• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

selam kızlarrr napıoyosunuz:34:
hosgeldin canimmm:16::16:
Hoşbuldum naber kızlar:16:

Dedikodu mu yapıyosunuz,kahvesiz olmaz :1:

Eki Görüntüle 311495
tsk ederim tatlim walla bi kahvemiz eksiktii simdide biri tatli getirseee hic fena olmazdii:1:
okulmuuu yaa bizz bitsin diyee uğraşıyorzz sizdee okumayaa off yer değiştrelimmii:))baktım kilolarmdan kurtulamıyrum gidiyim az bakım yaptrymdaa ilgiyi başka taraflara çekiyim dedimm:)))
canimm yaa aslinda okuldan biktim ve yazin okulumda bitti ama 6 aydir is bulamadim ve 6 aydir evdeyimm:53: cildiracam neredeysee. bende o yuzden bari bos durmayayim yeni bi meslege gireyim dedim ve ocakda yeni bi okula gidecem ins ve bunun icin cokk mutluyummm:16::16:

valaha bende bilmiyorum canım ama bu halimiz değişmez bence:1::1::1:
inss degisir kizzz walla boyle hic hos degil ama ins duzenim olunca aksam yatar sabah kalkarim:1:
nişana bir 3 yıl daha var canım ben 1. sınıf oldugum için artık sen benim nişanımda hamile olarak gelirsin:1::1::1:

3 yil miiii:53::53: cicim ozamana kadar ins biz danmarkda oluruz ve dedigin gibi ins gobegim kocaman olarak gelirim:1::1: hopp hoppppp oynarimm bideee koca gobekleee:1::21::21::21:

hosgeldin canimmm:16::16:

tsk ederim tatlim walla bi kahvemiz eksiktii simdide biri tatli getirseee hic fena olmazdii:1:

canimm yaa aslinda okuldan biktim ve yazin okulumda bitti ama 6 aydir is bulamadim ve 6 aydir evdeyimm:53: cildiracam neredeysee. bende o yuzden bari bos durmayayim yeni bi meslege gireyim dedim ve ocakda yeni bi okula gidecem ins ve bunun icin cokk mutluyummm:16::16:

inss degisir kizzz walla boyle hic hos degil ama ins duzenim olunca aksam yatar sabah kalkarim:1:

3 yil miiii:53::53: cicim ozamana kadar ins biz danmarkda oluruz ve dedigin gibi ins gobegim kocaman olarak gelirim:1::1: hopp hoppppp oynarimm bideee koca gobekleee:1::21::21::21:
danimarka filan anlamam olmadı ben toplar herkesi orda yaparım nişanı:52::52:

Yarında öyle kahvaltı hazırlayacaksan gelirim berennnn:1:
Sen yemek yapmayı yedirmeyi seviyorsun bende yemeyi seviyorum zaten:23::9:

kız benim berenin mutfagı diye konum var orda harika yemekler paylaştım kendim çektim yemeklerimin resimlerini:27::27:
en güzel yaptıgım yemekler mantı,yaprak dolma,içli köfte,ekşili köfte,lahana sarması

kız bide benimki ankarada ya sende ankarasın kesin ankarada yaparız göksuda filan biliyosun dimi o tarafları:49:
göksumu bayindir barajindami:27::27:
soğuk olunca motor devreye girmiyormuş canım.Odayı değiştirdik daha sıcak bir oda vardı oraya aldık dolabı[/B]

yapma ya hic aklima gelmedi boyle birsey bozuldu gitti dolap sizdede kirmizi isik yaniyormu:44:

Back
X