanlış da olsa suçlu da olsa karşımdaki insanın dürüst olmasını beklerim...
aman iyi sayılırsın,boşver alma neyapacaksın kiloyu..
aslanım vuslatım yaaa
evet yalan söyleyen vicdan azabı çeksin banane
Ayy bende kola çok içiyorum.Bugün trt2de haberde böcekler gösterdiler bu böcekte kolaya renk vermeye yarıyo dedi uzman çok midem bulandı bugün içemedim umarım bundan sonra hiç içmem
Ayy bende kola çok içiyorum.Bugün trt2de haberde böcekler gösterdiler bu böcekte kolaya renk vermeye yarıyo dedi uzman çok midem bulandı bugün içemedim umarım bundan sonra hiç içmem
neler alcan bakim bana
gazoz gazoz diye diye bir gazoz alırmısın yavrum diyerekten türk filmine bağlıycaz kızlar
mıımm tamam gördün beniibak boşlama beni hamileyim hassasım ona göreeee
kız sen böyle konuştun ya ben şimdi mışıl mışıl uyurum ay iyiki sormuşum size canlarım benim yaaaaaaaaaaa
len bende anlamadim ki ama evlendigimde 46 felandim lan 3 kilo almisim
nasip olursa gebe kalirsam iyi kilo alirim diye düsünüyorum
Ciddii olamazsınnnnnn
kolayla ilgili neler duydum neler yinede vazgecemedim yarin unutursun o bocekleri yine icersin
ya ben seni yerim
ya düşün vuslat ordaysa gelicem dedim elifime o kadar seviyorum seni
baştan sözümü verdim ben hamileliğin boyunca ilgilencem senleee ne istersen yapcam söyle bakim ne istiyosun
Hahahhah ay ne güldüm yaa bebeeekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?