• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

elifim napim çok seviyorum bolonez soslu makarnayı yaaa:49::49:

sen bolonez diyince aklıma hep dershane günleri geliyo öğle tatilinde altkatta italyan cafesi vardı oraya gidiyorduk enfes yapıyordu yakışıklı şefimiz:1::1: hep burnuma bide kekik kokusuda geliyo

Kızlarr ana sözü dinleyelim bence,baksanıza terliğe Gezer hemideee:18::1::1::1::1:

heheee kalitelii dahaa iyii değiyoo rahatçaa kavrayıpp şsabet ediyoo:27:kızz aklımaa sıdıkaa diye bi dizi vardı o geldii ordaki anneeayağndan fırlatp eliyle tutup attğını vuruyoduyaa benm annemde aynennn öyleydiii bi zamanlarrr:52::52::52:

heheee kalitelii dahaa iyii değiyoo rahatçaa kavrayıpp şsabet ediyoo:27:kızz aklımaa sıdıkaa diye bi dizi vardı o geldii ordaki anneeayağndan fırlatp eliyle tutup attğını vuruyoduyaa benm annemde aynennn öyleydiii bi zamanlarrr:52::52::52:

çok severdim sıdıka dizisini ya:49:

sen bolonez diyince aklıma hep dershane günleri geliyo öğle tatilinde altkatta italyan cafesi vardı oraya gidiyorduk enfes yapıyordu yakışıklı şefimiz:1::1: hep burnuma bide kekik kokusuda geliyo

demek yakışıklıydı he:23::23:

hmmm sanırım cafenin çok tutulmasının sebebi cümle içinde gizli :23:

bendee yaa bayılırdımm helee ordaakii samimm sonraa kareteci adamn adı neydi baturalpmıydi saçınaa ölürdm o adamınn:9::9:

kızz bunlar yemek yemeyee gitmiyomş orayaa adamı kesiyolarmş baksanaa:52:

samime bende bayılırdım bide akşam sıdıka günlük tutardı ya çok hoşuma giderdi bende günlük tutardım halada tutuyorum sıdıka bana örnek oldu gibi bişi:49:

Çok severdim o diziyi:27::27::27:

Back
X