Berenli Saatler :)

ah ah sinirlenip dolu kırıcı laf söyledim ama yalan tahammülüm yok şimdide düşünüyorum eslemcim vicdan azabı çekiyorum ama onun çekmesi lazım dimi ya benmi söyledim yalanı o söyledi bana

Canım vicdan azabı çekmen için bir sebep yok,sıkma canını..

O kişiye de üzüldüğünü belli etme sakın,yalana tahammülün olmadığını anlasın,bilsin ne kadar kötü birşey yaptığını..

Benimde tahammülüm yoktur yalana,yanlış da olsa suçlu da olsa karşımdaki insanın dürüst olmasını beklerim...

bende kolayi cok iciyorum en azindan gazoz koladan iyidir

icin öyle rahatliyacaksa öyle yap canim skma caniniii,
oda yalan söylemeseydi dürüst olsaydi...

Ayy bende kola çok içiyorum.Bugün trt2de haberde böcekler gösterdiler bu böcekte kolaya renk vermeye yarıyo dedi uzman çok midem bulandı bugün içemedim umarım bundan sonra hiç içmem

kız sen böyle konuştun ya ben şimdi mışıl mışıl uyurum ay iyiki sormuşum size canlarım benim yaaaaaaaaaaa

Ayy bende kola çok içiyorum.Bugün trt2de haberde böcekler gösterdiler bu böcekte kolaya renk vermeye yarıyo dedi uzman çok midem bulandı bugün içemedim umarım bundan sonra hiç içmem

Ciddii olamazsınnnnnn

kolayla ilgili neler duydum neler yinede vazgecemedim yarin unutursun o bocekleri yine icersin

mıımm tamam gördün beniibak boşlama beni hamileyim hassasım ona göreeee

ya ben seni yerim
ya düşün vuslat ordaysa gelicem dedim elifime o kadar seviyorum seni
baştan sözümü verdim ben hamileliğin boyunca ilgilencem senleee ne istersen yapcam söyle bakim ne istiyosun

len bende anlamadim ki ama evlendigimde 46 felandim lan 3 kilo almisim
nasip olursa gebe kalirsam iyi kilo alirim diye düsünüyorum

Almışsın bak genede hamile olunca mecburen alacaksın canım
Gayet iyi besleneceksin kız sen yemek yemeyi mi unutuyorsun yoksa bazı insnalar öyleymiş ya
Ne tuhaf benim ise aklımdan çıkmıyo

ya ben seni yerim
ya düşün vuslat ordaysa gelicem dedim elifime o kadar seviyorum seni
baştan sözümü verdim ben hamileliğin boyunca ilgilencem senleee ne istersen yapcam söyle bakim ne istiyosun

demek oyle vuslat icin geldinnn...
daha da bu topige gelmem...

ben yaşlandım sanırımm artık takip edemiyorumm topiği sayfalar yormlar akıp gidiyoo ben bişey anlamıyrummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…