Ayy maşaallah enerjinee
Kardan adam da yaptınız mı kız
Benim eşimde bana söz verdi,karda oynıcaz diye
Memlekete gitmeyi dört gözle bekliyorum![]()
yapmazmıyım eslemcim yaa çok tatlı bir kardan adam yaptık ay inşallah sende eşinle güzelce oynarsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy maşaallah enerjinee
Kardan adam da yaptınız mı kız
Benim eşimde bana söz verdi,karda oynıcaz diye
Memlekete gitmeyi dört gözle bekliyorum![]()
ohh ohh iyi enerji depolamışsın bereniiiimmm
aahh bizede uğrasada bizde oynasak doya doya kar topu
bereennn gittiiiiiiiiiiiii![]()
ay geldim geldim![]()
benn geldimmm kartopu oynadımmm sonraa beni kara yatırdılarr heryerim batmş durumdaa annemm beni evden atmadan duşaa girmeliyimm amaa önce bi bakıyım dedimm burayaa![]()
benn geldimmm kartopu oynadımmm sonraa beni kara yatırdılarr heryerim batmş durumdaa annemm beni evden atmadan duşaa girmeliyimm amaa önce bi bakıyım dedimm burayaa![]()
canım tereyağ sürdüm ekmeğe üstünede bal yanınada gazoz içeri gittim![]()
ayy hoşgeldiniz![]()
merhabalarbende katılayım sohbetinize eeeee kızlar nasılsınız
canım tereyağ sürdüm ekmeğe üstünede bal yanınada gazoz içeri gittim![]()
hani peynir ekmek yapıcaktınn
afiyet olsun tatlıımmm
hoşbuldukk backwoodcumm ben şimdi kaçyrm banyo yapıp gelcemm inşallahh öpüyrmm hepiniziii berennnnnnnnnnnnnnnn gazozmu içilirr bu saatteeee![]()
Ayol sendeki bu iştah en böyle bugünlerde maşallah
Evli olsan hamilesin diyeceğimde evlide değilsin![]()
bende aynı durumdayım![]()
hoşbuldukk backwoodcumm ben şimdi kaçyrm banyo yapıp gelcemm inşallahh öpüyrmm hepiniziii berennnnnnnnnnnnnnnn gazozmu içilirr bu saatteeee![]()