• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

hoşbulduk elifcim tiriti ben sevmedim kız ben et yemiyorum ya ama mor kelem turşusuna bayılırım:49:

Yok kız güzeldir tiritimiz hemide şarkısı bile var tiritine tiritine bandım diye:9::9::9:
Milföy böreğim nasıl:13:

Son düzenleme:
Amaann heryerin ıslanmıltır şimdi senin dikkat etde hasta olmaa
evett annemm içerdenn bağırıyoo amaa ne faydaaa:27::27::27:
bende aynı durumdayım:1::1:

çokk üşüdüm amaa çoktaa eğlendimmm bitanee tepe vardıı ordann leğenlee kaydıkkkkkkkkk yuvarlandık amaa olsunnn bu aradaa o rezilliğimii sevgilimde gördüüü:33::33::33:

İyiyz sen nasılsın:10::10:.Sen yenisin galiba:51::51::51:
hoşbulduk canım,evet yeniyim ben :51: kalabalık etmem bir köşeye sıkışırım beeeya

ankaradayız biz canım ya inşallah sizinde oraya yağar kar:49:

ay inşallah yağar ,geçenlerde güya kar yağdı azıcık arabaların üzerinde birikti gece çoluk çocuk dışarı çıkıp o azıcık karla oynadık görsen
ayol ne görmemiş insanlar bunlar ,bu kadarcık karla nasıl oynuyor bunlar derdin:1:

sen gazoz iç bende tarçın kaynatıyorum mis gibi koktu kalkıp alıcam bir fincan ,bayılırım tarçına:126:

hoşbulduk canım,evet yeniyim ben :51: kalabalık etmem bir köşeye sıkışırım beeeya

ay inşallah yağar ,geçenlerde güya kar yağdı azıcık arabaların üzerinde birikti gece çoluk çocuk dışarı çıkıp o azıcık karla oynadık görsen
ayol ne görmemiş insanlar bunlar ,bu kadarcık karla nasıl oynuyor bunlar derdin:1:

sen gazoz iç bende tarçın kaynatıyorum mis gibi koktu kalkıp alıcam bir fincan ,bayılırım tarçına:126:

Olsun et kalabalık bol bol sohbet oluyo o zaman:1::1:
Sen neredesin canım bizim buradada kar yok:19::19:

kızlar bişi sorucam ,bulaşık makinesinde tuz kullanmak şart mı siz ne diyorsunuz bu konuda
yeni bulaşık makinesi aldım da pek bir acemiyim bazıları diyor mutlaka kullan bazıları diyor hayır gerek yok
kullansam mı kullanmasam mı, bilemedim siz ne dersiniz

Son düzenleme:
Back
X