- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
iyi geceler canım sabah burdaydın sonra gittin![]()
Yok kızzzz yazdım yaaa görmedin miii:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler canım sabah burdaydın sonra gittin![]()
selam kızlarrr napıoyosunuz![]()
ay ne kadar kibarsın canım yaa kahveler için çok teşekkür ederim o diğerleri çikolatamı![]()
Ayyy canım inş. gelme durumum olur belki bende nişanlımla gelirim.Tabikide sen de varsın bitanem yhaa.Yolladığını anladım canım jeton düştü
![]()
kolay gelsinNaber şekerim,yok kız kahvecilik yapıyom bu sefer![]()
ya bizim burasıda çok soğuk dolap çalışmamış buzluktakiler hep gitti kurban etleride vardı
Bulursam yaparım şekerim o avatarı
kimin nişanı varrrrr
yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz
eslemliva miyabaaa unutmadim seni yine caycilik yapiyonnn![]()
kız nişan yok ama ilerde var yani biz düşünüyoruz sevgilimle![]()
tamamm iştee altlık kısmı ayrı oluyoo annemee alcaktımm bulamadmsanki alttlık gibi o normal fincana
benn öğrenciyim tekk kalıyorumm evdee..inann maksimum 3 gün sonraa evinee gitmek istersinn tek kalmakk çok zorrrahh bazen diyorum keske yanliz kalsaydim evdeeeesanirim hic uyanmazdim
![]()
kız nişan yok ama ilerde var yani biz düşünüyoruz sevgilimle![]()
tabiki hoşgeldin canım aramıza![]()
azcık yazdın![]()
ne güzel sohbetler koyu bayakızlar bi derdim var bana da bi el atar mısınız :26:
Selam ben geldimm.
Tiviticim buldum seni![]()
oğlunu getir de bir kucagıma alıyım benimde senin bebeğin gibi güzel bir bebeğim olsun diye tatlım toplaşın gelin bacım getir herkesiayy hadi insallh bende gelirim canım çocugu colugu kocamı mocamı toplar gelirim![]()
Allah emi....
SEn yazdın ben yazdım.....Sen yazdın ben yazdımmm![]()